Pages:
Author

Topic: Effect fiyat, tartışma ve spekülasyon alanı - page 5. (Read 1392 times)

legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Ben de wl girdim ama süreç içerisinde vazgeçtim katılmaktan, hem neonun çok düşmesi, dolayısıyla alım gücünün azalması etken oldu, hem de bu proje iconun hemen sonrasında kayda değer bir dump yiyecek gibime geliyor, o zaman bir miktar alırım (muhtemelen neo da biraz toparlamış olur), düşmezse de sağlık olsun.
member
Activity: 448
Merit: 10
Wl vardır ama girmiyorum hype yok benim gözümde şuan bile 2,6m euro toplamışlar az geldi umarım girenler kazanırlar bişeyler kolay gelsin
newbie
Activity: 99
Merit: 0
ico bittimi arkadaşlar. alım yapamıyoruz artık değilmi?
full member
Activity: 630
Merit: 104
beklentileri karşılamadı herhalde effect en azından şuan için neo tokenleri arasında gördüğün en yavaş icolardan biri oluyor ama umarım istediğiniz olur ve birden hard yapıp x5 x10 girer ama zor...
full member
Activity: 210
Merit: 100
softcap yaparsa iyi gerçekten. ben de takip ediyordum şimdi konu başlığını görünce tekrar aklıma geldi. bu neo icoları bi uçup gitsin artık. eth zamanı gibi bir şey görelim ya. böyle olmuyor. neo olduğu yerde sayıyor. söz de eth killer ama şuan bir cacık yok Cheesy
full member
Activity: 406
Ben katılmaktan vazgeçtim, takımda kendini beğenmişlik vesaire söz konusu, çok artistlik var adamlarda, bikaç arkadaşım da katılmayı düşünüyorlardı telegramda sırf soru sordular diye adminler gruptan atmışlar birkaçını dengesiz herifler. Coinle ilgili kötü bişey söyleseler neyse olumsuz en ufak bişey söyleyeni atan deli dolu bu telegramlarda.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Uzun zamandır takip ettiğim bir proje. Büyük ihtimalle süratle soft cap yapacak. Ben de katıldım bugün icoya. Hayırlısı olsun arkadaşlar. Bol kazançlar.
member
Activity: 370
son 2dk
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Bountysine katılayım dedim bir ton ahiret sorusu soruyor. Cevaplar yanlışsa kabul edilmiyorsunuz birde.hayırlısı bakalım beklemedeyim.Aranızda katılan var mı cevaplar hakkında fikri olan?
member
Activity: 108
Merit: 38
One day everyone will use the blockchain.
Neo tabanlı projeler nedense bana daha cazip geliyor.
Effect de Amazon'un M-turk benzeri bir insansız ticari ürün sevkiyatı yaratmaya çalışacak. Değerleneceğini düşünüyorum, bakalım..
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Whitelist alıp da ico ya gitmeyecek olan varsa hesabını 1 neo karşılığında alabilirim.

Hocam selam foruma yazmıştınız gördüm benim effect.io için whitelist im var anlaşabilirsek size verebilirim.

Yarın ICO yapılacak acele etmeniz lazım . Bende yatırım katılacağım ama kazandırırmı kazandırmazmı hiç bir bilgim yok.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Whitelist alıp da ico ya gitmeyecek olan varsa hesabını 1 neo karşılığında alabilirim.

Hocam selam foruma yazmıştınız gördüm benim effect.io için whitelist im var anlaşabilirsek size verebilirim.
member
Activity: 207
Neo tabanlı ICO lar bu sene hep ön planda oldu ve başarılı sonuçlar çıkarttı.Bilgi paylaşımı sağladıgın ıcın teşekkürler bu ıco yu da ınceleyecegım.Yakın takibime aldım umarım ınsanları yanıltmaz.
full member
Activity: 332
Merit: 108
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
bounty de çok fazla dağıtılmaması bountyhunterler için üzücü olabilir ama dağıtılan coinin iyi bir fiyata geleceği ni tahmin ettiğim için bu çok sorun olmamalı. Zira bountycilerin çok büyük kısmı ellerine geçer geçmez bozduruyorlar. Bu da ilk çıkışlarda olumsuz etkiliyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
aşırı hızlı hard cap yapacaklarına eminim hemen hemen tüm neo tokenlarında olduğu gibi. yalnız bounty ödülleri çok fazla olmadığı için millet çok imzasını giymiyor olması sizi şaşırtmasın. icodropsda da gösterdiği gibi sağlam hypeları var.
full member
Activity: 308
Bence hiç bir işe yaramayan bir proje yani o kadar da abartmamak gerekiyor,
member
Activity: 294
Marketin bu kadar kotu bir donemde olmasi sebiyle projeler genelde ICO fiyatinda ya da daha altinda cikiyor. Effect iyi bir proje ama bu durumdaki markette bile insan tereddut ediyor. Benim whitelistim onaylandi ancak Neo daki deger kaybini dusununce ICO ya katilmak ne kadar mantikli olacak bilemiyorum. Sanirim bir haftasi daha var. Bekleyip gorecegiz o zamanki piyasayi.
member
Activity: 448
Tüh be diyorum sadece gözümün önünde duran projeyi nasılda kaçırmışım be.sürekli ico takip eden ve seçtiklerime giremeye çalışan biri olarak effcti radarıma almıştım ama whitelisti kaçırmışız malesef.hay sokyaım böyle işe dedim resmen.ben giremiyorum artık giren arkadaşlar umarım kazançlı çıkarlar.borsaya çıkınca uygun olursa toplayacağız artık

Fazla üzülme hiç belli olmuyor bir bakıyorsun ico fiyatlarına yakın fiyatlardan belki biraz daha aşağısından alabiliyorsun. Piyasanın zaten uçan kaçan bir hali yok. Whitelist aldım ama bakalım o zaman girip girmeyeceğim belli olacak.
full member
Activity: 420
Tüh be diyorum sadece gözümün önünde duran projeyi nasılda kaçırmışım be.sürekli ico takip eden ve seçtiklerime giremeye çalışan biri olarak effcti radarıma almıştım ama whitelisti kaçırmışız malesef.hay sokyaım böyle işe dedim resmen.ben giremiyorum artık giren arkadaşlar umarım kazançlı çıkarlar.borsaya çıkınca uygun olursa toplayacağız artık
Pages:
Jump to: