Pages:
Author

Topic: Dünya’nın En Büyük Yatırım Şirketi Bitcoin’i İnceliyor - page 3. (Read 941 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
İşin tuhaf tarafı 10 yıla yakın zamandır Bitcoin diye bişey var ve yeni mi incelemeye başlıyorlar
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Lütfen incelemesinler ! .Merkezsiz değilmi bu nerede kaldı vadeli işlemlerle aslında ne kadar büyük bir tuzağın içerisine itildiğimizi şimdilerde anlıyoruz. Bakın grafiğe bu vadeli işlemler başladığından beri sürekli baskı sürekli bir düşüş ellemesinler biz böyle iyiyiz
newbie
Nezaman girecekler tahmin edilebilir mi? Ya da bu büyüklükte bir şirket Bitcoine girmeden önce fiyatları düşürebilecek güçleri var mıdır? Büyük ihtimalle basın yoluyla ellerinden geleni yapacaklardır
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Bu adamlar kendi kontrolleri altinda olmayan seyleri sevmezler bence. Kripto paralarin zihniyeti bu turden kurumlara ters gelebilir. Ama olurda kar edeceklerini dusunurlerse kisa sureli cok sert hareketler olusur.
member
Activity: 680
Merit: 10
Super olur insallah en kisa zamanda izleme asamasini gecip yatirim asamasina gecerler piyasalar daha da canlanir...
newbie
Activity: 4
Bu haber Bitcoin için iyi bir haber değil , piyasa yeterince büyümeden bu işin balinalarının yükselmesi küçük balıklara hiç ama hiç yaşama şansı bırakmaz
newbie
Activity: 97
Wall Street haberleri bile btc'yi ilginç hallere sokmuşken sanırım artık bu tarz haberler de tutmuyor.
Oysaki şirket çok büyük. Sadece bu değil bir çok şirket var böyle kripto ile ilgilenen. Gelecekte göreceğiz tabi neler olacak.
newbie
Activity: 51
Eğer bunu gibi büyük şirketler kripto sektörüne giriş yapacak olursa piyasa canlanır ve birçok kişi bunun faydasını görür.Bu şekilde kripto piyasası daha fazla kişi tarafından tanınacaktır.Bu da daha fazla yatırım demek oluyor.Piyasa katlanarak büyür Smiley
member
Activity: 252
Alım yapmışlardır güzel haber pompalıyorlardır bitcoinin ve kripto paraların geleceğini düşünen az sayıda yatırımcı ve az sayıda ciddi geliştiriceler var spekalasyonla büyükler para kazanıyor eskisi kimi keşke daha düzeyli ve gerçekten bu teknolojiye ilgi duyanlar yatırımlarını yapsaydı daha iyi olacaktı
member
Activity: 252
Merit: 11
Bu nasıl haber oluyor ben bunu anlamıyorum, yatırım şirketleri haber mi veriyor inceleme başladı diye saçmalığın danisgası. Ayrıca zaten seneler önceden bu şirketler incelemelerini tamamlamıştır.

Zaten başlamışlardır yatırımlarına da piyasayı rahatlatmak ve hızlandırmak için açıklama yapıyorlardır. Yine de sıcak para gireceği haberi bile piyasayı canlandırıyor.
newbie
Activity: 8
Bu nasıl haber oluyor ben bunu anlamıyorum, yatırım şirketleri haber mi veriyor inceleme başladı diye saçmalığın danisgası. Ayrıca zaten seneler önceden bu şirketler incelemelerini tamamlamıştır.
newbie
riskleri olan bir konuda olsa bir zaman düşüp bir zaman yükseliş haberleri de olsa artık aslında çoktan bir çok kişinin şirketin dikkatini çoktan çekti diye düşünüyorum, çoktan yatırımlar yapılmıştır yeni planlar yapılmıştır, bu tür haberlerin bu piyasaya canlılık ve dikkat çekicilik adına yararı olacaktır muhtemelen..
member
Activity: 308
Geleceğin teknolojisi diyorsak tabiki ekonomik gücü olan kişi ve şirketlerin incelemesi gerekiyor ki bu yolla gelişmesini hızlandırsın
member
Activity: 196
Sadece piyasa’yı pompalamak istediler ama göründüğü gibi bu da bomba çıktı.
newbie
Activity: 112
Hangi kritere göre dünyanın en büyük yatırım şirketi seçildi bilmiyorum ama kripto paralar için çok da uzmanlık gerektiren bir bilgi paylaşmamışlar sanki.
member
Activity: 490
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
Bence dünyanın en büyük şirketleri zaten inceliyor kripto paraları. Bu bahsettiğim en büyük şirketlerden kastım, devletler. Devletler bir karar verse firmalar bunun üstüne daha çok gideceklerdir. Örneğin ülkemizde Akbank Ripple ile hali hazırda bir mutabakat sağladı bile. Ancak BDDK bu konuda yaptığı tebliğ ile ikinci bir tebliğe kadar bunun gibi kripto paralarla çalışma yasağı getirdi. Dünya çapında bilinen para transfer firması Western Union bile kripto paralar ile çalışma konusunda hazırlık yapıyor. Hatta geçenlerde doğruluğunu bilmesemde Ripple ile bir anlaşma imzalandığı bile duyuldu. Belki Western ile doğru değildi ama zaten Ripple hali hazırda dünya üzerinde bir çok banka ile protokol imzaladı. Bakalım bu gelişmeler nasıl sonuçlanacak.
member
Activity: 680
Bu kadar büyük bir yatirim sirketi icin bence bitcoin cok mantikli gibi gorunmuyor cünkü piayasa duragan degil cok dalgalaniyor bu nedenle de olumlu dusunmuyorlar malesef 😏
member
Activity: 602
Merit: 12
Böyle büyük haberler çıktıkça hiç bir işe yaramıyor ama bazı olumsuz haberler çıkınca bi bakıyoruz btc dibe gidiyor. Yani demem o ki bu tür haberler hep olumsuz haberler de btc oynatıyor
member
Activity: 490
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
Btc nin bu tarz haberlerden daha iyi ve büyük haberlere ihtiyacı var. Ve bu haberler kısa vadede gelecek gibi durmuyor.  Ben bir sonraki yükselişin büyük bir devlet açıklaması ve resmen tanıması ile olacağını düşünüyorum o zamana kadar bu arlarda gider geliriz.  Btc inanan ve uzun süre elinde tutanlara kazandıracak bunu biliyoruz ama esas soru şu.  Ne zaman?  Bazıları yaza diyor bazıları 2 3 yıl sonra  ben şahsen 1 yıldan uzun vadeli olarak.  Umarım sadee ben böyle düşünüyorumdur.  Btc destek alımlarıyla yakın zamanda 12 13k yı görebiliriz ama tabiki bence böyle olacak diye bir şey yok bu bir yatırım tavsiyesi değildir
member
Activity: 448
Merit: 12
Fiyatlardaki bu istikrarsızlık yatırım şirketleri için iyi bir referans olmayacaktır.
Ufacık bir düzen sağlasak ve bu şirketler gelecek görseler senaryo bambaşka olabilir.
Pages:
Jump to: