Pages:
Author

Topic: Dolar mı BTC mi Karar veremedim :) 40k$ - page 3. (Read 698 times)

newbie
Activity: 224
Merit: 0
evet seçim geçti ve dolar da bir miktar düşüş oldu ama hala dolar alınmalı çünkü dolar yine yükselecek, kısa vadede de düşeceği yok.bitcoin hakkında da spekülasyonlara devam..
member
Activity: 448
Merit: 10
Öyle bir zaman diliminde yer alıyoruz ki kripto para piyasası bize ne yapmmazı gerektiği hakkında muallakta bırakıyor , bitcoin fiyatı düşük alsak dahada düşer korkusu var ,almasak acaba burdan çıkışa geçermi sorusu ,en iyisi biraz daha dolarda beklemek .
full member
Activity: 560
Merit: 113
Ne alırsan al zarar edeceksin garanti veririm zararı en aza indirmek için de yarısına altın al yarısına da ne alırsan al çok önemli değil dolar hiç alma bence bitcoin den emin değilim
jr. member
Activity: 112
Merit: 2
Yarı yarıya dolar btc yapabilirsin 20k dolar ile şuan 3 btc rahat alırsın
full member
Activity: 1358
Merit: 193
hodl süreniz gerçekten iki aysa dolar, altın, euro, tl mevduat gibi görece garanti yatırımlar yapınız. 2 ay gibi kısa bir süre ise vaktiniz kesinlikle bitcon yada herhangibir kripto paraya yatırım yapmayınız. hatta borsaya bile yatırmayınız.
newbie
Activity: 168
bitcoin piyasasına bakarsan çok iç açıcı bir durum yok hala ama dolarda zirveyi yaptı buralardan alım yapmak çok akıllıca olmaz. yine en mantıklısı btc gibi gözüküyor.
member
Activity: 266
Doların havası söndü,o yüzden dolara yatırım yapılmaz artık. Yatırımını bitcoin ve diğere alt koinlerde değerlendirmen senin için çok daha karlı olabilir. Yakında yükseliş olabilir kripto aleminde.
member
Activity: 308
Seçim kararı alındığında dolara geçseydik şuan güzel kazançlar elde etmiştik. doların 5 tl yi geçemeyeceği belli oldu gibi. seçim sonuçları mevcut hukümet lehine olursa dolar 4 tl nin altına düşebilir. Btc de şuan dip seviyelerde olduğu için btc almak daha mantıklı.
member
Activity: 448
Ne Dolar ne de bitcoin en doğru ve güvenilir yatırım dönem itibari ile altın gözüküyor.Kripto piyasası yönünün yukarı çevirmeden yatırım yapmak çok doğru olmayabilir ,dolar zaten yüksek.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1

Dolar maksimum rakamlara yaklaştı bence .Artık dolara yatırım yapmanın bir getirisi olmaz . Bitcoin biraz daha uzun vadeli düşünmek gerekir.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Bence ne dolar ne bitcoin..Altcoinlere göz atmanı öneririm. Şu anda market durumu çok iç açıcı değil evet ama $ 40000 ile gireceğini varsayarsak, Günde $ 0,01 artış sana direk $ 400 bırakıyor. Ethereum da kendini toparlama aşamasında. Hissettirmeden yükseliyor. Bence ethereum bitcoinden daha hızlı reaksiyon gösterebilir.
member
Activity: 244
2 aylık süre için çok büyük kazanç olacağını sanmıyorum. Ama ben olsam dolar alırdım, BTC de ne olacağı belli değil.
newbie
kripto zaten dolar demek. bitcoin 6500 abd dolarına eş değer. dolar üzerinden fiyatlanıyor. kriptoların yükseleceği zamana denk gelirsen zaten doların yönü ortada. hani 4'e çarpar gider 6'ya. dünyanın en deneyimli ekonomiden anlayanlarını getirsen bile bu iş bizde koptu gitti.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
Parayı tl olarak Türkiyedeki büyük borsalara dağıt , bu borsalar arası arbitraj imkanını takip et . 2 ay sonunda kesin kazanırsın. Benim komisyonumu da 2 ay sonunda vereceğim adrese yollarsın  Kiss
newbie
Activity: 182
Dolarda ki beklenti seçimden sonra yükselişinin duracağı yönde diğer taraftan bitcoin de ise dip fiyatını oluşturdu buradan sert bir yükseliş yapacak beklentisi var.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Seçim sürecinin bitmesine şurada üç gün kaldı dolar yükselişini sürdürüyor ama seçim akşamı sonuçlar gelince ters yöne kırabilir. Btc de bu sene için dip seviyelerde sayılır ama uzun süre buralarda da kalabilir. Btc de sabrede bilirsen btc ye yatırım yapmak daha mantıklı gibi.
newbie
Activity: 98
Söylentilere göre BTC diyebilirim. Birkaç gündür sene sonuna çok iyi fiyatlara ulaşacağı yazılıp çiziliyor. Doların seçimlerden sonra ne olacağı belli değil
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
E tabii ki de bitcoin. Belli ki daha farkinda degilsin ama saglam bir yukselisin temelleri atiliyor. Sıkı tutunun yukselis saglam olacak.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Doların biraz daha yükselişten sonra ateşinin biraz sönümleneceğini düşünüyorum tabi sonrası ekonomik yatırımlara ve yol haritasına bakar, bitcoine gelince sadece btc bazlı yatırımdan ziyade arkadaşların da dediği gibi yatırımı parçalayarak bir plan oluşturulabilir.
newbie
Cok dusunme hocam. Gir direk bitcoine. Farkinda misin bilmiyorum fakat bitcoin harika bir yukselis icin hazirlik yapiyor cok paralar kazandiracak hazir olun.
Pages:
Jump to: