Pages:
Author

Topic: Effect fiyat, tartışma ve spekülasyon alanı - page 2. (Read 1392 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 306
version 0.2.3 cüzdan , bide tekrar silip tekrar yükledim. hashi tekrar silip tekrar yazdım ama gözükmüyor , en son supporta mail attım Sad

hayır icoya girmediniz de bountyden gelenleri mi bekliyorsunuz diyecem de sanmıyorum o kadar noob oldugunuzu. telegramdan da yazabilirsiniz
newbie
Activity: 7
Merit: 0
version 0.2.3 cüzdan , bide tekrar silip tekrar yükledim. hashi tekrar silip tekrar yazdım ama gözükmüyor , en son supporta mail attım Sad
hero member
Activity: 700
Merit: 553
hash ekleme işlemini yaptım ancak hala gözükmüyor , başka böyle olan var mı ?

ekledikten sonra cüzdandan çıkış yapıp tekrar girdiniz mi ? neon wallet ınız son update mi ?
newbie
Activity: 7
hash ekleme işlemini yaptım ancak hala gözükmüyor , başka böyle olan var mı ?
hero member
Activity: 700
Merit: 553
Pek türkiyeden ICO ya katılan yok herhalde . Banada gelmedi Tokenler normalde dün dağıtılacaktı .

arakdaşlar neo da cüzdanınızda görünebilmesi için, tokenın script hash ini wallet a eklemeniz gerekli, tokenalr gelmiştir ama cüzdanınzıda görünmeme nedeni budur.

aşağıdaki tutorial videosunda neon wallet a efx script hashini nasıl ekleyeceğinizi görebilirsiniz.

akabinde cüzdana tekrar giriş yaptığınızda görünecektir.

https://youtu.be/s-dRAEgfYdo
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Pek türkiyeden ICO ya katılan yok herhalde . Banada gelmedi Tokenler normalde dün dağıtılacaktı .
full member
Activity: 336
Merit: 100
Matrix ai mantığına benzettim biraz. Ama geleceği konusunda ciddi şüphelerim var. Şu mantık oluştu; blockchain, AI, robot falan filan karıştır hop al sana 3 kat. Bu ne zamana kadar böyle gider orası meçhul..
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
ben de bu icodan umutluyum, iyi şeyler olabilir, güzel şekilde yükselebilir diye düşünüyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
doğru düzgün bir bounty yapılmıyor çok karmaşık ya bence goblin ekibinden alıp başkasına vermeleri lazım
sr. member
Merit: 281
Sosyal medyada dağıtıldığını söylüyorlar fakat neo adresimi baktığımda hiç birşey yok . Adresine gelen varmı ?
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Umarım ertelenmez . Bugün dağıtacaklardı fakat şimdiye kadar gelen giden bir şey yok .
sr. member
Merit: 306
switchneo'dan zaten direk trade yapabilirsiniz ama belki erken kucoin yapabilirler. insanlara da güzel sürpriz yapmıs olurlar böylece. bu arada tokenları bugun yarın salıyorlar
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Hangi borsalara gireceği konusunda bilgi varmı . Neo assetlerini kucoin çok seviyor sanırsam. İlk onda listelenecektir.
newbie
Activity: 196
Neo tabanlı icolara şimdilik çekimser yaklaşıyorum ben, daha zamanı var.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
NEO adreslerimize 12 gün sonra EFX ler gönderilecekmiş . Kazan-bela binanceye girer umarım .
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
hirozakiyi twitter dan takip ediyorum. eğer o girmemişse bir bildiği mutlaka vardır. adamın sağlam bilgisi var. şimdiye kadar nasıl o rütbede kalmış hayret. şimdiye legendry olması lazım mış. dmek ki talk ile benim gibi sonrsdan tanışmış  Grin Grin Grin

Girmedim ben icoya
member
Activity: 294
Merit: 10
Bence öyle o kadar da sağlam bir proje değil, ilk başta ben de sağlam olduğunu düşünüyordum ama bence bir numarası yok
member
Activity: 294
Merit: 11
Üzülerek söylüyorum ki bu kampanyanın uzun vadede başarısız olacağını öngörüyorum. Kullanıcılarını önemsemeyen bir ICO zor başarılı olur. Bu kadar burnu havada olan bir takımın burnunu öyle güzel indirirler ki bu onlara büyük ders olur. Telegram grubunda kafalarına göre adam attılar sürekli. Saçma sapan kurallar getirdiler bu kadar yatırım almaları bile mucize. Zorlamayla, ittirerek bir ICO süreci geçirdiler ve sonuç olarak hard cap gelmedi. Bundan alan arkadaşların tabii ki kazanmasını isterim ancak takım bu işi bilmiyor herkese bol kazançlar.
member
Activity: 532
Merit: 22
hirozakiyi twitter dan takip ediyorum. eğer o girmemişse bir bildiği mutlaka vardır. adamın sağlam bilgisi var. şimdiye kadar nasıl o rütbede kalmış hayret. şimdiye legendry olması lazım mış. dmek ki talk ile benim gibi sonrsdan tanışmış  Grin Grin Grin
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Bir projenin ilk saatlerden ne kadar toplayacağı belli oluyor esasında. 11 milyon euro hiç de azımsanacak bir para değil . Yeterli bu proje için.
Pages:
Jump to: