Pages:
Author

Topic: Dolar mı BTC mi Karar veremedim :) 40k$ - page 4. (Read 698 times)

member
Activity: 210
Merit: 10
Ikiside kazandirir hocam. Ama dusununce bitcoin daha kisa zamanda kazandiracaktir. Dolar yillarini alabilir cunku.
member
Activity: 280
2 aylık hold olmaz hocam, 2 ay kısa vadedir,  hold uzun sürede yapılır,  40k dolar bütçe var Smiley hehehe diye burada bu şekilde yazma bence o kadar da saygın olmuyor,  gelen cevaplarda o seviyede gelir
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Süren çok kısa, bu sürede düşüş görürsen de bozdurmak zorundaysan kripto piyasasından uzak dur derim, dolar düşse bile BTC kadar üzmez. Vade sıkıntın olmasa elbette BTC derdim.
newbie
Activity: 48
Merit: 0
burada sizin 2 ay sonunda ne beklediğiniz önem kazanıyor. 2 ay sonra param %30 artsın ama %30 zararı da göze alabilirim diyorsanız btc alın derim. crypto paralarda kar zarar makası yüksektir.  risk yüksek beklentide yüksek.

aynı risk 2 ay için altın tl veya dolar bazında %5-6 civarındadır maksimum.

yani riskten kaçınmak istiyorsanız yapacağınız en mantıklı şey dolar veya tl bazında vadeliye yatırmaktır.

ama yüksek kar için riski alıyorum diyorsanız btc alabilirsiniz.

member
Activity: 224
Dolar elbette garanti gorunebilir fakat bitcoinin de yukselisinin yakin oldugunu unutmamak gerekiyor. Ufaktan sinyalleri yakti bakalim hayirlisi.
newbie
Activity: 28
yani eğer sabredebileceksek tabikide btc çünkü taş çatlasa doların yapacağı 2x ama btc sonu gözükmeyen up uzun bir yol
newbie
Activity: 126
Kısa vadede sanki dolar daha mantıklı gibi. Seçimlerden sonra da bitcoine geçiş yapılabilir. Bu aralar büyük fiyat hareketleri olmayacak gibi görünüyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Dolar artacaktir belki sene sonuna kadar 7 tl bile olabilir. Fakat bitcoin riskli olsa da eger yukselirse tam kazandiracaktir ve en az x3 olur.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bitcoine yatırım yapmak demek dolarada yatırım yapmak demek oluyor zaten Bitcoin değeri dip noktada olduğu için dolar da ilerleyen sürede değer kazanacağı için Bitcoine yatırım yapmak akıllıca olur.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
bu tarz konularda neden seçim yapmak zorunda hissediyorsun ki?
benim için temel mantık şu; yumurtaların hepsini tek bir sepete koymayacaksın. bölmek kendi arasında taksim etmek en mantıklısı. karın belki az ama en azından zararın %50 azalır. dersen ki iki taraf da zarar edebilir; ama zaten böyle bir risk hep var. ticaret ne yazık ki risk işi.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Bence btc tabiki doların ne kadar yüselebileceği belli az çok ancak bitcoin yüksek bir düşüş yaşadı tabi eski haline göre,eğer düşmüşken alırsan ki tekrar tavan yapacaktır bence çok güzel kar edersin:)
newbie
Activity: 140
Param olsa altcoinlere yatırım yapardım, bir de BTC'ye.

Ama en güvenli yatırım olarak gayrimenkula para yatırır, kiraya verirdim.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
bitcoin için 2 ay uzun vade olabilir tabi bu yatırımcısının planlarına kalmış bir şey ama ben dolara yatırım yapmam hiç bir zamanda yapmadım tl karşısında 2 lira kazanıyorsunuz oda  ülke ekonomisine zarar olduğu için 2lira zam geliyor elde var 0 .

Bitcoin her zaman favorim.
member
Activity: 462
Merit: 42
ben olsam ikisi de değil derdim şu aralar Cheesy altın derim geçerim güvenli limana napayım Smiley ortalık karışık veya riski bölerdim. 5k 5k 20k gibi.Herkese bol kazançlar ve şanslar...
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
mantıklı olan tek traflı takılmamak arkdaslar belli baslı ornekler vermiş ama 2 ay içerisinde kazanc getrebilicek ve seni mutlu edebiliecek ne soyl ersek soyliyelim dogru olmaz fiffty fifty 2 yatırımı dene kafana yatan geriside bence bos olur paranı 3 e 4 e bolme 2 ye bolup birinde uzun birinde kısa planlar yparsan bence mutlu olailbirisin dostum
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Seçime kadar dolar gibi görünüyor ama usd / tl için muhteşem bir belirsizlik var ne yapacağı hiç belli olmuyor terste bırakabilir.Seçim sonrası dolar muhtemelen düşüşe geçecektir. Bence USD şu an için güvenli bir liman demek yanlış olur gel gelelim btc nin düşüşü ortada aslında güzel bir fırsat.Öte yanda her zaman güvenilir liman olan altın var . Portföyü altın ve btc ağırlık lı bir miktarda dolara dağıtmak doğru hareket olacaktır. Not Y.T.D.
member
Activity: 448
Merit: 12
Riski dağıtmak her zaman daha sağlıklı olanıdır. Yerinde olsam 15.000 dolar kripto paralara, 15.000 doları saklamaya, 10.000 doları da bozdurup vadeli bir banka hesabına yatırırdım sanırım.
newbie
Activity: 168
Tek birşeye yatırımı hiç mantıklı bulmadım bugüne kadar.Size şöyle bir fikir verebilirim ;

%50 Dolar-Euro-Altın

%25 Bitcoin

%25 Türk Lirası

Bu şekilde daha az risk olacağını düşünüyorum.

Sana katılıyorum dostum tek bir güvenilir liman yoktur yatırımı aşamalı olarak ve zamana yayarak yapmak daha mantıklı olur. Hepimizin bildiği genel kuralı da göz ardı etmemek gerekiyor düşük al yüksek sat
newbie
Activity: 238
O kadar berbat bir dönemdeyiz ki bitcoin al diyemiyoruz ,piyasa o kadar belirsiz ki her an ne olacağını anlayabilmek mümkün değil , en doğru kararı gene kendin ver.
newbie
Activity: 77
Merhaba arkadaşlar malum önümüzde seçim var genel anlamda yaptığım araştırmalar DOLAR al diyor ama herkesin ağzından kelime seçimden sonra DOLAR takla.
BTC ye gelince yakın zamandan yükselmesine dair bir bilgi bulamadım ve tahminimce 5000 leri test etmeden yükselmeye niyeti yok.
Yapacağım yatırım yaklaşık 40 bin dolar ve HODL sürem 2 ay sizce ne yapsam mantıklı olur.
Dostum 2 ay hold süren 1 2 yıl olsaydı bitcoin derdim ama 2 ay da ne olacağı belli olmaz kendin karar vermek zorundasın ancak 40 bin dolar az bir miktar değil . Dolarında seçimden sonra çok oynayacağını da düşünmem ancak yinede belli olmaz büyük bir ihtimalle düşücektir az miktarda olsa , tabi ki yeni gelen hükümetin yapacağı hamleleri düşünürsek göz önüne alırsan daha kendin daha iyi yorumlarsın .
Pages:
Jump to: