Pages:
Author

Topic: Dolar mı BTC mi Karar veremedim :) 40k$ - page 2. (Read 698 times)

member
Activity: 546
Merit: 10
geleceğin coini sence ne ise onu katlamaya bak. ether mi, bnb mi, bitcoin mi ne ise. ilgili borsadaki çiftlerden yürü. bitcoin ise bitcoin çifti olan coin, altcoinlerde işlem yaparak elindeki bitcoin adetini artır. yok beceremiyorsan kaybediyorsan o zaman hodl için doğru zamanı kolla.

sorunun cevabı tabiki btc.
member
Activity: 308
O paraya uzun bir zaman ihtiyacın yok ise
%50'si dolar-altın-euro'dan hangisini seçersen.
%25'i btc'de kalsın
%25'i de eth'de kalsın. 3'ü de uzun vadede sana her türlü kazandırır.
newbie
Activity: 71
Merit: 0
İkisid bu ara durgun ve riskli
member
Activity: 406
Merit: 14
Moodys raporunda yerli para birimi değeri azalacak ülkelerden birinin de Türkiye olduğunu açıkladı. Yani dolar artacaktır ama senin 2 ay gibi kısıtlı bir süren var. Moodys yıl sonuna kadar olan beklentisini açıkladı. Bence BTC yerine ethereum alabilirsin. Ancak tüm paranı ethereuma yatırmamalısın. Bu arada biri Türk lirasında dursun demiş iyide Türk lirası enflasyon nedeniyle iki ayda minimum yüzde 2-3 civarında değer kaybeder.

Benim önerim: Paranın %50  Ethereum
                                  %50  Dolar-Altın
newbie
Activity: 252
Benim görüşüm bitcoin bu kadar düşmüken paranın yarısını bitcoine geri kalan yarısınıda dolara yatırırdım böylece zarar etme riskini azaltırdım.
member
Activity: 164
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Seçim sürecinde tabiki dolara yatırım yapmak daha mantıklıydı ama şimdi btc ye yatırım yapmak daha mantıklı ve daha fazla kazançlı olacaktır. Dolar durdu btc yükselişe hazırlanıyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Aslında ikisi de uzun vadede kazandıracaktır. Fakat bitcoininin iniş çıkışı bazen çok kısa vadede yüksek miktarlar kazandırıyor.
newbie
Activity: 252
Benim param olsa bitcoin alırdım çünkü bitcoin bu düşüşlerle dibi görmüş sayılır bundan son yükselme zamanıdır diye düşünüyorum
newbie
Activity: 98
Değişik düşünceler var ama bana göre bu aralar dolar yine büyük bir yükselişe geçecek gibi görünüyor yeterince geri çekildi
jr. member
Activity: 126
Ben bu düşüşlerden sonra Bitcoini tercih ederdim, daha fazla düşeceğini düşünmüyorum. Ya da düşse bile kaybın çok fazla olmayacağı belli, risk alıp güzel kazanılabilir
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
20k dolar
10k bitcoin
10k altcoinler.
Riski her zaman bölün. Doların yapacağı en büyük hareket 4 liraya düşmek ya da 5 liraya çıkmak olur. Yüzdeli bakınca zaten kripto paraların birkaç saat içerisinde yapacağı hareket ile eşdeğer oluyor. Dolar sizin garanti paranız olur Smiley

Teşekkürler gayet açıklayıcı ve net bir tavsiye olmuş. Bence daha çok dolara yatırmalı hala diyorum çünkü 5e kadar cıkacaktır kısa sürecte ve bu garanti bir çıkış.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
20k dolar
10k bitcoin
10k altcoinler.
Riski her zaman bölün. Doların yapacağı en büyük hareket 4 liraya düşmek ya da 5 liraya çıkmak olur. Yüzdeli bakınca zaten kripto paraların birkaç saat içerisinde yapacağı hareket ile eşdeğer oluyor. Dolar sizin garanti paranız olur Smiley
jr. member
Activity: 434
Şu an için kısa vadede dolar çok daha mantıklı duruyor. Özellikle bu hafta içinde dolar d a arisvyasanabilir, iyi takip edilmeli.
jr. member
Activity: 239
BTC dolaylı olarak dolara da bağlı btc aldığında aslında dolar da almış olursun iyi zamanda btc mantıklı görünüyor ama btc hareketli piyasaya sahip dolar gibi değil.
newbie
Activity: 28
Hocam zor bir soru gerçekten ama her ikisine de yatırım yapmak daha mantıklı sanki. Portföyü çeşitlendirmek riski azaltacaktır. Tabiki burda da risk var. Piyasada ne zaman ne olacağı belli olmaz.
newbie
Activity: 126
Seçimden sonra doların takla yapacağına bende inanıyordum fakat beklediğim düşüş gerçekleşmedi sanki dolar tekrar yükselecekmiş gibi sinyal veriyor. Btc evlere şenlik 6 bin doların altına da indi ama yinede btc alırım.
member
Activity: 350
Merit: 11
En iyisi şimdilik dolar gibi gözüküyor ,kripto piyasası düşüşüne ara vermeden devam ediyor ,dolar en azından 5-6 lirayı yıl sonuna kadar görmesine kesin gözle bakılıyor ,içinden geleni yap artık.
newbie
Activity: 84
Seçim öncesi dolar kuru inanılmaz bir süreç yaşadı ama seçimden sonra o hızı kesildi. Btc de beklenen yükselişi bir türlü gerçekleştiremiyor. Şuan dolar ve btc el ele düşmeye devam ediyor. Btc de kalmak daha çok kazanç getirebilir.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Aslında kişisel durumunuz önemli, mesela kazancınız nedir, ailenizle mi, eşinizle mi yalnız mı yaşıyorsunuz, kirada mısınız, aylık geliriniz, yaşam standartlarınız, bu para size ne zaman lazım olacak vs.. Birçok etken var bu etkenlerin her biri yatırıma karar verirken önemli faktörler. Riskinizi belirleyecek olanlar bu değişkenler aslında.Sepetinizde alacağınız riske göre olmalı.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Bu kadar param olsa altın, döviz kripto para hepsine yatırım yapardım galiba ama yarısını kripto paradan yana kullanmayı düşünürdüm galiba sert bir dump olsa bile en azından paranın yarısını riske atmamış oluruz.
Pages:
Jump to: