Pages:
Author

Topic: E-Devlet'in yeni uygulaması bugün başladı, Tek tıkla soyağacı - page 3. (Read 519 times)

newbie
Activity: 51
Merit: 0
Soy agaci nufus mudurluklerinden alinabiliyordu. 1800 ler cok yakin bir zaman.3-4 kusak sonra bitiyor gerisi yok.daha  saglikli olmasi icin biraz daha gerilere gitmek lazim.
member
Activity: 208
Merit: 10
"Altsoy ve üst soy bilgi servisinin daha hızlı ve kesintisiz sağlanması için teknik çalışmalar devam etmektedir. Çalışmaların tamamlanması sonrası hizmet kullanıma açılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla arz ederiz." 1 haftadır altyapı sağlayamadılar açıldığı zaman günlük kota olacakmış sanırım

bizim çözüm yöntemimiz bu işte. olaya tamamen çözüm bulmak yerine kısıtlamaya gidiyoruz. serverların dandik zaten belli. rahat rahat vergi sorgulaması bile yapamıyorsun. serverlarını güçlendir kurtul. ilerde bi uygulama daha gelecek. turkiye.gov.tr ye bir bağlantı daha kurulacak o zaman ne yapacaksın. yaş sınırımı koyacaksın ona da. sabah kadınlar akşam erkekler bakabilir mi diyeceksin.
Kesinlikle çok haklısın yaptıkları her zaman olduğu gibi yine kısıtlama. Server güçlendirecek durumu zaten çözememişlerdir bile keşke basit düşünmeye başlasalar
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Tekrar uygulamaya eklenmesi için çalışmalar devam ediyor sanırım ama serverlar güçlendirilmediği sürece yine aynı sorunlar yaşanır
member
Activity: 308
Merit: 11
"Altsoy ve üst soy bilgi servisinin daha hızlı ve kesintisiz sağlanması için teknik çalışmalar devam etmektedir. Çalışmaların tamamlanması sonrası hizmet kullanıma açılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla arz ederiz." 1 haftadır altyapı sağlayamadılar açıldığı zaman günlük kota olacakmış sanırım

bizim çözüm yöntemimiz bu işte. olaya tamamen çözüm bulmak yerine kısıtlamaya gidiyoruz. serverların dandik zaten belli. rahat rahat vergi sorgulaması bile yapamıyorsun. serverlarını güçlendir kurtul. ilerde bi uygulama daha gelecek. turkiye.gov.tr ye bir bağlantı daha kurulacak o zaman ne yapacaksın. yaş sınırımı koyacaksın ona da. sabah kadınlar akşam erkekler bakabilir mi diyeceksin.
member
Activity: 208
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Arkadaş siteye girmeye denedim sırf merakımdan her zamanki gibi 3 kuruşluk server olunca bizim millet çökertmiş yine. Bir haftaya falan düzeltirler gibi geliyor bakalım. Gerçi o zamanda bizim millet unutur kimse bakmaz birkaç içinde ukte kalan kişiler dışında  Cheesy
member
Activity: 322
Merit: 14
ösym sınav sonuçları açıklandığında, milli piyango büyük ikramiye belli olduğunda falan da bu şekilde yavaşlıklar oluyor ve serverlar kaldırmıyordu. bu durum da ona benziyor fakat gece gündüz yoğun ve her zaman kapalı.
bu durumun kısa sürede geçmesi zor görünüyor, bir güç arttırımı gerekli gibi Smiley

ben bildim bileli ösym kilitlenir. üniversite ders seçimlerinde siteler kilitlenir. O güçlendirilme yapılmayacaktır. olacak olan birkaç gün sonra tekrar sistemi açarlar. insanlar 3 4 gün uğraşır kimse giremez sonra sıkılırız bakmayı keseriz hala azmedenler daha sonra yavaş yavaş girebilirler.
full member
Activity: 630
Merit: 103
ösym sınav sonuçları açıklandığında, milli piyango büyük ikramiye belli olduğunda falan da bu şekilde yavaşlıklar oluyor ve serverlar kaldırmıyordu. bu durum da ona benziyor fakat gece gündüz yoğun ve her zaman kapalı.
bu durumun kısa sürede geçmesi zor görünüyor, bir güç arttırımı gerekli gibi Smiley
member
Activity: 364
Merit: 20
Bu serverlerle biraz zor olacak bizim o sorgulama işi.
Güçlendirme olmadıktan sonra hiç bir anlamı olmayacak tekrar açılmasının.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
Ya arkadaşlar şu siteye bakılmadan kapatmışlar Bu kadar yoğunluk olacağını ben düşünmemiştim herkes soyunu sopunu ne kadar merak ediyormuş umarım bizde Afrika'nın bilmem ne ülkesinden çıkmayız Yani açıkçası ben de merak ediyorum ama sistem kapalı
full member
Activity: 333
Merit: 101
Bende bakamadım beklicez artık günlük limitli olarak açacaklarmış o şekilde açıklama yaptılar.Serverları güçlendirseler sorun kalmaz limitli yapacaklar yine erişim sağlanamayacak yine yoğunluk olacaktır.
newbie
Activity: 56
Ben daha bakamadım, o kadar çok girmişler ki kapatmışlar
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Aşırı yoğunluktan dolayı artık çalışmayan uygulama. Çok merak ediyordum soyumu sopumu . Ne yazık ki uzun zaman öğrenemeyeceğim galiba. Umarım yakın zamanda tekrar açılır sistem.
member
Activity: 252
bir anda yüklenme olduğu için sistem kaldırmamış onun için geçici olarak askıya alınmıs . çok güzel bir uyğulamaymış bizde bakamadık.
member
Activity: 728
Trphy.io
Uygulama askıya alınmış ne vardı sanki atlayacak, merakım içimde patladı ona yanıyorum umarım tekrar eklerler e-devlete  Cheesy
newbie
Activity: 163
Daha önceden de vardı ama böyle bir şeyin tekrar olması çok iyi oldu ancak giremiyoruz bir türlü siteye merak içerisinde bekliyorum
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Burası türkiye Normal bir durum site çökünce işler değişti bir nevi durdular şimdide bakan baktı ben bakamadım. Ama önemli değil artık ne zaman açarlar orası belli olmaz.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
Ben bugün bakayım yoğunluk bitmiştir dedim. Evet yoğunluk bitmişti sitedeki üstüne soyağacı artık buradan yayını kaldırılmıştır diyordu. Şans  Roll Eyes Roll Eyes
newbie
Activity: 364
Sürekli bağlanmaya çalıştım yapamadım şimdide kaldırmışlar  fazla zaman geçirmeseler bari
member
Activity: 196
Uygulama güzel ama 1800 lü yıllara kadar uzanıcakmış. zaten ondan da öncesini belirlemek imkansıza yakın. zaten ilk nüfus sayımı 1831 de II. Mahmut tarafından yapılıyo. Ondan öncesine ışık tutabilecek veri  azdır yada yoktur. İnsanlar zaten hep merak etmiştir köklerini bu uygulama umarın amacını aşmadan kullanılır. Yakın zamanda birbirlerini kökleri yüzünden aşağılayan insanlar görmek istemiyorum.
Pages:
Jump to: