Pages:
Author

Topic: E-Devlet'in yeni uygulaması bugün başladı, Tek tıkla soyağacı - page 5. (Read 519 times)

member
Activity: 322
Merit: 15
siteye girerken bile zorluk çıkıyor. 3. denememde falan girebildim siteye. sorgulamaya bastım bakalım ne zaman dolar kim bilir. sınav dönemi ÖSYM kilitlenir. ders kayıt zamanında üniversitenin sitesi kitlenir.

turkiye.gov.tr diye halkın girmesi için bir site yapıyorsun. yaptığın site yükü kaldırmıyor. nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
2-3 saattir denedim beyaz ekranda habire kaldı sonrasında vazgeçtim bu ülkede maalesef yapılan uygulamaların çoğun da bir takım sıkıntılar oluyor. Smiley
member
Activity: 336
Merit: 11
2 Saattir deniyorum zar zor açtım belge oluştur dedim sonrası gelmedi halen belge oluşturuyor Cheesy

tamamen çöktü geçmiş olsun. bi bok olmaz bu ülkeden.
full member
Activity: 333
Merit: 101
2 Saattir deniyorum zar zor açtım belge oluştur dedim sonrası gelmedi halen belge oluşturuyor Cheesy
member
Activity: 196
Merit: 10
Bence çok ta önemli değil. Bakmak için gireyim dedim hala dönüyor herkes akın etmiş ne kadar çok boş insan var Smiley Daha da bakmam bu nedir ya koskoca devlet soyağacı bilgisi için çöktü
member
Activity: 322
Merit: 14
1 saattir karşımda ki ekran;

İşleminiz devam ediyor, lütfen beklemeye devam ediniz…
Şu anda kullandığınız hizmette yaşanan talep yoğunluğu nedeni ile işleminiz sıraya alınmıştır. İşlem sonucunuz birazdan otomatik olarak görüntülenecektir…

Bekleme süreniz hizmet veren kurumun işlem kapasitesine göre değişebilir.
İşleminiz tamamlandığında, otomatik olarak bir sonraki aşamaya geçeceksiniz.

gerçi vergi borçlarını bile sorgulayabilmek için 5 dk beklediğimiz düşünülürse bu hafta zor sorgular bunu.
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
çok önemli sanki Cheesy
full member

büyük ilgi gördüğü belli hala siteye girmeye çalışıyorum :d
bu devletin düzgün çalışan serverları yok mu acaba  Smiley
[/quote]

Bunun olacağı belli zaten serverları neden sağlam tutmazlar.5-6 saat daha sürer gibi bu durum gece bakmak denemek lazım.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Senegal göçmeni çıktım ya la Smiley

Şaka bir yana aslen karadenizliyim çok merak ediyorum nerelerden gelmişim neler olmuş... Dedemden öncesi hakkında pek bilgimiz yoktu bakalım site düzelirse bakacağım.
member
Activity: 364
Merit: 20
E-Devlet’te yeni başlayan alt-üst soy bilgisi sorgulama (soyağacı sorgulama) hizmeti büyük ilgi çekti. Yoğun giriş nedeniyle sistem kilitlendi. E Devlet'in bu hizmeti sayesinde 1800'lü yıllara kadar aile geçmişi görüntülenebiliyor.

https://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulama

Haydi arkadaşlar bakalım bizim soyumuz nereye dayanıyor Smiley

büyük ilgi gördüğü belli hala siteye girmeye çalışıyorum :d
bu devletin düzgün çalışan serverları yok mu acaba  Smiley
full member
E-Devlet’te yeni başlayan alt-üst soy bilgisi sorgulama (soyağacı sorgulama) hizmeti büyük ilgi çekti. Yoğun giriş nedeniyle sistem kilitlendi. E Devlet'in bu hizmeti sayesinde 1800'lü yıllara kadar aile geçmişi görüntülenebiliyor.

https://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulama

Haydi arkadaşlar bakalım bizim soyumuz nereye dayanıyor Smiley

Bkz: https://eksisozluk.com/e-devlet-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulama--5565948
Pages:
Jump to: