Pages:
Author

Topic: Dünya’nın En Büyük Yatırım Şirketi Bitcoin’i İnceliyor - page 2. (Read 951 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 1
aracı kurumlar, finans şirketleri, bankalar ellerindeki fırsatın farkında ama risklerin de bir o kadar farkında. her yerde banka var. 100 TL banka hesabına attın ve bankanın internet bankacılığından bitcoin aldın. herkes fiyatlamaya katılabilir. bir anda patlama olur. bunu başlatmalarını artık bekliyorum.
newbie
Activity: 41
Merit: 0
Analizlerinin sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum, aslında bana göre dışa vurulan kısmı inceliyoruz demek içeride büyük ihtimalle büyük toplamaya başlamışlardır
member
Activity: 100
Merit: 10
Herkes Bitcoin i inceliyor da. Yatırımların ve güvenin artması lazım. Bizim mahalledeki bakkal bile sen biliyordur Bitcoin ne deyip duruyo.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Sadece bu değil başka dev şirketlerde bitcoine yatırım yapma hazırlığındalar. Şunu açık ve net söyliyim eğerki büyük şirketler bu işe girerse inanılmaz bir sıçrama olacaktır.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Çoğu yatırım şirketi inceliyor fakat şu aralar bitcoin fiyatındaki iniş güvensizliğe neden oluyor. Bu sebeple büyük yatırım şirketleri bu işe girip girmemek konusunda kararsız kalıyorlar. Piyasalar düzelince büyük yatırım şirketleri de kripto dünyasına giriş yapacaklar.
member
Activity: 100
haberin piyasaya pek etkisi olmadı sanırım.
ayrıca websitelerinde yüzlerce iş ilanı var. işe alırken ince eleyip sık dokuyolar herhalde

Buna benzer bir çok haber geliyor her gün. Pek ciddiye almıyor insanlar. Daha büyük gelişmeler, daha büyük haberler bekleniyor sanırım. Market değeri ve hacmi artana kadar buna mecburuz.
newbie
Activity: 56
Benim anlamadığım bu gelişme ve duyumlar ile BTC patlar mı ? Yoksa tam aksine değer üstüne değer mi katlar ?
newbie
Activity: 168
forex gerçek hesabı açarken size bir klasör dolusu sayfa imzalatırlar. riskler açıkça yazar. kripto borsaları içinde aynısını yapsınlar olsun bitsin. herkes riskinin farkında olarak işlem yapamaz ama ortadaki taahhüt borsayı bağlamaz sonuçta.
member
Activity: 210
hocam açıkçası incelenecek bir durum yok zaten bunlar inceledilerse fazla fazla incelemişlerdir, büyük şirketler çoktan yatırımını yaptı bu işlere
newbie
Activity: 98
Şu abiler girseler de bize kırıntı bile düşmez. Faydalarından çok zararları olur onların. İncelemelerini tamamladıklarında keriz silkelemeyi A'dan Z'ye bütün ayrıntılarıyla planlamış olurlar
newbie
Activity: 238
gözüken şu ki geleceğin en büyük para birimi kesinlikle bitcoin olacak hatta bitcoine rakip olarak farkli para birimleri kesinlikle karşısında duracaktır. Yeni çağa alışmamız gerek
newbie
Activity: 98
Bitcoinin geleceği ne olur yada biter mi gibi bir çok yazı okuyorum yada yasaklanacak gibi ben bunlara pek inanmıyorum açıkçası bitcoin popülerleşmeye devam ettikçe her ülkenin ve bireylerinin daha fazla dikkatini çekecek bu sebeple bu tür inceleme içindeki şirketlerde çoğalacaktır.
newbie
Activity: 126
Belki bazıları girmek için hazırlık yapıyordur şuanda. Bunlar tam da balina dediğimiz kişiler alttan toplayıp istedikleri gibi at oynatacaklar gibi geliyor bana
newbie
Activity: 44
Bu piyasayı baya iyi etkiler .
newbie
Activity: 126
Sadece diğer bütün büyük şirketler gibi yakından takip ettiklerini söylemişler. Belki araştırdıktan sonra çok riskli yatırım yapmayın diye haber yapacaklar. Çoğu şirket de çok riskli derken araştırmadan bu yorumu yapmadılar bizden çok çok daha profesyonel şekilde incelemelerini yaptılar
newbie
Activity: 168
birçoğu inceliyor bir süre sonra riskli raporu veriyor piyasa çöküyor. gün gelecek tüm dünyada dijital paralar diğer paralardan daha çok işlem görecek ama şuan için güven çok sarsıldı biraz gecikecek heralde
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
ben de çok önceden araştırmasını yapıp piyasaya girdiğini düşünüyorum. bir balinamız daha olacak  Grin
newbie
Activity: 280
inceleyecekler tabi, daha neleri neleri inceliyor bu dev şirketler bir bilseniz
member
Wall Street haberleri bile btc'yi ilginç hallere sokmuşken sanırım artık bu tarz haberler de tutmuyor.
Oysaki şirket çok büyük. Sadece bu değil bir çok şirket var böyle kripto ile ilgilenen. Gelecekte göreceğiz tabi neler olacak.
İlgilenmeleri değil yatırım yapacak geleceği görmeleri önemli 2-3 sene Ali koç bir konuşmasında geleceğin e-spor da olduğunu bu yüzden buna yatırım yaptıkları söylemişti bizimki de o hesap yatırım yapmaları gerekiyor..
member
Yav sürekli bu büyük şirketlerin btc ile ilgilendiğini ve eğer girerlerse neleri başarabilecekleri hakkında yorumlar yapılıyor insanlar mutlu ediyor garip bir kafa.
Pages:
Jump to: