Pages:
Author

Topic: Dolar seçim önce ateşlendi. BTC Dolar el ele - page 6. (Read 559 times)

jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Halkimizi maalesef herseye alistirdilar. Dediginiz gibi eskiden en ufak bir yukseliste halk tepki koyardi ama artik ne tlnin deger kaybini ne de zamlari kafaya takan yok.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
 1 doların türk lirasının  4 katı olması ve hiçbirşey olmamış gibi davranılmasını gerçekten anlamıyorum . eskiden dolar birazcık arttığı zaman yeryerinden oynardı  . dolar 4.3 tl olacak ve kimsenin umrunda olmayacak deseler hayatta inanmazdım ama su anda yasanan durum bu .
member
Activity: 322
Merit: 12
Ekonomide en önemli belirleyici güven sağlamaktır. Şu seçim döneminde özellikle şirket sahiplerini büyük bir korku sardı bu durumda da yatırımları biraz kistilar ve doların önü açıldı diyebiliriz. Amerika ilerleme sağlamadı biz geriledik. Her ne kadar nükleer enerji santralimiz olsa da Wink
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
tek başına iktidar çıkarsa doları düşürebilirler. bu asla yıllarca devam eden boğa rallisini önlemez. kriptocular iki kere şanslı. kripto kazancı ve dolar kurunun yükselmesi. bonus üzerine bonus. kriptodan "iyi vurgun" yapanları etkilemez, gariban vatandaşa Allah sabır versin.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
dolar özellikle benim bulunduğum sektörü aşırı derecede etkiledi açıkçası ürün alımı yaparken bile 2 kere düşünür olduk.btc nerelere gelir açıkçası pek bir tahmin yürütemiyorum.
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Seçimden sonra memleketimiz için iktidar değişmediği takdirde korkunç günler bekliyor. Dolar yükselmeye devam edecektşr ancak btc hakkında yorum yapmıyorum.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
Türk lirasını güçlendirmediğin müddetçe kaybedenler kulübünde kalmaya devam edeceğiz. dolara bakmayım 4.30 oldu. bu fiyatı 2x bile yapabilir önümüzdeki senelerde. sen ekonomiyi güçlendir, yapıcı tedbirler al ki halkın alışverişe fazla para vermesin. bence kendi ayağına sıkıyor hükümet. bu sürdürülebilir değil.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
O öyle bağırıp çağırmakla olmaz düşmez senin seslenmenle ,icraat ortaya koyacaksın piyasa bitik ekonominin durumuda ortada sonumuz hayırolsun inşALLAH
bir inattır restleşmedir gidiyor gitsin bakalım nereye kadar böyle.
member
Activity: 308
Merit: 11
Şu an için devletin en büyük sorunu seçim olduğu için doların ne kadar olduğunun önemi yok. Ekonomi batsa bile işletmeler zarara uğraşa da çok umurlarinda olmaz hepsi seçimden sonra geçecek bunlar diyecektir. Bizlerde bu duruma bakarak aglanacak halimize gülüyoruz. 
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Zaman buldukça Erol Mütercimler'i dinliyorum. Adam çok iyi öngörüyor. Son söyledikleri beni çok korkutmuştu doları çok yükseltip içsavaş hazırlığı yapıyorlar diye sonrasında dolar gerilemeye başladı biraz rahatladık. Bir süre sonra tekrar hızla artmaya başladı sanki biri düğmeye basıyor roketi ateşliyor gibi. Umarım düşünüldüğü gibi olmaz
full member
Activity: 224
Merit: 100
Bu ekonomi, siyasi gelişmeler, dış politika, iç politika, Afrin Harekatı gibi daha sayabileceğimiz birçok sorun nedeni ile dolar daha çok artar. Dikkatli olmak lazım doların ateşi düşmez.
member
Activity: 574
Merit: 14
dolar eskiden bu kadar yükselmiyordu. yine yükseliş vardı ama son 10 seneye bir bakın. dolar 7 lirada olsa bizimkilerin önüne geçeceği yok. sen Türk Lirasını koruma kanunu çıkartıp gerekli önlemleri almıyorsan halk seçimde sana gerekli karşılığı verir.
member
Activity: 294
Merak etmeyin reis dur diyecek ve doların ateşi düşecek (!). Şaka tabi ekonomimiz berbat halde Amerika Avrupa ile aramız bozulmuş. Yabancı yatırımcılar güven kaybetti. Son zamanlarda da çin ve Rusya ile yakınlaşmaya başladık Rusya Çin bize yatırım yapacak olsa bile bu zaman alacaktır elbette. Bu süreçte kaç holding kaç şirket batacak kimbilir. Türkiye berbat bir halde iken tüm herkes seçim derdine düştü. 1.5 2 ay boyunda ülke ile doğru düzgün ilgilenemiyecekler bile. Bu durumu yeni gelen veya aynı kişiler nasıl düzeltecek acaba. Bayram ikramiyesi ile mi ? Nükleer enerji santrali ile mi ? Yoksa dünyanın hayran kaldığı 3. Köprü ile mi ? Tüm bunları kenara bırakmak lazım ve tüm partilerin bir araya gelip şu ekonomi işine adam akıllı el atmalı yoksa bunun acısı onlardan değil bizden çıkacak
member
Activity: 364
Merit: 20
Secimden sonra durmayacaktir eminim. Cunku bir onlem alinmis degil herhangi birsey yapilmiyor. Sonumuz kotu.
member
Activity: 244
Doların böyle yükselmesi kaçınılmaz seçim öncesi, seçim sonrası daha da yükseleceğini tahmin ediyorum. Ekonomimiz için kötü ama btc sahipleri için iyi bir haber.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Doların yükseliyor olması aslında tl nin değer kaybetmesi anlamına geliyor bu üzücü ama Bitcoin ve doların beraber artması elimize geçecek TL düşünüldüğünde sevindiriyor. Umarım biz Bitcoin artışından daha çok kazanırız.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Secim oncesi bile boyleyse emin olun bu baslangictir. Secimden sonra cilgin seyler olacaktir. Dolar tepelere cikacak.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
seçimin zaten öne alınmasının tek nedeni kısa süre içinde elde patlayacak ekonomimizin seçim sonuçlarına mümkün olduğunca akp oylarına az negatif etki edebilmesi. asıl ekonomideki hengameyi seçim sonrası göreceğiz malesef.
Kesinlikle katiliyorum hocam. Secim sonrasi ekonomi tamamen cokebilir bence.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
seçimin zaten öne alınmasının tek nedeni kısa süre içinde elde patlayacak ekonomimizin seçim sonuçlarına mümkün olduğunca akp oylarına az negatif etki edebilmesi. asıl ekonomideki hengameyi seçim sonrası göreceğiz malesef.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Bitcoin dolar arasinda bile bu kadar dalgalanma olmuyor. Bazen dolar tl arasinda mi trade yapsam diye dusunuyorum Cheesy
Pages:
Jump to: