Pages:
Author

Topic: Dünya’nın En Büyük Yatırım Şirketi Bitcoin’i İnceliyor - page 5. (Read 941 times)

newbie
Activity: 7
Merit: 0
Aklın yolu bir. Hepsi eninde sonunda ayak uyduracak bu teknolojiye.
newbie
Activity: 34
Duyduğuma göre amazonda bitcoin ile ödeme hakkında düşünceleri olduğunu biliyorum. İnşAllah büyük firmalar bu işlere girerek, btcyi hakettiği değerde tutarlar.
member
Activity: 280
Merit: 71
Bu aralar aslında bu tarz güzel haberler oluyor ve hiç etkisi olmuyor artık. Haber siteleri ve televizyonlar artık sadece kötü haberleri ballandıra ballandıra servis ediyor. Bu karamsar hava ne zaman dağılacak bilmiyorum. Büyük şirketlerin destek vermesi lazım ama belki de her şey planlı. Bugün piyasa resmen eridi. Hindistan yasakladı haberleri bomba gibi düştü ama iki üç iyi haber tesir bile etmedi.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Bence şuan tam girme zamanı bu tarz büyük kurumlar için ama bu girişler bile fiyatı çok yukarı fırlatmaz çünkü yavaş yavaş topluyorlardır, fiyatın yukarı gitmesini kimse istemez.  Smiley
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Bu şirketin alacağı kararın Bitcoin'e artı ya da eksi bir girdisinin olacağını zannetmiyorum. Belli ki sadece nabız yoklamak için böyle bir açıklamada bulunmuşlar. Yatırım planları olsa bundan çok daha öncesinde yaparlardı.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Kötü zamanda araştırmaya başlamışlar . Ama varlıklarının %10 ile bile piyasaya girselerdi , marketcap 2X yapardı direk .
full member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Daha yeni mi incelemeye başlamışlar ? Çoktan sağlam bir tokatlama bile yapmışlardır . Piyasa düşüşe girince bu tarz haberleri sürüyorlar artık . Spekülasyon üstüne spekülasyon . Bir taraf düşürme bir taraf yükseltme çabasında ..
newbie
Activity: 41
bu saatten sonra hala inceliyorlarsa onlardan pek bir hayır beklememek lazım. çoğu yatırım şirketindeki analistler zaten çok iyi biliyorlar bu piyasayı da, o yüzden pek inandırıcı bir haber değil. 
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Bu tarz şirketlerin çoktan yatırım yapmış olduğunu düşünüyorum şuan sadexe fiyata pozitif etki etsin diye böyle bir açıklama yapma gereği duymuşlar.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Umarım güzel bir yatırım ile blockchain ağına güzel bir katkıda da bulunurlar. Ayrıca blockchain teknolojisi sadece kripto paradan ibaret değil farklı birçok alanda kullanılabilecek bir teknoloji aslında. Muhasebe, şans oyunları aklınıza gelen hile karıştırılabilir bütün olaylarda nerdeyse,  umarım farklı alanlarda da kullanımını görmeye başlarız da şu hile hurda olayları da son bulur.
member
Activity: 280
Merit: 71
Evet bu tarz yatırımcıların kripto piyasasına yatırımcı olarak girmeleri market capi oldukça olumlu etkileyecektir. Ben şahsen 1-2 aya kadar gerçekten büyük etki yapacak haberler bekliyorum. Market cap yarı yarıya eridi. Artık buradan yatırımcıların bir el atması lazım. Bu piyasa 1 yılda var olmadı 1 yılda da ölmez.
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Onlar acisindan gec bir karar oldugunu dusunuyorum. O sermaye ile birlikte daha once blockchain dunyasini incelemeleri gerekirdi.
member
Activity: 90
Merit: 10
haberin piyasaya pek etkisi olmadı sanırım.
ayrıca websitelerinde yüzlerce iş ilanı var. işe alırken ince eleyip sık dokuyolar herhalde
member
Activity: 98
Merit: 21
KoinBülteni sitesindeki haber;

Yönetimi altında 5.7 trilyon $ değerinde varlık barındıran yatırım yönetim şirketi BlackRock‘ın baş çoklu-varlık uzmanı Isabelle Mateos y Lago, yatırım şirketinin kripto paraların “ilgi çekici gelişimini yakından incelediğini” söyledi.

29 Ocak’ta Bloomberg TV‘ye konuşan kıdemli yönetici kripto paraların, Dünya’nın en büyük para yöneticisi olan BlackRock’ta henüz bir “yatırım aracı” olarak görülmediğini ancak şirketin “açıkça oldukça hızlı büyüyen” süreci aktif olarak takip ettiğini söyledi.

Şu abiler ucundan girse ne olur. Cidden acaba Market Cap ne olur?
Pages:
Jump to: