Pages:
Author

Topic: Effect fiyat, tartışma ve spekülasyon alanı - page 4. (Read 1414 times)

jr. member
Activity: 248
Merit: 1
Bu iconun paylaşılmasının tek sebebi advisor başka bi bok deeğil charlie shrem görülmüş onu paylaşmışlar proje bok gibi hiç beğenmedim sadece advisor uğruna çıkan token
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Yatırım için son 1 gün 19 saate . Sonlarda dolduramayacaklarını anladılar ve uzatmak istemediler anlaşılan .
hero member
Activity: 700
Merit: 553
---

sale 2 de de sadece whitelisted olanlar mı icoya girebilecek yoksa tamamıyla bir public sale mi olacak ? bu konuda bir bilginiz varmı hocam

evet stage 2 de sadece white liste kayıt olanlara açık, publice açılıp açılmayacağı soruldu telegramdan ancak açılmayacağı bilgisi verildi,

edit:

anladılar hardcap olmayacağını sanırım Smiley express kyc açmışlar stage 2 için.

https://effectai.typeform.com/to/wkKnjL
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
hardcap yapabileceğini sanmıyorum , çünkü sadece whitelisted ların alım yapmasına izin veriyorlar, alan aldı zaten, bu saatten sonra major alımlar oalbileceğini sanmıyorum whitelist teki adamlardan. haa projeye güveniyorum, bende bir whitelisted olarak hatrı sayılır bi yatırım yaptım.

hardcap yapsa da yapmasa da başarılı olacaktır.

sale 2 de de sadece whitelisted olanlar mı icoya girebilecek yoksa tamamıyla bir public sale mi olacak ? bu konuda bir bilginiz varmı hocam
sr. member
Merit: 253
Hiç yoksa binance girme ihtimalini satın almış oluyorum ICO ya girerek .AI projeleri birazsık sıksada .
hero member
Activity: 700
Merit: 553
hardcap yapabileceğini sanmıyorum , çünkü sadece whitelisted ların alım yapmasına izin veriyorlar, alan aldı zaten, bu saatten sonra major alımlar oalbileceğini sanmıyorum whitelist teki adamlardan. haa projeye güveniyorum, bende bir whitelisted olarak hatrı sayılır bi yatırım yaptım.

hardcap yapsa da yapmasa da başarılı olacaktır.
member
Activity: 112
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
bu icoya girmeyi dusunuyordum ama admini benim sinirim bozdu. telegramda bi seyler yazdim bi baktim hemen banlamis serefsizler. girmekten vazgectim.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
10 Milyon Euro güzel yatırım fakat hardcap yapamaz bu zamandan sonra bence .
sr. member
bugunun pazar olması nedeniyle bence biraz yavas gidiyor ama şahsi görüşüm maximum çarşamba günü hard cap yapacakları yönünde. malum neo tokenları öyle yada böyle bir şekilde hard caap yapıyor
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Bugün bitmemesi çok ilginç . %66 da takılı kaldı  .Uzunca bir süre bekletecek anlaşılan .
member
Activity: 596
Merit: 14
soft cap geçilmiş neo tokenlerın kaderi sanırım hardcap . ilk başta biraz yavaştı o yüzden endişeli bakıodum ama topladı kendini hardcapa gidiyor neo tokenlerınden vazgeçmemek laızm sanıırım.
full member
Merit: 125
Bende bugün biteceğini düşünenlerdenim.İcoya biraz bende yatırım yaptım.Bakalım artık güvenim tam.Ve herkes konuşuyor bu projeyi ilgi büyük.Bu yüzden sağlam geliyor bana
newbie
Activity: 195
Merit: 0
maksimum 3 gün içinde hardcap yapacaklardır.yalnız bir icoyu cumartesi günü başlatmak ne kadar mantıklı , bu tartısılır
Bence bugun bitecektir cunku 2.gun max. 25k euro yatirabiliyorsun.
sr. member
maksimum 3 gün içinde hardcap yapacaklardır.yalnız bir icoyu cumartesi günü başlatmak ne kadar mantıklı , bu tartısılır
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
20 NEO = 1320 dolar civarı yapıyor . Dolarla ile euro esit bile desek 10 000 katılımcı gerekiyordu . 3000 kişi falan katılmış. Yarın rahat dolacaktır .
newbie
Activity: 212
Merit: 0
paker oldu ico galiba okadar reklam falan yaptılar iyi isimnler advisor oldu ama iş yok buda belki gvt gibi sonradan patlaya bilir bilemeyiz bekleyip görücez
jr. member
Activity: 210
Merit: 3
Stage 1 de kişi başı en fazla alım 21 Neo'luktu %31'ini satmışlar. Yarın (12 saat sonra) stage 2 açılacak kişi başı en fazla alım 25.000 Euroya kadar çıkıyor. Almayı düşünen varsa bu günden alsın yarın stage 2 başladığında, çok uzun süre açık kalmayabilir.
member
Activity: 370
Soft Cap e ulasildi bile 💪🏻🔥
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Ben katılmaktan vazgeçtim, takımda kendini beğenmişlik vesaire söz konusu, çok artistlik var adamlarda, bikaç arkadaşım da katılmayı düşünüyorlardı telegramda sırf soru sordular diye adminler gruptan atmışlar birkaçını dengesiz herifler. Coinle ilgili kötü bişey söyleseler neyse olumsuz en ufak bişey söyleyeni atan deli dolu bu telegramlarda.

Dostum dediğin gibiyseler kafadaki tüm olumlu imajı söküp attılar şu an, Bu tavırlar ya tok satıcı tavırları bakalım ne denli başarılı olacaklar. Ama tarz olumsuz izlenimler genelde kaybettirir.
member
Activity: 370
Advisorlerinden biri charli ,en kötü hype yaratir adam😂
Pages:
Jump to: