Pages:
Author

Topic: Dolar seçim önce ateşlendi. BTC Dolar el ele - page 4. (Read 559 times)

member
Activity: 336
Merit: 11
Secim sonrasi dahada artacaktir artik kolay kolay hic birsey durduramaz.
member
Activity: 238
Merit: 10
dolar daha cok yukselir. merkez araclari efektif kullanamiyor.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
seçimden önce dolar böyle ise seçimden sonra kim bilir nasıl artacak! pazarda tezgahlarda fiyatlar uçmuş durumda. meyve almak bile lüks haline geldi çoğu hane için. ama bir yandanda bakıyorum sokaklar mercedes bmw kaynıyor. ülkede gelir eşitsizliği hat safada rant torpil yolsuzluk serbest adalet diye birşey yok. bu düzende zengin daha zengin fakir daha fakir olur malesef..
newbie
Activity: 84
Merit: 0
btc sakin sakin ilerliyor 30% civarı değer kazandı bir ayda. Usd de 15 20% değer kazandı birleşince çok güzel yatırım
full member
Activity: 518
Merit: 102
Merkez bankası piyasaya 2.2 milyar dolar sürdü ama yine de doların ateşi sönmedi. İlerleyen günler için ciddi tedbirler alınması gerekiyor. Yoksa durdurulamaz bir noktaya gidebilir.
newbie
Activity: 210
daha ne kadar yükselecek bu dolar lütfen birileri bir şey yapsın..evet kripto para ile uğraşıyoruz, kazancımız dolar olarak iyi ama ülke açısından ne olacak bu gidiş..
jr. member
Activity: 372
Merit: 1
Etrafımda hiç iyi seyler gormuyorum. Secim sonrası btc olayını bilmem ama doları 5 lerde gorecegimiz kesin Sad Paramızın hiç kıymeti yok.
jr. member
Activity: 80
Merit: 4
Sovryn - Brings DeFi to Bitcoin
Borsada Btc si olan yaşadı hem dolardan kar hem btc den çifte düğün gibi maşallah bizde hala Aselsan hisseleri ne kadar değerlenir diye düşünelim  Undecided
member
Activity: 100
Her seçim öncesi doların klasik hareketleri alıştık artık erken 4 den almıştım doları seçime 1 hafta kala satmayı düşünüyorum.
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Seçim sonrası nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyorum mevcut iktidarla devam ederse kısa süreli bir düşüş gerçekleşir yüksek ihtimal ama diğer ihtimal ucu açık biraz  Huh
Ciddi spekülasyonlar var ekonomistlerden piyasanın çok kötü yerlere gittiğine dair dolar 5 lirayı bulmazsa bizler için iyi Allah yardımcımız olsun ne diyeleim
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Daha seçim haberi geldiğin de piyasadaki küçük artışlardan dolayı insanlar bize dolar düşecek diyorlardı. Şimdi doların halini gördüğümüz de ise onlara sadece gülüyoruz.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Seçim sonrası nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyorum mevcut iktidarla devam ederse kısa süreli bir düşüş gerçekleşir yüksek ihtimal ama diğer ihtimal ucu açık biraz  Huh
newbie
Activity: 112
Bu bizim için üzülecek birşey sonuçta ekonomik sistemimiz esnek ki seçimlerden etkileniyor
full member
Activity: 504
Merit: 120
Seçim öncesi bu kadar artması ekonomimizin ne kadar kötü olduğunu gözler önüne seriyor gerçekten çok üzücü bir durum bu Sad

Seçim öncesinde belirsizlikler sebebiyle normal aslında yükselişler. Ama iktidara yakın kesime bakıyorsun adamlar uzay zamanı bükmüş, seçimi bitirmiş, galibi belirlemiş Cheesy Belirsizlik felan kalmamış ama hala yükseliş durmuyor.

legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Seçim öncesi bu kadar artması ekonomimizin ne kadar kötü olduğunu gözler önüne seriyor gerçekten çok üzücü bir durum bu Sad
newbie
Activity: 140
Seçim öncesi dolar ve btc artışı gerçekleşiyor gitgide bitcoinin değeri seçime kadar artacaktır
full member
Activity: 546
Merit: 100
Maalesef oyle dolar aldi basini gidiyor 5lirayi bulacak gibi bir hali var dort nala kosuyor resmen ki secim mevzusu varken geri adim da atmaz bence.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Doların en çok acısıni yine halk çekecek. Kazandığımız fazla parayı geçtim bu kazandığım para benden daha fazla bir şekilde tekrar çıkacak.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Ikiside alip basini gidecektir. Yukselis duracak gibi degil daha dogrusu bizim paramizin deger kaybi duracak gibi degil.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Doları tutmamız zor gibi bundan sonra. Seçimden sonra hükümet değişirse ve güzel işler başarılırsa anca öyle TL değer kazanmaya başlar ama uzun sürer bu da elbette.
Pages:
Jump to: