Pages:
Author

Topic: E-Devlet'in yeni uygulaması bugün başladı, Tek tıkla soyağacı - page 2. (Read 519 times)

member
Activity: 84
Merit: 10
Gambling Investment Fund
O kadar yoğun ki siteye girilemiyor şuanda herkes düşmüş bir soy derdine Cheesy
brand new
Activity: 0
Merit: 0
sorgulamaya kalktığımda nüfus müdürlüğüne git dedi bana Smiley bunda bile geç kaldım Smiley
jr. member
Activity: 65
Merit: 1
W12 – Blockchain protocol
ben yine sorgulayamadım
newbie
Activity: 32
Soy agacini ogrenmek icin devlet calisma yapiyor ama  saniyorum altyapi da sorun var tam  randimanli degil. saniyorum simdi herkes bu siteye yigildi.biraz zaman gecince normale donecektir,o zaman herkes rahat rahat soyunu ogrenecektir,
full member
Activity: 333
Merit: 101
evet sistem açıldı sabah erken saatte baktım ben sorun yoktu hemen yükleniyordu.şimdi yine ara ara kilitlenmeler oluyor.saatte 200 bin kişi bakıyormuş yine Smiley
newbie
Activity: 364
Şuan e devlette alt üst soy sorgulama açık arkadaşlar bakabilirsiniz.
newbie
Activity: 135
Yeni düzenleme ile günde en fazla 7000 çıktı kontenjanı olacak geri kalanı ertesi gün olacakmış gibi birşey okumuştum . Yani yaklaşık olarak şanssız olduğumu da düşünürsem 4 yılda öğrenirim
newbie
Activity: 33
Sitemsel çalışmalar hala devam ediyor açılmamış öğrenemedik
newbie
Activity: 56
1800 lü yıllara kadar söylenecekmiş. bakalım bizim atalar nerden gelmiş. millet baya yoğun ilgi gösterdi bu işe devamlılığını sağlarsa eğer devlet baba iyi olur Smiley
member
Activity: 182
Merit: 20
Zaten mevcutta Nüfus Müdürlüklerinden öğrenilebiliyordu. Bugüne kadar merak edip dilekçeyle alt-üst soy bilgisini öğrenen var mı?
newbie
Activity: 112
Buraya tıklarsanız  soyunuzu görürsünüz en eskiden itibaren   /PMWiRx]https://[Suspicious link removed]/PMWiRx

e-devlete gerek yok   Wink

Çok iyi Smiley

Bir türlü girip göremedik zaten hemen kapattılar, keşke iyi hazırlık yapsalarmış, büyük prestij kaybı
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
Buraya tıklarsanız  soyunuzu görürsünüz en eskiden itibaren   https://goo.gl/PMWiRx

e-devlete gerek yok   Wink
member
Activity: 714
Merit: 82
soyağacı ne kadar öncesini gösterecek onu merak ediyorum.

osmanlı kayıtlarına kadar inecek mi?

bu arada çok merak eden varsa ayrıca dna testi yaptırabilir.

rothschildin  kızının kurucusu olduğu 23andme isimli bir site var.
kargoyla tükürük yolluyorsunuz, sizi kategorize ediyor üstüne olası genetik hastalıklarınızı bildiriyor.

https://www.23andme.com/en-int/
jr. member
Activity: 154
Merit: 4
Uygulamaya açıldığı gündendir büyük bir çöküş yaşayan e-devlet sistemidir  Grin zira insanlar soyuna o kadar meraklıymış ki siteye bir giremedik yahu. Ancak yanlış verilerin girildiğine dair yazılar da okudum. Sanırım Osmanlıcadan çeviri yapıldığı için bu konudaki vasıfsız elemanların çalışması olsa gerek.
newbie
Activity: 98
Ya hocam güzel bir oluşum yaptılar eyvallah tamamda, sen koskoca devletin sitesisin nasıl bir altyapın var çöküyor gerçekten aklım ermiyor buna ya
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Bakabilmiştim o gece uzun uğraşlardan sonra 1840 yılına kadar gitmiş bende bir tanede tanımadığım dedem varmış 180 küsur yaşında 😂
jr. member
Activity: 110
Merit: 3
Atalarını bilmek iyi bir şey.
Bence ilginç ve güzel bir şey.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Soy agaci nufus mudurluklerinden alinabiliyordu. 1800 ler cok yakin bir zaman.3-4 kusak sonra bitiyor gerisi yok.daha  saglikli olmasi icin biraz daha gerilere gitmek lazim.

başlangıç olarak 1800'ler de kabul edilebilir. zamanla arşivler, nüfus kayıtları, tapu kayıtları incelenilerek daha da eskilere gidebilir. tabi çok da kolay olmaz herhalde.
jr. member
Activity: 153
Merit: 4
Sistemleri hala devre dışı değil mi? İlk çıktığı gün bir türlü bakamadım hala merak içerisinde bekliyorum sistemin tekrardan açılmasını
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Serverlerın çökme nedenlerinden biri bence bizim insanlar kökenin Osmanlı sarayına dayanıyor mu diye bakmışlardır Grin
Pages:
Jump to: