Pages:
Author

Topic: [ECC] ECCoin - Hızlı Dağıtım Kripto Para PoW & PoS Çıktı - page 2. (Read 30429 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Ben kazıyorum gelirim  ecc ye.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
pot kazan arkadaşlar gelsin burada kazalım.
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
42 gün sonunda cüzdanı açmadım. Geç açtım biraz galiba o yüzden bazı miktarları mined etmemiş olabilir mi ?
Stake : 35616 ECC yazıyor.
Birde Geçmiş tarihtekiler silik harflerle mine edilmemiş gözüküyor. Yeni tarihtekiler daha koyu harflerle edimiş gözüküyor . Ne yapabilirim aceba , kaçırdım mı tarihini.
max coin age 84 gün. Ama önerimiz 42 günde bir 1-2 gün açık bırakın mint etsin.
Genel olarak tavsiyemiz ecc cüzdanı 1-2 gün açık tutun. Daha çok mint etme şansınız olur bu şekilde.
sr. member
Pool çalışmaları devam ediyor testlere göre çok verimli bir pool oldu. Ancak yeterli miner yok bunun için çabalıyoruz.
legendary
Fiyat yakında artacak.Ecc ye özel bir düşüş değil bu altcoinlerden btc çekilip darka yatırıldı.3600 sat gören pot şu anda 400 satta.Alın ve bekleyin 1-2 hafta.Ben ecc yi tutuyorum,pot kazıyorum,wc ye yatırım yapıyorum şu anda.
full member
Activity: 161
Merit: 100
moral bozmak gibi olmasın ama bu da fos çıktı. multipool test geldi test gittii
member
Activity: 62
Merit: 10
benim cüzdandaki koinlerde herhangi bir artış yok stake de sıfır ekstra birşeymi yapmamız gerekiyor acaba
hero member
Activity: 1103
Merit: 500
42 gün sonunda cüzdanı açmadım. Geç açtım biraz galiba o yüzden bazı miktarları mined etmemiş olabilir mi ?
Birde Geçmiş tarihtekiler silik harflerle mine edilmemiş gözüküyor. Yeni tarihtekiler daha koyu harflerle edimiş gözüküyor . Ne yapabilirim aceba , kaçırdım mı tarihini.

Cüzdanı açık tut, güncelleme bitsin..
newbie
Activity: 81
Merit: 0
full member
Altcoinlerin hepsi düşük sabretseydin biraz.
Altcoinler düşük ama en azından işlem yapılıyor al sat falan uğraşıyoz bişiler ama ECC de hayat yok kaç ay oldu hala multipol çıksın deyip duruyolar. bu coine güven çok düştü bu satten sonra zor toparlar  diyorum şahsi fikrim...
legendary
Altcoinlerin hepsi düşük sabretseydin biraz.
full member
o kadar övdünüz ama görünürde bi şey yok 3 sattan verdim hepsini gitti bu saatten sonra gereği yok Angry
sr. member
Multipool için geri sayım koyulmalı bence.
Evet süre de 365 günden başlatılmalı Smiley
karamsar olmanıza gerek yok, şu an pool kazım yapıyor Scrypt, X11 coinlerde her sorunu çözdük, sha 256, keccak, scrypt jane vb. de olacak biz de isteriz hemen açalım ama eksikler var, gine de 1-2 hafta içinde tamamen açmış olacağız.

Dünya'da şimdiye kadar yapılmış en gelişmiş multi pool, özellikle de belirtmek isterim. :-) Türk programlamacılığının geldiği son noktayı da özetliyor çalışmamız. wafflepool.com middlecoin  amatörlerinden çok daha iyiyiz... Buna emin olun. Gururla kazacaksınız. Türkçe destek vereceğim tek tek madencilere.

legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
Evet süre de 365 günden başlatılmalı Smiley
legendary
sr. member
olumlu hava esmeye başladı bilmediğimiz bir gelişme varmı?
Söylemesi ayıp belki ama 35 tane ağaç ektim iki gün önce. Geniş çaplı ekim içinde çalışmalara başlandı. Grupdan bir kişi ECC ormanı projesini hazırlıyor.

Forumdan birisi de 10 BTC tek başına alım koydu 3 satoshiye. Bir büyük şirket sahibi (milyon dolarlık) yaptırdığı sitede ECC ile ödeme kabul ediceğini belirtti mağazasında. Ayrıca https://coinano.com/market.seam?id=44&cid=278 yeni bir exchange eklendik. (oylama birincisi olarak)

Pool olayı çok uzadı biliyoruz ama değecek buna. Artık son bir veya iki haftamız açılıştan önceki.

ECC verilen emekleri fazlasıyla ödeyecek taş gibi coindir. Bunu da bir kez daha gösterdi bugün.

full member
olumlu hava esmeye başladı bilmediğimiz bir gelişme varmı?
legendary
Bence 1 tarih verilip o tarihte multipool açılışı yapılmalı.Bu şekilde bir heyecan yaratılabilir.Hatta geri sayım bile koyulabilir ki ilgi artsın.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
testlere yardımcı olun arkadaşlar. bugun 2-3 saat test süresi boyunca 569 hiro kazdım. gittim mintpalde ona ecc aldım. destek verin beyler , ümitsizliğe kapılmayın
sr. member
Yarın 7mh la bende katılıyorum.Şu anda ghash dayım.Biran önce pool devreye girmeli her geçen saat zarar.
farkındayım, herşey güzel olacak pool bitmek üzere.

Pool da X11 olucak mı onu söyleseniz bari ?

http://hiro.pool666.com/miners?filter[type]=2,3&filter[alive]=true

bakın bu linkte X11 ile şu dakika kazım yapan canlı kişileri görebilirsiniz.
 hemen bağlanıp x11 ile HIRO kazabilirsiniz test amaçlı bir süre bunu kazıyoruz. siz de buyrun gelin birlikte kazalım http://hiro.pool666.com
Pages:
Jump to: