Pages:
Author

Topic: Dolar seçim önce ateşlendi. BTC Dolar el ele - page 2. (Read 559 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
başka yerlere doğru da gidiyor, Her geçen gün daha fakirleşiyoruz ve haala paramızı çimentoya yatıracak insanlara sarılıyoruz
member
Activity: 274
Merit: 88
Saadet zinciri gibi bir milletiz çoğu kişinin 3 5 demeden dolara geçtiğini görüyorum. Bunun sonu ancak venezuella olur.

Hayır bunun böyle olacağı belliydi. dolara geçmek için 4.5 TL olmasını bekleyen insanları da hiç anlamıyorum. 3.85 iken geçilebilirdi. ne olacak 10 TL mi olacak sanki. seçime yakın merkez bankası açar muslukları illaki 4 TL nin altında gireriz seçime. gereksiz panik yapmayı seven bir milletiz.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
doların ateşi hiç düşmüyor seçime kadar da bu hızla devam edecek gibi gözüküyor. secimden sonra biraz daha yükseliş devam eder sonra belli bir süre durağan halde kalabilir. . endişe verici
member
Activity: 194
Seçimde kim gelirse gelsin harabe devralacağı kesin. son 10 senede yapılanların sonuçları. İnşallah düzelecek ama başkanlık sistemi devam edecekse ümitli değilim
member
Activity: 252
dolar borcu olan ınsanlara cok buyuk zararlar verecektir böyle giderse. umarım seçimlerden sonra bu gidişe bir dur deme vakti gelecektir.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Dolar oldu 4.58 Krs 4.60 dan döndü be bu neya abi bu bakanlar vs o koltuklarda oturanlar ne  yapıyor anlamıyorum herkese kolaylıklar diliyorum hayat artık çok zor.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Saadet zinciri gibi bir milletiz çoğu kişinin 3 5 demeden dolara geçtiğini görüyorum. Bunun sonu ancak venezuella olur.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
ben secimle ilgisinin oldugunu dusunmuyorum. buyuk borc odemeleri var ve para bulmak inanilmaz zorlasti.
member
Activity: 266
Doların değeri arttığı için btc nin değeri artıyor. Aslında btc eskiye göre çok artış göstermedi hala 10 bin doların altında ama dolar kurundan dolayı btc tl karşısında artmaya devam ediyor. Dolarda bu saatten  sonra değer kaybetmeyecektir.
member
Activity: 308
Btc dolar karşısında geride kaldı inanılır gibi değil. Biz btc den atak beklerken dolardan şahlanış geldi. Bu hızla giderse 5tl yi geçecek dolar. Btc de 8 bin 9 bin seviyelerinde seyredecek gibi gözüküyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Keske bitcoinde dolar kadar yukselebilse hocam. Dolar durmak bilmiyor. Secim sonrasi boyle devam etmez umarim.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
başlık açılıyor 4 mayısta dolar 4.28 şu anda 4.57 lerde dolaşıyor, arkadaş 17 günde 30 kuruş nedir ya, her gün kur 2 kuruş artıyor nerdeyse bu gidişle marsa kadar yolu var doların
newbie
Activity: 2
Merit: 0
7 TLye kadar çıkabileceği söyleniyor.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Eth yi btc yi bozup dolark yapmak lazim:)artik ikisinden fazla kazandiracak belli su tl nin haline bak yaz sonu 7 tlyi gorur dolar millet ekmek alamicak dustugumuz hallere bak sen
full member
Activity: 616
Merit: 100
Hükümetin ekonominin durumu çok iyi olmadığı seçim kararı aldığını düşünüyorum zaten ama kurun seçim öncesi bu kadar yükseleceğini açıkcası hiç tahmin etmiyordum.Seçim sonrasını düşünmek bile istemiyorum.

Doları olan yaya kalır diyorlardı ama, parasını dolara yatıran şimdi aynı arabadan neredeyse 2 tane alabiliyor. Bu kadar kısa zamanda bu kadar oynak bir kur dalgalanması iyiye işaret değil.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Dolar aldı başını gidiyor türk parasının hiçbir ülkeye karsı da üstünlügü kalmadı artık nerden nereye ya sonra niye kripto para dünyasını sonuna kadar destekliyosunuz derler sorarım onlara peki siz neden desteklemezsiniz böyle büyülü bi dünyayı?
member
Activity: 378
Merit: 11
Bu konu açıldığında içimden 4 seviyelerine geri iner diye geçirmiştim ama o zaman dolar yatırımı yapanlar bile kazandılar.
Bu hızla dolar endeksi nereye gidiyor kestirmek gerçekten güç ama ülkenin hayrına olmadığı kesin..
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Eskiden dolar arttıkça btc artardı şimdi tam tersi. Dolar değer kazandıkça btc eski fiyatlara sabitleniyor gibime geldi. Belkide yanılıyorum. Neyse dolar 6 tl olma yolunda ilerliyor. Yatırım yapmak bile mantıklı geliyor artık. Seçimlerde hangi sonuç çıkarsa çıksın dolar artışını devam ettirecektir.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Hükümetin ekonominin durumu çok iyi olmadığı seçim kararı aldığını düşünüyorum zaten ama kurun seçim öncesi bu kadar yükseleceğini açıkcası hiç tahmin etmiyordum.Seçim sonrasını düşünmek bile istemiyorum.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Dövizi daha fazla baskılayamadılar malesef. Ekonomideki önlenemez bozulma erken seçim kararı alınmasındaki en etkili sebep. Erken seçim kararı alınmasaydı da Dolar yine yükselecekti. Umarım bir çözüm bulurlar, ülkemiz açısından sıkıntılı bir dönem.
Pages:
Jump to: