Pages:
Author

Topic: Effect fiyat, tartışma ve spekülasyon alanı - page 3. (Read 1392 times)

member
Activity: 596
Merit: 14
ico yu hard yapamadan kapattılar gerçekten yazık oldu daha fazla potansiyeli olan bir projeydi aslında hardcapı cok rahat yaparlardı ama hergün eksi %20 yedik o da bıktı Cheesy
member
Activity: 213
Merit: 11
ben bountysine katıldım galiba isi tanıdık geldi ama iş yapar mı bilmiyorum? hirozaki demiş ise boş değildir ama yaıtrım yapmamam kararı aldım deyince aklımda soru işareti oluştu.

Hocam ben de whitelistini kaçırdığım için bountysine katılayım dedim birkaç görevi güzel yaptık hatta spreedsheatte de gözüküyorum. Sonra telegram dan admine sorayım dedim.

Adam whitelistte olmayanlar alamaz dedi , dumur oldum. O zaman niye yazmıyorsun kardeşim. Öyle duruyor. Siz whitelisttemisiniz yoksa ?
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
ilginç bir şekilde %75 lerde olmasına reğmen icoyu bitirme kararı aldılar . buna aç gözlülük yapmamak mı denir yoksa başka bişey mi tam kestiremiyorum. bu arada  daha da ilginci bounty ico bitmiş olmasına rağmen devam ediyor.  20 nisana kadar da devam edecekmiş. gerci yeni kayıtları kapatmıs olsalar da ico bitmesine rağmen bountynin devam edecek olması cok sacma oldu
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Ontology nin yükselişini görünce effect ten beklentilerim biraz daha arttı .
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
şuaradaki piyasada trade yapılmıyorsa icolardan alıp kaçmak daha mantıklı gibi geliyor bana .
çıktığında ne verirse kaçıp tekrar neo geri dönme iş yaptırabilir diye düşünüoyrum.
member
Activity: 140
Merit: 10
neo tokenlerinden alın bekleyin geleceği sağlam
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
bende küçük miktarla icoya katıldım ama suan için neo tabanlı olması benim için yeterli nasılki ilk erc20 token ıcoları suanda dudak ucuklatan fiyatta bu sekilde neo nun ilk icolarıda bence cok büyük paralar kazandırabilir diye düşünmekteyim bakalım zmanla daha iyi göreceğiz
hero member
Activity: 784
50 NEO ile bende ufak bir risk aldım . Kucoin' e girse bile ilk etapda pump yeme durumu var .
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Şu anda icolara girmek tehlikeli hele ki oturmamış bir platdorma da Neo nun ve icoların geleceği parlak olabilir ama piyasanın durumu içler acısı hodl yapılacaksa risk alınabilir.
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Rakibi olan Deepbrainchain piyasaya girdiğinde çok iyi kazandırmıştı . Fakat hardcap yapmak için uğrasmayacaklar bile zaten .
member
Activity: 280
hocam açıkçası ben beğendim bu ICO yu, bence iş yapar diye düşünüyorum bakalım ne olacak iş yapacak mı yapmayacak mı göreceğiz yakın zamanda
full member
Activity: 602
Merit: 118
ben bountysine katıldım galiba isi tanıdık geldi ama iş yapar mı bilmiyorum? hirozaki demiş ise boş değildir ama yaıtrım yapmamam kararı aldım deyince aklımda soru işareti oluştu.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
forumda bir çok yerde bunun imzasını gördüm, bence değişik bir token bu biraz inceledim white paper ı, sizin de incelemenizi tavsiye ederim
member
Activity: 294
White listte olmayanlar icin de bir imkan tanimislar. Express white list diye bir link acilmis token sale kisminda. Yatirim yapmayi dusunen ve whitelistte olmayan arkadaslar icin bir firsat olabilir. Ben acikcasi whitelistte olmama ragmen NEO nun cok deger kaybetmis olmasindan dolayi yatirim yapmayi dusunmuyorum.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Zamanı kısatmaları doğru karar . Yoksa zaten 2 hafta daha sürenecekti .
member
Activity: 294
valla genelde neo projeleri sağlam çıkıyor, ama neo nun kendi koini oldukça kötü fiyat olarak, yani bir den arttı fiyatı sonrasında gerisi gelmedi
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Çok sarmadı beni bu ico. Şöyle ki zaten NEO tabanlı iconları biraz şüphe ile karşılama lazım. Çin hala kastırıyor bunları. Zor şartlar altında her gün yeni yasaklarla uğraşıyorlar.
full member
Activity: 378
Merit: 102
Takımı hiç sevmedim, herkesi banlayıp duruyorlar zaten telegram yöneticileri de, hangi salak yönetiyorsa soru soruyorsun gruptan atıyor, böyle bir takımla hayatta iş yapmam coinleri de paraları da kendilerinde kalsın.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Neo'nun ciddi potansiyelini gösterir nitelikte güzel projeler çıkıyor. Icodan ziyada neo tabanlı olması daha sevindiğim bir husus. Neo'da ciddi potansiyel var.
member
Activity: 378
Merit: 20
Hirozaki önce önermiş ama sonra vazgeçmiş. Demekki sonradan içine sinmeyen bir durum var.
Pages:
Jump to: