Ja ne znam gdje si u našoj sekciji vidio da je netko stavio samo link na neku vijest, bez osobnog komentara ili barem opisa o čemu se radi. Ovo smo rekli čisto da ti se ne dogodi da moderator obriše post, a možda je zapravo stvarno dobra vijest.
Mislim da si pobrkao rijeci "cijena" i vrijednost". Cijena ETH je trenutno cca 200 USD, ali za onog tko i dalje kupuje ETH on vrijedi vise (kao sto si i sam rekao, undervalued). Kao sto je za nekog ETH "overvalued" i misli da vrijedi puno manje od ovoga (cesto misljenje BTC maximalista.)
Ja recimo vjerujem da BTC vrijedi vise od trenutne cijene od cca 9000 USD, te nisam spreman prodavati po toj cijeni, za mene BTC vrijedi vise. Isto vrijedi za ETH, ne prodajem ga po ovim cijenama.
Da, OK. Malo sam se pogubio u izrazima Poanta je da nitko ne može znati kolika je "prava" cijena Bitcoina, Ethereuma ili nekog trećeg coina.
Meni je cijena Ethereuma u stanju razvoja kakav je sad prevelika. Jednostavno su transakcije preskupe i prespore čim ih ima malo više. Ali držim ga zbog tog prokletog Ethereuma 2.0 kojeg najavljuju i najavljuju, a zapravo još nema ništa osim testneta. Ako to izvedu kako treba i sve prođe u redu, vjerujem da će cijena biti puno veća i zbog toga ga držim.