Pages:
Author

Topic: [ECC] ECCoin - Hızlı Dağıtım Kripto Para PoW & PoS Çıktı - page 4. (Read 30427 times)

full member
Activity: 161
Merit: 100
Sayın admin kardeş noldu multipool işiniz çok geç kaldınız insanların bu coine olan güveni kalmadı bundan sonra toparlanmak çok zor nasıl bir planınız var bu konuda. Bunca insanı madur etmeyin lütfen ne yapılacaksa bir an önce yapın... Faydası olacaksa hem bize hem coine bizde kazalım....
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Bu coinin biryere gelmesini istiyorsak bizimde birşeyler yapmamız gerekli.Multipool devreye girer girmez kazmaya başlamalıyız.Bunun haricinde coinin exchance sitelerine eklenmesi için uğraşmak gerek.Cryptsy'e supporttan mesaj attım ilgili bölümün inceleyeceğini söylediler.Herkes support a talep açarsa eklenme şansı artar.Ayrıca,her saat vote edin ki yükselsin coin.İhmal etmemek gerekli.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Bu coinden umudum azaldı, ama yine de öleceğini düşünmüyorum coinin.
full member
Bu kadar coinin içinden seçtiğimize bak ya 1 den satarız herhal hepsini
legendary
Coin öldükten sonra gelicek sanırım multipool Huh
legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
moral bozmak istemem ama şahsi fikrimi birkez daha dile getiriyorum. 30 40 satlardan bahsedile pm ler var başlıkta. mining bitsin artıcak dendi olan bişey yok. pos olsun artıcak dendi olan birşey yok. multipool olsun artıcak dendi ki düştü. arkadaşlar yatırım yaptınız ama ben gelecek görmüyorum sebebi ise coin miktarı çok fazla. ama iyi reklam edildi saolsun bazı arkadaşlarda bunu destekledi. bence çok fazla ümitlenipte sonucunda hüsran yaşamanızı istemem. şimdiden gerekli önlemleri almanızı öneririm.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
az kaldı 2 olmasına 1500 tl bağladık bu coine al sat yapsam bile iki katı olmuştu şimdiye.Eridi gitti. Admin kardeş neden gecikti pool işiniz... Ya anlamadığım bu kadar popüler olan formda üst sırada olan ve hergün konuşulan bir coin neden patlma yapamadı ne eksik oturup düşünmek lazım...

Bir teorim var bu konuda:

Toplam ECC miktarı: milyarlar düzeyinde.

POS'lu "Country Coin"ler (ülke coinleri)'in toplam miktarı ise 100-300 milyon arası.

Coin miktarı azaldıkça fiyatı artıyor, bir de pos implemente edilmişse fiyatı 1-2 haftada en az 1-2k sat'a vuruyor.

full member
az kaldı 2 olmasına 1500 tl bağladık bu coine al sat yapsam bile iki katı olmuştu şimdiye.Eridi gitti. Admin kardeş neden gecikti pool işiniz... Ya anlamadığım bu kadar popüler olan formda üst sırada olan ve hergün konuşulan bir coin neden patlma yapamadı ne eksik oturup düşünmek lazım...
legendary
Activity: 1554
Ne coinler gördük buradan döner buradan döner diye diye gözümüzün önünde ölen... Hiç belli olmaz bu işler.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
1 satoshiye düşerse biraz alırım. Olmuyorsa fazla kasmamak gerek.
Allah korusun, o kadar olmaz herhalde. Tahminim 3'te kalır.
legendary
Activity: 1554
1 satoshiye düşerse biraz alırım. Olmuyorsa fazla kasmamak gerek.
sr. member
Activity: 406
Merit: 250
Ana konusundaki mesajlara göz atarken şöyle bir mesaj gözüme çarptı.
Gerçekten çok beklenti vardı coinde.

1. After first stake: Price 9-10 sat

2. After PoW period is over: Price 20-30 sat

3. Multipool:  Price 40-50 sat

https://bitcointalksearch.org/topic/m.6262089

sr. member
Activity: 406
flaş haber: "ecc multipool geliştiricileri belicoin kazmanın çok daha karlı olduğunu farkedip ecc multipool'unu açmaktan vazgeçti" Cheesy Cheesy

not: bu bir trol şakasıdır.

iyiydi  Cheesy
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
flaş haber: "ecc multipool geliştiricileri belicoin kazmanın çok daha karlı olduğunu farkedip ecc multipool'unu açmaktan vazgeçti" Cheesy Cheesy

not: bu bir trol şakasıdır.
legendary
Biranönce başlatalım su multipool u hocam eccoin düşüyor

Geç kalındı bu konuda. ecc.ghash da 2 gündür ödeme yapmadı insan kıllanıyor ister istemez.

member
Activity: 95
Merit: 10
o zaman bekliyeceğiz mecburen ben kamaya başlıyam dedim ama beceremedim...
ödeme sistemi düzgün çalışıyor

bugün test edelim iyice bakarsın bir sorun çıkar. ama her saat başı saniye şaşmıyor :-)

Biranönce başlatalım su multipool u hocam eccoin düşüyor
sr. member
Activity: 266
ödeme sistemi düzgün çalışıyor

bugün test edelim iyice bakarsın bir sorun çıkar. ama her saat başı saniye şaşmıyor :-)
full member
sr. member
Activity: 266
Herşeyi güzelce anlatıcaz merak etmeyin. Pool sıfırdan yapıldığı için biraz farklı oldu. Aynı zamanda var olan tüm algoritmaları destekleyecek bu sayede en profitable pool olacak, teknik hızı ve oradaki optimizasyonları bunlar extra. ayrıca saat başı ödeme yapacak sistem.  Dün testi yaptık gerekli düzetlemeler ayarlar yapıldı. Biraz daha test etmemiz lazım.

Başta kolay block bulduğu için BELI test ediyoruz sonra diğer coinleri ekleyeceğiz.

dünkü ödeme alan minerlar
addressAmounts {
    "BBuatZ9KjgnamfvGPqEwoPpRtCWbo9txkH": 8518992.720592,
    "BGBYous3DHB3tBsemB2UH83hKiqMWjbkqJ": 2608512.592298,
    "BAVcJUj5KFqqwgE32k4U2iNcWv4sfjoyir": 4202232.559944,
    "BDxHnqWzEyHtKPqAd6gvbKQsJ8SjaULQ11": 3215860.612133,
    "B9w29Jfq4o6nw8fvKPc6uijPDs5gwMtJ4P": 1793739.524811,
    "BRJyu5jmGHnGStNsaVtwUpJ9SfqheCVhnX": 906296.797829
}

Bugün de test devam edecek
full member
1 ) https://comkort.com/market/trade/ecc_btc yeni exchange
2 ) http://www.pool666.com test yayınına başladı
önce www.belicoin.com dan bir beli adresi alıp kazmaya başlayabilirsiz bir kaç test yapıyoruz ve yapacağız bir miktar hash gönderilirse iyi olur.
biraz daha açarsanız seviniriz biraz karışık olmuş alıştığımız gibi değil Smiley
Pages:
Jump to: