Pages:
Author

Topic: Dolar ne olur ? - page 28. (Read 30637 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 251
February 25, 2017, 12:27:08 PM
niye alindi bu simdi diye dusundum,

"elliott bilenler bilir ki dolar artık alınmaz. 1-2 sene bekleyin. hiç bulaşmayın, tlde fırsatlar arayın"

bunu demissin, hadi isine git hemserim.

merkez bankasi rezervini eritiyor, dolari referandum oncesi baskilamak icin

"hadi işine git hemşerim" mi?

böyle bir üslup ile konuşarak mı eğitimli ve kültürlü oldugunu belli ediyorsun?

bence "dolar artacak, hadi işine hemşerim" diyince cahil oldugunu,
teknik analiz ile bir tahminde bulundugun zaman eğitimli oldugunu belli edersin.
Türkiyenin bu yıl için tekniği takip edeceğini sanmıyorum açıkcası. dolar yılı 3 tl kapatırsada şaşırmam 7 tl kapatırsada şaşırmam. Tum dunyada dolar değer kaybederken bizde değer kazanabilir, ki ben bu sene dunya genelinde doların güçleneceğini düşünüyorum.(sadece teknik için görüşünüze katılmadığım için o kısma yorum yapıyorum. geri kalan kısımda bence haklısınız)

ben doların her zaman türkiyede de başka yerde de teknik takip edeceğine inananlardanım. dolar meksikada, rusyada artarsa bizde de artar, düşerse bizde de düşer.  Smiley
3,55ten tepki bekliyordum ve gerçekleşti, 3,75-80 üzerinde tutunursa yeni zirve görebiliriz ki bu 4,50 olur en fazla. Smiley 7tl imkansız görüyorum. Smiley Smiley Smiley
ama bu tepki sınırlı kalır ise çok daha aşağı seviyeler, 3,30-3,10 gibi yerler mümkün. Smiley Smiley
her halükarda şu an dolardan medet ummak risk. Smiley bekleyip görmek ve tlde fırsat aramak en mantıklısı. Smiley yılın ikinci yarısı borsada ralli bekliyorum.  Smiley/2

doğrudur hocam. anlat bilmediklerimizi öğrenelim  Smiley Wink

hocam demiştim lafımı geri alıyorum. babasının parası ile foreks oynamak isteyen; yüksekten dolar alıp zararda olan birisine hocam demem. lafımı geri aldım Smiley

herkes biliyorum diyor ama herkes dolarda terste kalmış, nasıl iş bu anlamadım Smiley
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
February 25, 2017, 12:23:38 PM

"elliott bilenler bilir ki dolar artık alınmaz. 1-2 sene bekleyin. hiç bulaşmayın, tlde fırsatlar arayın"

teknik analiz ile bir tahminde bulundugun zaman eğitimli oldugunu belli edersin.
Türkiyenin bu yıl için tekniği takip edeceğini sanmıyorum açıkcası. dolar yılı 3 tl kapatırsada şaşırmam 7 tl kapatırsada şaşırmam. Tum dunyada dolar değer kaybederken bizde değer kazanabilir, ki ben bu sene dunya genelinde doların güçleneceğini düşünüyorum.(sadece teknik için görüşünüze katılmadığım için o kısma yorum yapıyorum. geri kalan kısımda bence haklısınız)

ben doların her zaman türkiyede de başka yerde de teknik takip edeceğine inananlardanım. dolar meksikada, rusyada artarsa bizde de artar, düşerse bizde de düşer.  Smiley Smiley Smiley :
3,55ten tepki bekliyordum ve gerçekleşti, 3,75-80 üzerinde tutunursa yeni zirve görebiliriz ki bu 4,50 olur en fazla. Smiley 7tl imkansız görüyorum. Smiley Smiley Smiley
ama bu tepki sınırlı kalır ise çok daha aşağı seviyeler, 3,30-3,10 gibi yerler mümkün. Smiley Smiley
her halükarda şu an dolardan medet ummak risk. Smiley bekleyip görmek ve tlde fırsat aramak en mantıklısı. Smiley yılın ikinci yarısı borsada ralli bekliyorum.  Smiley/2

sr. member
February 25, 2017, 12:09:05 PM

ben doların her zaman türkiyede de başka yerde de teknik takip edeceğine inananlardanım. dolar meksikada, rusyada artarsa bizde de artar, düşerse bizde de düşer.
3,55ten tepki bekliyordum ve gerçekleşti, 3,75-80 üzerinde tutunursa yeni zirve görebiliriz ki bu 4,50 olur en fazla. 7tl imkansız görüyorum.
ama bu tepki sınırlı kalır ise çok daha aşağı seviyeler, 3,30-3,10 gibi yerler mümkün.
her halükarda şu an dolardan medet ummak risk. bekleyip görmek ve tlde fırsat aramak en mantıklısı. yılın ikinci yarısı borsada ralli bekliyorum.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
February 25, 2017, 11:32:00 AM

sr. member
Activity: 840
Merit: 300
February 25, 2017, 11:28:29 AM

DİBS Faiz Oranı

buda bonus olsun, grafik okumayi bilirmi sin bilmem, alintilama yapmazsan sevinirim

iskembeden sallamaya benzemez bazi seyler.

sr. member
February 25, 2017, 10:32:38 AM

sr. member
Activity: 280
February 25, 2017, 09:40:47 AM

Eee, ne var bunda ? teknik analizden anlamadigin belli.

sen bitcoin fiyati 100 dolar olacak dediginde sana yazma zahmetinde bile bulunmadim, simdi de oyle olacak

Aferin sana o zaman.
sr. member
February 25, 2017, 09:39:47 AM

sen bitcoin fiyati 100 dolar olacak dediginde sana yazma zahmetinde bile bulunmadim, simdi de oyle olacak
sr. member
Activity: 280
February 25, 2017, 09:33:45 AM

sr. member
February 25, 2017, 09:32:01 AM

sr. member
February 25, 2017, 08:50:55 AM
herkes "dolar nasil dustu ama" "dolarin belini kirdik" "dolar 3 olacak aga" derken, bu forum farkini belli ediyor, egitimli kulturlu insanlar baska oluyor.

dolar yükselecek demek eğitimli kültürlü olmak demek, düşecek demek eğitimsiz kültürsüz olmak demek öyle mi?

bu nasıl bir tutulmadır böyle?

eğer sene sonunda dolar şimdiki seviyesinden daha düşük olursa kendinizi nasıl tanımlayacaksınız peki?
sr. member
February 25, 2017, 07:29:12 AM
herkes "dolar nasil dustu ama" "dolarin belini kirdik" "dolar 3 olacak aga" derken, bu forum farkini belli ediyor, egitimli kulturlu insanlar baska oluyor.
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
February 25, 2017, 07:13:17 AM
Dostlar herkesi buyuk resmi gorme kursuna davet ediyorum. Saka biryana cebinizde tl kalmasin dostlar. Yatirim tavsiyesidir.

Keşke bu kadar net konuşmasaydın, bizim milet güdülme iç güdüsüyle hareket  etmeyi sever
Sürü psikolojisini de sever, bir yıl domates para etti mi, ertesi yıl herkes domates eker. sonundada ağlar
Dolar alan yaya kalır denildiğinde korkar, sat diyince satar, al deyince alır.
Devletimiz bize alım fırsatı oluşturmuş...
sr. member
Activity: 490
February 25, 2017, 06:44:51 AM
Dostlar herkesi buyuk resmi gorme kursuna davet ediyorum. Saka biryana cebinizde tl kalmasin dostlar. Yatirim tavsiyesidir.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
February 25, 2017, 05:33:05 AM
Dolarda alım satım yapmanın bir anlamı kalmadı bence.

2.4-2.7 seviyelerinden yakalansaydı bir anlamı olabilirdi, şu anki seviyeden alınsa %10 için bir ralliye ihtiyaç var. Değecek bir risk değil.

Bist'in durumunu ise bir tuzak olarak görüyorum, yabancı yatırımcının çıkabilmesi adına bir hareket var sanki.

En iyisi nakitte beklemek, önümüzdeki 1-2 senelik dönemde konutta çok yüksek olmamakla beraber arsa fiyatlarında düşüş bekliyorum.

Sabır sabır sabır
nakitte beklerken tavsiyem tl ye nazaran euro yada dolarda beklemeniz olur. 3.50-60 aralıgından alınan dolar 1-2 senede kaybettirmez.
arsa ve ev fiyatlarının düşmesi ise uzun zamandır olması gereken ama milletin bataklığı bile kıymetli vir umit satmayıp ilerde değerlenir diye bekliyor herkes.
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
February 25, 2017, 04:38:36 AM
Dolarda alım satım yapmanın bir anlamı kalmadı bence.

2.4-2.7 seviyelerinden yakalansaydı bir anlamı olabilirdi, şu anki seviyeden alınsa %10 için bir ralliye ihtiyaç var. Değecek bir risk değil.

Bist'in durumunu ise bir tuzak olarak görüyorum, yabancı yatırımcının çıkabilmesi adına bir hareket var sanki.

En iyisi nakitte beklemek, önümüzdeki 1-2 senelik dönemde konutta çok yüksek olmamakla beraber arsa fiyatlarında düşüş bekliyorum.

Sabır sabır sabır
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
February 25, 2017, 04:34:25 AM
Bekledigim seviyelere geliyor 3.45 destek seviyeleridir. 3.52 ye kadar salacaktır. Yaz aylarını bu seviyelerden kapayacağımızı düşünüyorum. Referandum pek etkilemeyecektir zira bu ülke beleri gördü referandum çerezlik kalır. Dolar bildiğini okuyacaktır.
Katılmıyorum hiçbirine, Benimde bu hafta içi beklentim bu söylediğin rakam çerçevesinde. Ama daha üstede atabilir. Çünkü fed faiz arttırabilir. Faiz arttırımı hala masada. En iyisi parçalı çıkış bence...

sr. member
February 24, 2017, 05:19:42 AM
elliott bilenler bilir ki dolar artık alınmaz. 1-2 sene bekleyin. hiç bulaşmayın, tlde fırsatlar arayın

Günceli takip edenler bilir ki ülkede kaos ortamı varken dolar teknik meknik dinlemez. Temel tekniği öyle bir yer ki şaşırırsınız. Referandum sonucuna göre doların 7-8 liraları görmesi hayal değil gerçekçi bir beklentidir.

tamam. referandumdan ne kadar süre sonra size bu mesajınızı hatırlatayım? Smiley
bir iki ay yeterli mi?

dolar tamamen tekniğe göre hareket ediyor. ocaktan bu yana siyasi ne değişti ki dolar düştü?
Ocaktan beri değişen tek sey piyasaya surekli nakit akısı saglıyorlar referandum öncesi. Korfez turu varlık fonu bosuna yapılmadı.

hayır sonucu çıkarsa ne zamana kadar 7-8 lira bekliyorsunuz?

evet sonucu çıkarsa ne olur?
Evette cıksa hayırda cıksa erken secim garanti gibi. Ben 7-8 tl beklemiyorum. Bekleyenler var yazdım. Bence yıl sonu 4.5 ustu 5 altı bir yerde kapanacak. Nisanda 4 uzerine atacaktır.

afedersin LGD2Business demiş 7-8 lira olur diye. ona sordugum soruya sen cevap verince senle yazıştık sandım.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
February 24, 2017, 03:54:58 AM
elliott bilenler bilir ki dolar artık alınmaz. 1-2 sene bekleyin. hiç bulaşmayın, tlde fırsatlar arayın

Günceli takip edenler bilir ki ülkede kaos ortamı varken dolar teknik meknik dinlemez. Temel tekniği öyle bir yer ki şaşırırsınız. Referandum sonucuna göre doların 7-8 liraları görmesi hayal değil gerçekçi bir beklentidir.

tamam. referandumdan ne kadar süre sonra size bu mesajınızı hatırlatayım? Smiley
bir iki ay yeterli mi?

dolar tamamen tekniğe göre hareket ediyor. ocaktan bu yana siyasi ne değişti ki dolar düştü?
Ocaktan beri değişen tek sey piyasaya surekli nakit akısı saglıyorlar referandum öncesi. Korfez turu varlık fonu bosuna yapılmadı.

hayır sonucu çıkarsa ne zamana kadar 7-8 lira bekliyorsunuz?

evet sonucu çıkarsa ne olur?
Evette cıksa hayırda cıksa erken secim garanti gibi. Ben 7-8 tl beklemiyorum. Bekleyenler var yazdım. Bence yıl sonu 4.5 ustu 5 altı bir yerde kapanacak. Nisanda 4 uzerine atacaktır.
sr. member
February 24, 2017, 01:36:35 AM
Bugune kadar gelebilir deyipte gelmedigin yer olmadi. hepsinigorduk cok sukur, 4.5 larade hazir olabiliriz, merkez bankasi doviz reservi azaliyor.
Pages:
Jump to: