Pages:
Author

Topic: Efsane Kripto Günlüğü - page 6. (Read 5495 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
October 05, 2019, 01:12:00 PM
Bugün bir pozisyon açma girişimim oldu ama sonradan btcnin kararsız durumundan dolayı zararsız geri çektim bir kaç saat sonra. Takipteyim sürekli. Belirgin bir sinyal alabilirsem piyasan o zaman tekrar teşebbüs edebilirim belki.

Tadı yok piyasanın bu aralar.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
September 19, 2019, 03:29:04 AM
bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bitcoin sanki son 1 aydır haftanın sonuna doğru düşüyor, pazartesinden sonra ise yükselmeye başlıyor. bizim borsa ve döviz işlemlerinde sürekli söylenen bir söz var ya onun gibi: "cumaları borsa/dolar düşer çünkü herkes satıp tl'yi faize yatırır ya da alışveriş yapar." bitcoin'de de mi böyle oluyor yoksa? 8 bitcoin bozayım da metrese güzel bir araba çekem!

8 BTC ve metresin varsa burada işin ne üstad Smiley Git gez dolaş, hayatın tadını sen çıkar biz devam edelim Smiley
legendary
Be A Hope
September 19, 2019, 02:00:21 AM
http://prntscr.com/p25ohx
5 Eylül
Şuanda durum bu. 10650-10550 arasında duran bir bitcoinimiz var.
Yakın bir zamanda bu seviyelerin altına önemli bir hareket yapacağını düşünüyorum.
Bir kaç güne kadar 10000-10100 dolar arası ilk hedef seviyesi.
Bu pozisyonun durumuna göre 9750 dolar seviyesi de beklenebilir.
Özetle; yukarı ufak bir sıçrama yapar mı yapmaz mı bilemem ama genel olarak beklenen yön aşağı.

12 Eylül

Şuanda btc 10300 dolar
Daha önce böyle yazmıştım.
Bitcoin'de aşağı yönlü baskı devam ediyor.
Baskı biraz azaldı. Ama devam ediyor.
Bence; yukarı tekrar bir hareket yapacak.
10400-10500 seviyelerine çıkabilir.
Belki daha yukarıyı da deneyebilir. (10700)
Net olarak şunu ifade edebilirim:
Tekrar 9750 bandına geri döneceğiz. (Ortalama olarak)
+++
Birebir dediğim gibi oldu. Beklediğim hareketler gerçekleşti. Şuanda baskı kendini rahatlatıyor. Yine başarılı bir analiz oldu.

Nokta atışı başarılı bir analiz daha.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
September 05, 2019, 10:50:47 AM
Bitcoinin aya haftaya göre çalışması diye bir şey var evet ben ayının ayı olduğu zamanda hatırlıyorum her ayın bilmem kaçıncı gününde pump bilmem kaçıncı gününde dump oluyordu ama erken farketmek gerekli. Bu piyasanın en ölü halinde bile 200x yapmak zor bir şey değil. iue moonbase vb şeyler var piyasadaki para ve piyasa yayılıyor ama biz de yayılabiliriz ve adapte olabiliriz.
legendary
Be A Hope
September 05, 2019, 06:44:06 AM
http://prntscr.com/p25ohx
5 Eylül
Şuanda durum bu. 10650-10550 arasında duran bir bitcoinimiz var.
Yakın bir zamanda bu seviyelerin altına önemli bir hareket yapacağını düşünüyorum.
Bir kaç güne kadar 10000-10100 dolar arası ilk hedef seviyesi.
Bu pozisyonun durumuna göre 9750 dolar seviyesi de beklenebilir.
Özetle; yukarı ufak bir sıçrama yapar mı yapmaz mı bilemem ama genel olarak beklenen yön aşağı.

Bitcoin ile ilgili güncel görüşüm.
legendary
Be A Hope
September 02, 2019, 02:12:25 PM
Eskiden analizlerim günlük çalışırdı hatırlarsanız. Artık 3 gün 1 haftaya çıktı. Piyasadaki belirgin fırsatların azaldığını gösteriyor bu. Giderek daha da azalacak malesef piyasa yayılıyor.

Eskiden @⁨Murathan⁩ kazanır ben kaybederdim yada tam tersi. Ama artık oyuncu sayısı çok daha fazla.
Eskiden bir gurup bir şey düşünürdü ona göre posizyon oluşurdu görürdün. Artık yüzlerce gurup var hepsinin farklı posizyon düşünceleri var.

@Gospodin, pazartesi etkisi kriptoda da var. Fiat borsaları yaygın olarak hafta içi işlek oluyor. Kimi traderlar tatilde yapabiliyor.

Hatta şunuda ifade edeyim çeşitli ülkelerin borsa açılışları da etkiliyor. Her gün honkong ve amerikan borsasının açılışını takip ederim ben
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
September 02, 2019, 01:57:15 PM
bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bitcoin sanki son 1 aydır haftanın sonuna doğru düşüyor, pazartesinden sonra ise yükselmeye başlıyor. bizim borsa ve döviz işlemlerinde sürekli söylenen bir söz var ya onun gibi: "cumaları borsa/dolar düşer çünkü herkes satıp tl'yi faize yatırır ya da alışveriş yapar." bitcoin'de de mi böyle oluyor yoksa? 8 bitcoin bozayım da metrese güzel bir araba çekem!
legendary
Be A Hope
September 02, 2019, 01:52:42 PM
http://prntscr.com/oz2t86
BTC: 9465 dolar şuan
Bir süredir btc'de yoğun bir baskı vardı. Bugünki düşüş ile birlikte bu baskı rahatlamış görünüyor. Burdan sonrası yukarı hareket başlayacaktır. Altlarda da acı bir düşüş oldu. BTC hele bir toparlasında.

Kimseye şöyle yapın böyle yapın demek haddim değil. Ama coin'de kalanlar varsa sabırlı olmakta fayda var şuan. Şuan görünen posizyonlardan 10200-10300 bandına tekrar yükselebileceği yönünde.

Bir analizim daha bire bir doğru çıkmasının mutluluğunu yaşıyorum Smiley

https://i.ibb.co/9ckbG5b/Screenshot-20190902-215034-Bitcoin-Ticker-Widget.jpg
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
August 31, 2019, 12:28:08 AM
büyük ihtimalle yukarı yönlü hareketlenme olacaktır da çok fazla aşağı salacakların düşünmüyorum özellikle bitcoini.
legendary
Be A Hope
August 30, 2019, 01:15:26 PM
Son analizim hala geçerli ve günceldir. Dediğim noktadan +200 dolar yukarı çıktı bile. Yakın zamanda büyük bir düşüş, kırılım görünmüyor aşağı. Yönümüz düzeltmelerle yukarı doğru.

Trade'iniz bereketli olsun.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
August 29, 2019, 06:01:07 AM
Analizleriniz görmek ve trader'ın nasıl düşünüp hareket ettiğini anlamak açısından çok güzel bir konu takip etmedsi çok bilgilendirici. Teşekkürler.
legendary
Be A Hope
August 29, 2019, 05:25:04 AM
http://prntscr.com/oz2t86
BTC: 9465 dolar şuan
Bir süredir btc'de yoğun bir baskı vardı. Bugünki düşüş ile birlikte bu baskı rahatlamış görünüyor. Burdan sonrası yukarı hareket başlayacaktır. Altlarda da acı bir düşüş oldu. BTC hele bir toparlasında.

Kimseye şöyle yapın böyle yapın demek haddim değil. Ama coin'de kalanlar varsa sabırlı olmakta fayda var şuan. Şuan görünen posizyonlardan 10200-10300 bandına tekrar yükselebileceği yönünde.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
August 25, 2019, 09:38:46 AM
icx, staking i henüz fiyatlamadı. 15 gün içinde  2-3x tadında çok güzel bir vur kaç şansı verme ihtimali çok yüksek. risk almak istiyorsanız sizi üzmeyecek bir miktarı deneyebilirsiniz.
Benim de dikkatimi çekti, fiyat da Wanchain gibi, neredeyse aynı! Eğer aynı senaryo olacaksa birkaç gün 2k satoshi altını gösterip 5k üstüne atabilir. Ytd

bunlar zaten wan la yapışık ikiz. biri ne yaparsa öteki onu yapıyor. zaten ortaklıklarıda var.
Anladım hocam Ripple-iota gibi yani... Yalnız supply farkı var epeyce wan-icx arasında, gerçi xrp ile miota arasında da var. Kademeli alış yapılabilir, riski de göze alarak tabi sizin de dediğiniz gibi...
full member
Activity: 1358
Merit: 193
August 25, 2019, 09:25:35 AM
icx, staking i henüz fiyatlamadı. 15 gün içinde  2-3x tadında çok güzel bir vur kaç şansı verme ihtimali çok yüksek. risk almak istiyorsanız sizi üzmeyecek bir miktarı deneyebilirsiniz.
Benim de dikkatimi çekti, fiyat da Wanchain gibi, neredeyse aynı! Eğer aynı senaryo olacaksa birkaç gün 2k satoshi altını gösterip 5k üstüne atabilir. Ytd

bunlar zaten wan la yapışık ikiz. biri ne yaparsa öteki onu yapıyor. zaten ortaklıklarıda var.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
August 25, 2019, 09:01:53 AM
full member
Activity: 1358
Merit: 193
August 25, 2019, 08:14:06 AM
legendary
Be A Hope
August 25, 2019, 06:28:47 AM
Sadece 1 bilet çıkması ile pekte mutlu bir süreç yaşadığımı söyleyemem. Beni giderek hedefimden uzaklaştırdığını düşünüyorum. Yakın gelecekte oluşacak ilk fırsatta sepet yapıp portföyümü güncelleyeceğim. Bu bana bir not olarak düşülsün.
member
Activity: 602
Merit: 11
August 23, 2019, 02:21:35 PM
200x cok buyuk bir rakam bunun icin bu kadar rahat konusabilmek gercekten zor. Bakalim ne olacak, herkese basarilar bol kazanclar.
legendary
Be A Hope
August 23, 2019, 06:50:55 AM
Hem yeni şeyler öğrenmek adına hem de başkalarının başarılı olduğunu görmek motivasyon sağladığı için bu tarz içerikleri takip etmeyi çok seviyorum. Yolunuz açık olsun. Umarım başarırsınız..

Teşekkürler hocam. Bu sıralar pek fazla trade yapmıyorum. Bnb bağımlı, tinerci haline getirdi. Belki bu haftadan itibaren hızlı trade yapmaya tekrar dönebilirim duruma göre. Hedefe doğru giderken bir bölgede takıldık kaldık. Bazı özel ihtiyaçlardan dolayı bir kısmını harcamam gerekebilir, bu durumda hedeften biraz daha uzaklaşma ihtimalim var.

Ne olursa olsun hedefe ulaşılabileceğine inanıyorum. Motivasyonu düşürmedikten sonra insan dibi bulsa bile yine zirveye ulaşma ihtimali vardır. Umudumuzu tükettiğimizde kaybetmiş oluruz.
full member
Activity: 686
Merit: 100
August 22, 2019, 03:24:26 PM
Hem yeni şeyler öğrenmek adına hem de başkalarının başarılı olduğunu görmek motivasyon sağladığı için bu tarz içerikleri takip etmeyi çok seviyorum. Yolunuz açık olsun. Umarım başarırsınız..
Pages:
Jump to: