Pages:
Author

Topic: Dolar seçim önce ateşlendi. BTC Dolar el ele - page 5. (Read 559 times)

member
Activity: 308
Merit: 11
Dolardaki hareketleri incelediğimizde haziran gibi 4,39 görünüyor. Yıl sonundaki beklentim 5 tl yönünde. Ülkemin parasının bu kadar değersizleşmesi çok üzücü.

Seçim sonrasında devlet illa el atar o kadar başıboş bir ülke değiliz yani. Bir sene içerisinde Türk lirasınin %60kadar değer kaybetmesini ne halk kaldırabilir ne de ülke. Kriz çıkagelir kendimize zor geliriz. Onlarca büyük şirket yok olur. Buna devlet göz yumamaz
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Dolardaki hareketleri incelediğimizde haziran gibi 4,39 görünüyor. Yıl sonundaki beklentim 5 tl yönünde. Ülkemin parasının bu kadar değersizleşmesi çok üzücü.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Dolar durmak bilmiyor gercekten aldi basini gidiyor bence yakinda 5 6 diye ucup gidecektir.
member
Activity: 322
Merit: 11
Halkimiz için kötü olmuş olsa da şu an için hem coinlerde kâr hem de dolardan kâr ediyoruz. İki taraflı kazanıyoruz. Benim düşüncem seçim sonrasına elimizdeki dolarları çıkartmak ve düşünce yeniden alim yapmak yönünde
full member
Activity: 742
Merit: 140
Benim beklentim yıl sonunda 4.90. Daha doğrusu ekonomi uzmanlarının yandaş tv lerde(Bütün ülke medyası) yer bulamayan düşünce ve beklentileri.

Ülke medyasını ve televizyonunu takip eden büyük yanılgılara düşer.

TL nin değerlenmesi adına tek bir olumlu gelişme yok ülkede.

Turizm bitti her yer mülteci dolu, Medya ve yargı bağımsız değil, sürekli uzatılan ohal ve KHK lar ile ülke yönetiliyor.

Böyle ülkeye ne yatırımcı nede turist gelir.
member
Activity: 308
Merit: 10
Durmak bilmiyor gun gectikce deger kazaniyor. Oldukca buyuk rekorlar kiracaktir.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
doların ateşini zor alacaklar gibi duruyor inşalalh seçim zamanı 5 lirayı görmez şirketlerin büyük bir sıkıntı içerisinde olduğunu düşünüyorum ben
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Seçim öncesinde doların yavaş yavaş azalacağını düşünüyordum ben aslında bu artışa şaşırdım doğrusu. Bakalım seçim sonunda ne olacak daha çok artabilir gibi geliyor bana.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Dolar bizim ülkemizde artıyor, dünya genelinde artmıyor. Dolayısıyla Dolar ve Bitcoin yükselişinde bir paralellik yok. Öte yandan Türkiye’de doların argması neticesi kripto paralarda TL bazlı artmış oluyor elbette. Dolar yükselmese Bitcoin yükselse ülkemiz sdına daha hayırlı olur.
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Ülke ekonomisi için endişe verici bir durum. Ama btc yatırımcılarına yarıyor tabiki🙂
 Maalesef dahada artacağı kanısındayım. Hayat dahada pahalanacak. 
newbie
Activity: 210
gerçekten türk lirasının dolar karşısında bu kadar değersizleşmesi içler acısı bir durum buna artık bir çözüm bulunması lazım. dalgalı kurdan sabit kura bir an önce geçilmesi lazım.
jr. member
Activity: 126
Dolar çok kısa sürede baya arttı bu kadarını beklemiyordum. Sanırım önümüzdeki günlerde doların artışı devam edecek. Bitcoinin tl fiyatı da böylece artacak bu aralar elimizdeki parayı tl de tutmamak gerekiyor.

Düşüncelerimiz bir nevi aynı bende doların yükseleceği fikrine sahibim peki sizce dolara mı yatırım euroyamı yatırım daha mantıklı olur
jr. member
Activity: 126
Bitcoin eski çıkışını yakalarsa demişsiniz hocam benim umudum yükenmeye başladı bittabi sürekli düşüşte olmayacak ama piyasa düzelene kadar kim öle kim kala.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Dolar çok kısa sürede baya arttı bu kadarını beklemiyordum. Sanırım önümüzdeki günlerde doların artışı devam edecek. Bitcoinin tl fiyatı da böylece artacak bu aralar elimizdeki parayı tl de tutmamak gerekiyor.
member
Activity: 448
Doların bu kadar yükselmesi ülkemizde ki kripto para yatırımcıları açısından son derece olumlu bir durum arzetsede , bencillikten ve kişisel çıkarlarımızdan uzaklaşıp düşünecek olursak ülkemizin ekonomik geleceği açısından son derece sıkıntılı bir durum oluşturmakta.
member
Activity: 133
Merit: 15
~ Fortuna Favet Fortibus ~
Hangi Türk Borsası BTC ve Dolar kuruna göre hareket ediyor? Maalesef İnsanlarımız çok panik ve 1000-2000 TL zararla BTC'sini satıyor,yazık gerçekten çok yazık.. Olan biz madencilere oluyor,hep düşük fiyattan Türk Borsasında satmak zorunda kalıyoruz. Eğer yabancı sitelerden Türk Bankalarına Dolar olarak gönderen Kripto Borsası sağlam site biliyorsanız da paylaşın lütfen.. (Cex.io hariç)
member
Activity: 210
Sonumuz hayirli olsun gercekten isimiz cok zor. Onlem yok tepki yok boyle devam edecek hatta daha kotu hale gelecektir.
newbie
Activity: 238
ırakta saddam yüzde 80 yüzde 90 alıyordu, herkes  el etek öpüyordu, demokrasi sandık vs diye ötüp duruyordu.  herkes de halinden memnundu ırakta, büyük çoğunluk gidiyor oy veriyordu.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Inaniyorum ki secimi erkene cekmelerinin sebeplerinden birisi de bu. Durum daha kotuye gitmeden aradan cikarmak.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Halkimizi maalesef herseye alistirdilar. Dediginiz gibi eskiden en ufak bir yukseliste halk tepki koyardi ama artik ne tlnin deger kaybini ne de zamlari kafaya takan yok.
Kesinlikle haklisiniz hocam. Insanlarimizi gudulmeye alistirdiklari bariz sekilde ortada. Boyle devam ederse hic birseye sesimiz cikmazsa paramizin hic bir degeri kalmayacaktir.
Pages:
Jump to: