Pages:
Author

Topic: Dünya’nın En Büyük Yatırım Şirketi Bitcoin’i İnceliyor - page 4. (Read 951 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
Her ne olursa olsun bir sonraki gün elbette bugün için geç olacaktır ama bu bitcoinin ben yıllarca daha devam edeceğini düşündüğüm için hala hiçbirsey için geç değildir
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Geç olabilir elbette ama böyle bir dönemde araştırmaları sonucunda olumlu bir veri çıkarsa sonuçları daha mükemmel olur. O yüzden erken veya geç olumlu olsun da gerisi hallolur
newbie
Activity: 29
Merit: 0
Çok geç değil mi ya artık incelemek için öyle bir şirketse eğer şimdi mi inceler Cheesy
newbie
Activity: 95
Şu abiler ucundan kıyısından girerse şahane olur herhalde ' yatırım aracı olarak görmüyoruz' demişler ama en azından görüyorlar bu da bir şey ))))))
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
Bence yatırım şirketleri her geçen gün geç kalıyor. Bu blockchainde çok ekmek var halbuki
full member
Activity: 210
Merit: 100
umarım yakın zamanda güzel bir yatırım yaparlar ve etrafa güzel haberler yayılır ve fiyat tekrar eskisi gibi artar. bull marketi gözledik Smiley altcoin partisi başlasın artık. güzel karlar edelim. millet aç aç. yeni para girsin artık.
newbie
Activity: 30
Elbette inlecelicekler her büyük şirket artık sofrada tuzum olsun istiyor.
member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
inceliyor diye haberi yapılıyor yani spekülasyon,   yoksa böyle milyar dolarlık şirketler çok çok öncesinden bunun araştırmasını vs yaptılar zaten.
Çok doğru ortalama bir insanın bile diline düştüğü bu günlerde bu büyük şirketlerin incelemelerinin bu kadar gecikeceğine açıkçası ben ihtimal daha vermiyorum
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
Kesinlikle piyasayi canli tutma hareketleri bunlar bu tarz buyuk kurumlar icin bu aralar girme zamani piyasaya. Cogu buyuk sirket yatirimini yapti.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
inceliyor diye haberi yapılıyor yani spekülasyon,   yoksa böyle milyar dolarlık şirketler çok çok öncesinden bunun araştırmasını vs yaptılar zaten.
full member
Activity: 238
Merit: 100
BTC'den sürekli güzel haberler geliyor. Büyük çöküşün sinyali olmasın  Huh Roll Eyes
Bence tam tersi büyük patlamanın sinyali bu tür haberler patlama derken değer artışından bahsediyorum sonuçta bu tip haberler piyasaya yeni girişimciler kazandırır her zaman için
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
BTC'den sürekli güzel haberler geliyor. Büyük çöküşün sinyali olmasın  Huh Roll Eyes
newbie
Activity: 112
bu saate kadar incelemekte kaldıklarını düşünmüyorum. Shocked bir çok önemli şirket bu işin yatırımını çoktan yaptı bile.
hala inceleme yapanlar ancak arkadan nal toplarlar... Cheesy
member
Activity: 80
https://i.imgur.com/0dgtBou.png
Bu adamlar bitcoin alsa bitcoin biter:) Bence böyle yapıp, yapıp kendi coinlerini çıkartırlar, böyle şirketler kendileri kazanırken başkalarının kazanmasını istemez.. Paravan bir coin yapıp servetlerini katlar herkese tavsiye ederler biliyorum ben bunlarıSmiley
newbie
Activity: 40
Bence çoktan azda olsa yatırım yapmışlardır. Bu tarz açıklamalarla güven ortamı yaratıp piyasayı canlandırmaya çalışıyor olabilirler.
newbie
Activity: 98
İncelemek için geç kaldıklarını düşünüyorum ama yapları lazımdı çünkü okadar kolay bi yatirim işi ki bitcoin bakmaları lazım kucuk miktarlarla milyoner olunabilicek bir sistem .
newbie
Activity: 112
Bitcoin de bu günler için  ciddi bir yatırım aracı haline geldiği için bitcoini araştırmaları gayet normal hemde bitcoin için güzel gelişmelere sebep olacağını tahmin ediyorum
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Çoktan inceleyip alımlarını yapmışlardır şimdi karlarını arttırmak için iyi haberleri pompalıyorlardır.
member
Activity: 210
Bu tarz 10 haber yapılıyorsa 1 i bile doğru çıkıyor-çıkmıyor marketcap'i deli yükseltcek girişimler bunlar fakat bir kuruluşun bu tarz hareketler de bulunması da kolay bir hareket değil sonuçta
full member
Activity: 980
Merit: 207
zaten çook ama çok sene önce incemişlerdir, haberi şimdi yapılıyordur. bu tip şirketlerde en eğitimli ve en zeki insanlar çalışıyor, bunların gözünden kaçmaz böyle şeyler.
Pages:
Jump to: