Pages:
Author

Topic: Dolar mı BTC mi Karar veremedim :) 40k$ - page 5. (Read 698 times)

full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Maalesef süreniz kısıtlı kriptoda işler yolunda gitmeyebilir, o nedenle ben sizin yerinizde olsam fazla risk almazdım dolar olarak bırakırdım bana göre yakında bir yükseliş olacağı açık, benim seçimim bu yönde olurdu.
member
Activity: 322
Merit: 12
Tek birşeye yatırımı hiç mantıklı bulmadım bugüne kadar.Size şöyle bir fikir verebilirim ;

%50 Dolar-Euro-Altın

%25 Bitcoin

%25 Türk Lirası

Bu şekilde daha az risk olacağını düşünüyorum.

Mantıklı %25 TL ihtiyaç yok / Ne olur ne olmaz diyemi TL tutmalıyım.

Bakarsınız tl değeri yükselir diye bir ihtimal %25 'de Tl de beklemek gerekir diye düşünüyorum.

Bitcoin bu düşüş ile alım yapılması gereken bir seviye olabilir onda sorun yok gibi ama doların daha fazla yükselmesi demek aynı oranda tlyi de düşüreceği için dolar euro dan %25 alsa bile TL nin de %25 oranın da durması durumunda sana ne kâr ne de zarar sağlayacaktır. Hani adama TL lazım olur boşu boşuna döviz veya coin bozdurup kâr oranını azaltmasın diye belki denilebilir ama TL de durması da o kadar çok mantıklı bir fikir değil hele ki  %25 de yüksek bir miktar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Tek birşeye yatırımı hiç mantıklı bulmadım bugüne kadar.Size şöyle bir fikir verebilirim ;

%50 Dolar-Euro-Altın

%25 Bitcoin

%25 Türk Lirası

Bakarsınız tl değeri yükselir diye bir ihtimal %25 'de Tl de beklemek gerekir diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
2 ay icin bitcoin alinmaz. gelecek ay 1000$ olmayacaginin garantisi yok. $ olarak tutup vadeye yatirabilirseniz en mantiklisi olur bence.
member
Activity: 378
Merit: 21
English ↳ Turkish Translator ✓

%50 Dolar-Euro-Altın

%25 Bitcoin

%25 Türk Lirası

member
2 ay için bence hiç bir aksiyona girmeyin bence. 2 aylık HODL olmaz. Minimum 6 - 8 ay hatta yıllar gerekebilir.
2 ay sonra kullanacağınız parayı bilmediğiniz mecralara yatırmayın. Altın yada döviz olarak tutmanız da fayda var.

HODL dan kasıt bekleme süresi Smiley)
Sorunda bu zaten önümüzde seçim olması olmasa hiç düşünmeden DOLAR alırdım.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
2 ay için bence hiç bir aksiyona girmeyin bence. 2 aylık HODL olmaz. Minimum 6 - 8 ay hatta yıllar gerekebilir.
2 ay sonra kullanacağınız parayı bilmediğiniz mecralara yatırmayın. Altın yada döviz olarak tutmanız da fayda var.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange

%50 Dolar-Euro-Altın

%25 Bitcoin

%25 Türk Lirası

newbie
Activity: 252
Merit: 0
Şu an için dolar karlı gözüksede elbette uzun vadede bitcoin daha karlı benim param olsa bitcoin alırım
member
Merhaba arkadaşlar malum önümüzde seçim var genel anlamda yaptığım araştırmalar DOLAR al diyor ama herkesin ağzından kelime seçimden sonra DOLAR takla.
BTC ye gelince yakın zamandan yükselmesine dair bir bilgi bulamadım ve tahminimce 5000 leri test etmeden yükselmeye niyeti yok.
Yapacağım yatırım yaklaşık 40 bin dolar ve HODL sürem 2 ay sizce ne yapsam mantıklı olur.
Pages:
Jump to: