Pa vidis u urlu o cemu je rijec. Imas takvih kao sto sam ja sada stavio samo link koliko god hoces, ali eto bas je vama zasmetao ovaj link od svih :/
ne verujem da je bas tvoj post toliko zasmetao, mada jeste spam ako samo stavis neki link bez komentara i objasnjenja, ali sta sad, ispade da su svi samo na tebe cekali
inace, slozicu se sa Rikafip oko objasnjenja vrednosti i cene, i isto tako mislim da su trenutno i vrednost i cena tu gde jesu, ali bi dodao momenat "ocekivanja" koji se bazira na stepenu razvoja i perspektivi samog koina, i u ovom trenutku, sa najavom buducih dogadjaja, ETH deluje kao da bi mogao vredeti vise u doglednoj buducnosti, uz rizik da nesto oko implementacije ETH 2.0 krene po zlu, pa je zato i cena sada tu gde je, kada bude (ako) ETH 2.0 startao kako treba, cena ce vec biti daleko veca, i rizik oko samog razvoja manji, pa ce mozda bi i prekasno za ulazak u ovoj fazi
Cijena ETH je premala s obzirom na ono sto se sve dogadja na ETH blockchainu, ako netko ukljuci zdrav razum i odjebe BTC maximalisticke spike. Pogledajte koliko vrijede neki srugi coini i sto se na njima razvija i onda mi recite opet da je cijena ETH tocno kolika treba biti ili prevelika.
Pa ETH goni zapravo sav ovaj kripto cirkus kad se radi o tehnoloskoj strani price. BTC je tu zbog store of value, bio je prvi, marketing je sam po sebi i to je realno to. Pricati o decentralizaciji nema smisla cak ni kad se radi o BTC jer je odavno vise nema.Na BTC se razvija brzinom puza.
Nabrojite mi uspjesne projekte koje koriste BTC blockchain, nema ih skoro.
ETH je jedini pravi problem sto nema cap na broj tokena, ali svejedno vrijedi vise nego sto cijena pokazuje vec u ovakvom stanju kakvo je ako se usporedi s nekim drugim kripto projektima i cijenama istih.