Pages:
Author

Topic: Dolar ne olur ? - page 24. (Read 30637 times)

legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
April 15, 2017, 08:38:04 AM
Evet çıkarsa uzun vadede doların 3.5 seviyelerine kadar ineceğini düşünüyorum.
Öyle pat diye değil. Ama hayırın çıkma ihtimalini hiç de küçümsememek lazım, şahsen gördüğüm en yakın geçen seçim olacak bu.
ben açıkçası şu durumda riske girmez, dolar almazdım. olsa da satmazdım.
sr. member
Activity: 490
Merit: 250
April 14, 2017, 04:54:52 PM
hala evet cikarsa dolar duser diyen tipler var,evet cikinca dolar dusecek diye kesin bi kanı yok hatta bazi uzmanlar evetin cikmasiyla belirsizlik artar dolar bunu sevmez yukselir diyor

member
Activity: 65
Merit: 10
Jack of all trades, master of none.
April 14, 2017, 08:48:17 AM
Bence dolarin yukselmesi bizim baya bi isimize yariyor. tabi bu bitcoin ticareti icin gecerli. Tongue
hero member
Activity: 882
Merit: 524
For Rent
April 13, 2017, 03:16:10 AM
referandumdan sonra;

evet çıkarsa: 3,00-3,50 aralığında olacaktır. tabiki beklenmedik siyasi bir olay yaşanmazsa. Smiley

hayır çıkarsa: 3,70-4,20 aralığında olması muhtemel çünkü daha fazla yükselmemesi için farklı önlemler alınacaktır. çünkü ithalat ve ihracat yapan şirketlerin maliyet-satış fiyatı arasındaki volatilitede uçurumlar görünür.

ben düşsede BTC alsam derdindeyim.  Grin

coininiz bol olsun..
saçmalama evet çıkarsa 1₺ olacak $ sonuçta yerli uçak yerli jet yerli domates yerli orospu yerli kereviz ve keriz yerli tesis testis ve yerli uçak gemisi yerli metro yerli 4 şeritli yol ve köprü yerli otomobil
bunları bor ile çıkarttık mı tamamdır dolar 3₺ sonra 2 ve nihayet 1₺ninde altına inecek inş 2023'e kadar.

ytd... ignored...
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
April 13, 2017, 01:26:07 AM
25 şubat tarihli yorumum hala geçerlidir.

3,55ten tepki bekliyordum ve gerçekleşti, 3,75-80 üzerinde tutunursa yeni zirve görebiliriz ki bu 4,50 olur en fazla. 7tl imkansız görüyorum.
ama bu tepki sınırlı kalır ise çok daha aşağı seviyeler, 3,30-3,10 gibi yerler mümkün.

Merhaba,
Kısa vade 3,76 gibi satış yerse 3,67'yi öngörüyor musunuz? 3,67 sonrasında tekrar 3,74 olabilir mi? İyi forumlar dileklerimle.

şu an zaten kısa vadede 3,7466dan satış geldi. 3,61 kırmazsa yukarı gitmeyi ve 3,80 test etmeyi isteyecektir.
3,55ten alanlar satıp karı cebe koydular ve izliyorlar.

bugün itibari ile 3,61 direnci çalıştı. buradan destek alıp 3,75 üzeri tutunursa yeni rekorlar görürüz.
3,61'i de kırarsa 3,58 takip edeceğiz. 3,58'in aşağısı uçurum, iki sene boyunca dolar bahsini kapatacağız anlamına gelir.

seçime kadar uçar kaçar 4,00 olur diyen kaybedenlerin hakaretlerine gereken cevabı verdiğimize göre yeni duruma bakabiliriz.

an itibari ile dolar 3,65tl. buralardan 3,62ye kadar kademeli alırım, 3,72ye gelince satarım. 3,75in üzerine atıp tutunduğunu görürsem tekrar alırım ve 4.05e kadar elimde tutarım. 3,70li seviyelerde tutunamayıp aşağı düştüğünü görürsem her zaman dediğim gibi dolar bahsini kapatırım.
haftasonuna riski dağıtarak bölmek en mantıklısı.
hero member
Merit: 507
April 12, 2017, 10:58:13 AM
Referandumdan evet çıkarsa sonbahara kadar 7.00 - 8.00 TL, hayır çıkarsa sonbahara kadar 4.00 - 5.00 TL bekliyorum. Ekonomik kriz çoktan patladı, referandum olana kadar TL'yi ayakta tutmaya çalışıyorlar. Üretim yok, tüm firmalar iflasın eşiğinde, kobiler bitmiş durumda. İyimser olmak için fazla yandaşsınız. Smiley

zaten birçok firma iflas verdi. khk ile iflas ertelendi. olağanüstü durum sona erince sonbahar yaprakları gibi dökülecek maalesef firmalar.

Evet birer öyle oluyor ama yinede evet çıkarsa bu doları etkilemez bence. Doların artıp azalması tamamen fede bağlı bana göre. Birde amerikanın yapacağı hareketlerde burda çok önemli.

Ama şu olabilir belki referandumda bir evet durumu olursa ufak bir artış olur sonra yine düşer. Hayırda çıksa bu durum olur.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
April 12, 2017, 09:35:27 AM
Referandumdan evet çıkarsa sonbahara kadar 7.00 - 8.00 TL, hayır çıkarsa sonbahara kadar 4.00 - 5.00 TL bekliyorum. Ekonomik kriz çoktan patladı, referandum olana kadar TL'yi ayakta tutmaya çalışıyorlar. Üretim yok, tüm firmalar iflasın eşiğinde, kobiler bitmiş durumda. İyimser olmak için fazla yandaşsınız. Smiley

zaten birçok firma iflas verdi. khk ile iflas ertelendi. olağanüstü durum sona erince sonbahar yaprakları gibi dökülecek maalesef firmalar.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
April 12, 2017, 09:33:27 AM
referandumdan sonra;

evet çıkarsa: 3,00-3,50 aralığında olacaktır. tabiki beklenmedik siyasi bir olay yaşanmazsa. Smiley

hayır çıkarsa: 3,70-4,20 aralığında olması muhtemel çünkü daha fazla yükselmemesi için farklı önlemler alınacaktır. çünkü ithalat ve ihracat yapan şirketlerin maliyet-satış fiyatı arasındaki volatilitede uçurumlar görünür.

coininiz bol olsun..
3.00-3.50 aralığını görebileceğimizi hiç sanmıyorum. zaten merkez bankasının hedeflerinde bile bu rakamlar yok. Bu arada evet çıkarsa dövizin uzun vadede tırmanısı hızlanır. Ülkede yatırımı olanların araplar haric kimse evet çıksın istemiyor. Şuan ülkeye sokulan cok ciddi bir sıcak para var ama bu musluk sürekli akamıcak. Gidin sehrinizdeki avmleri gezin satılık ev ilanlarına bakın inanılmaz bir artış var. Siz hic inşaat firmasının Çadır günleri diyerek %30 ucuza ev sattığını geçen aya kadar duymuşmuydunuz? tv de suan 2 reklamdan biri bu.(ucuz evlerin her zaman alıcısı cıkar 500bin tl ve üstünde inanılmaz bir durgunluk var) Dün ankaranın en işlek avm lerinden birindeydim teknosa magazasını 10da 1 boyutuna getirmiş. Geçen yıl o avm de dükkan tutmak icin sıra vardı. Suan her katında bos dükkanlar var. İflas etmiş ve iflas ertelemede olan firma sayısı cok fazla. Şuan kriz var sadece kimse dillendiremiyor. Bir yerde dalga kırılacak ve tsunami etkisi olacak. Bu sene turizm tam canlanacak gibiydi hem almanya hem hollanda ile kriz sonra booking falan derken ordanda golü yedik.
Ben evette hayırda cıksa doların yıl sonunda 4 tl yi geçeceğini düşünüyorum. Para evete hayıra bakmaz. Görünen yolda klavuz istemez.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
April 12, 2017, 08:48:41 AM
sr. member
Activity: 392
April 12, 2017, 08:39:42 AM
referandumdan sonra;

coininiz bol olsun..
sr. member
April 12, 2017, 07:34:25 AM
destekler kırılsın ama kalpler kırılmasın. tartışmaya gerek yok. aktrollerin amacida bu, gerginlik yaratmak, sitede engelleme olayı var. yorumlarını görmek istemediğiniz kişileri engelleyebilirsiniz.  bu arada dolar 4. 40 olacak

teşekkürler. böyle terbiyesizleri engellemek en doğrusu. adam bana gerizekalı diyor, sen de grafik paylaşmadan 4.40 olur yazmışsın, sana da diyebilir dikkat et Smiley
sr. member
April 12, 2017, 07:23:57 AM
3,90-4,00 olur diyenler buralarda mı? Smiley

dolar 3,75teyken seçime kadar 3,90 olur, 4,00 olur dediniz, dolar şimdi 3,68

haftalardır doların pek güçlü olmadığına dair yazılar yazıyorum, başkaları da sürekli artacak diye millete gaz veriyor. bunlara inanıp dolar alıp zarar edenlerin günahına giriyorlar.

neyse ay sonuna doğru bir miktar yükseliş olabilir, o zaman da tutturduk, bildik falan demezsiniz inşallah Smiley

Gerizekalilik var mi sende ? grafik ver, grafik, ne degistide dolar asagi seyretti ? ekonomik askeri politik ne oldu ? Bilmedn yazmayin su konuya, adamin caninini sikma.

yukarıda bir haftada 3,90 olur, 4,0 olur diyenler grafik paylaşmışlar mı baksana terbiyesiz ukala çok bilmiş herif.

sen 40 gün önce dolar 3,88 olur demişsin. sana güvenip dolar alanların zararını ödesene madem bol keseden sallayan adam. o zaman paylaşmıydın grafik?

canın sıkılsa ne yazar klavye delikanlısı? tehdit mi ediyorsun beni artist? maganda mısın sen?

anlarmısın anlamazmısın bilmiyorum ama yazayım. ne değişti de aşağı seyrettiği umurumda bile değil. ekonomik askeri politik ne oldugu umurumda bile değil. grafiklerim bana yükseliş göstermiyor, sonuçta haklı çıktım. siyaset ile bunun hiç bir alakası yok. daha bundan haberin yok, gelmişsin bilmeden yazmayın diyorsun.

aktrol falan değilim, hayırcıyım. siyaset bakışı ile dolar şu olur bu olur diyenler gitsin kumda oynasın.
sr. member
Activity: 462
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
April 12, 2017, 04:41:17 AM
destekler kırılsın ama kalpler kırılmasın. tartışmaya gerek yok. aktrollerin amacida bu, gerginlik yaratmak, sitede engelleme olayı var. yorumlarını görmek istemediğiniz kişileri engelleyebilirsiniz.  bu arada dolar 4. 40 olacak
sr. member
April 12, 2017, 04:19:24 AM

haftalardır doların pek güçlü olmadığına dair yazılar yazıyorum, başkaları da sürekli artacak diye millete gaz veriyor. bunlara inanıp dolar alıp zarar edenlerin günahına giriyorlar.

neyse ay sonuna doğru bir miktar yükseliş olabilir, o zaman da tutturduk, bildik falan demezsiniz inşallah Smiley

Gerizekalilik var mi sende ? grafik ver, grafik, ne degistide dolar asagi seyretti ? ekonomik askeri politik ne oldu ? Bilmedn yazmayin su konuya, adamin caninini sikma.
sr. member
April 12, 2017, 03:54:13 AM

sr. member
April 11, 2017, 02:16:57 AM
Yükseliyor düşürüyorlar, yine yükseldi, birazdan yine basarlar aşağıya arkadaşlar aman dikkatli olun. O kadar çok olumsuzluk var ekonomik veriler derin krizin habercisi ama hala günü kurtarma peşindeyiz. Tek kelime ile yazık. YTD

sr. member
April 07, 2017, 11:40:54 AM
son haftaya kadar artış devam eder.

3.9'la sanırım seçime gireriz. Sonrasını kestiremiyorum.

Saygılar.

Sabah suriye olayı atesiyle 3.75 ti suan 3.735 e kadar gerilemiş.3.50 altının tamamiyle hayal oldugunu düşünüyorum.bu ayda evet yada hayır farketmez 4 görecektir.

doların 1 günde hatta 1 gün de değil saatler içinde 15-20 kuruş civarında hareket edebildiği bir ülkede/ekonomide yaşıyoruz arkadaşlar hatırlatmak isterim. aramızdan bazıları bazı rakamları abartılı veya gerçek dışı buluyor ama her şey mümkün mevcut düzende.

iddiaya girmek isteyenler var ise ben varım Smiley
prowas: 14 nisan günü kur 3,85 üstü kapatırsa sen kazanırsın
Riskylisk: Nisan ayı içerisinde kur 4,00 üstü olursa sen kazanırsın
Pfizer: sen de seç bir kur

bahsettiğiniz rakamları günün birinde elbet görebilir. ama bu kadar kısa sürede nasıl böyle bir iddiada bulunuyorsunuz Smiley

kaybeden kazanana 0,1 btc göndersin. var mısınız beyler?
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
April 07, 2017, 10:53:31 AM
Sabah suriye olayı atesiyle 3.75 ti suan 3.735 e kadar gerilemiş.3.50 altının tamamiyle hayal oldugunu düşünüyorum.bu ayda evet yada hayır farketmez 4 görecektir.
hero member
Merit: 507
April 07, 2017, 09:11:13 AM
Dolarda bitcoin gibi randımanlı bir aşağı bir yukarı ilerliyor. Bence çok fazla yukarılara tırmanacağını düşünmüyorum fed hemen darbeyi vurur. Oynarsa 3.80 falan olur diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 406
April 06, 2017, 06:14:59 PM
doların 1 günde hatta 1 gün de değil saatler içinde 15-20 kuruş civarında hareket edebildiği bir ülkede/ekonomide yaşıyoruz arkadaşlar hatırlatmak isterim. aramızdan bazıları bazı rakamları abartılı veya gerçek dışı buluyor ama her şey mümkün mevcut düzende.
Pages:
Jump to: