Pages:
Author

Topic: Ethereum Bitcoin Market Cap'i Geçip 1. Olur mu Sorunsalı - page 10. (Read 1663 times)

full member
Activity: 434
Merit: 107
eth belki işlevsellik açısından btc den daha iyi olabilir. ama gerçek hayata döndüğümüz zaman en nihayetinde a noktasından b noktasına aracısız merkezsiz ve anonimliği koruyarak değer aktarımını iafade etmeye çalışan bir dünya crypto para dünyası. henüz bu konuyu topluma kabul ettirememişken crypto paranın başı olan btc nin bu derece düşmesi ve yatırımcıların tokenlere icolara kayması bende bindiğimiz dalı kesiyoruz algısı oluşturdu.

etherin direnmeye çalışması tamamen icolarla ilgili. yani ether alayım uzun vadede saklayayım diye düşünn çok fazla değil. sadece o ico senin bu ico benim koşturan bir kitle oluştu ve bunlar habire eth alıp hardcap softcap e para gömüyorlar. kısacası iş biraz ponziye dönüşmüş durumda ve bu noktaya gelişten ben açıkçası etheri sorumlu tutuyorum. yani yüzbinlerce tür para üretmekle ne gibi bir realist çözüm getiriliyor? bunu anlamakta zorlanıyorum.

daha marsa gitmemişken marsta maden sodasımı içsek yoksa kolamı içsek gibi birşey bu contratlar.

dur bakalım önce bir finans dünyası crypto parayı bir benimsesin. ama çok geç artık. kırılma noktasındayız ya batar ya çıkar. ama çıkabilirdi.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Bence öyle bir duruma gelecek ki btc ile eth market cap'i aynı civarlarda olacak. Sonrasında btc güzel bir pump yer ve her eski haline döner gibi geliyor  Smiley
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
birinci olması zor zaten 2 ciliğe yakışan bir coin durumunda btcnin tahrına göz dikmesine hiç gerek yok çünki
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Aynen ethereum piyasayı sallayacak gibi elimde 30 ethereum vardı sattım keşke satmasaydım pos zamanında çok daha değerli olacaktır, en az 5000 dolara çıkar piyasalar düzelirse
member
Activity: 504
Merit: 12
bu idişat böyle bir durumu doğuracak gibi görünsede imkansıza yakın bence çünkü coin denince akla btc geliyor sırf bu yüzden bile geçemez
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Böyle bir şeyin olması imkansıza yakın bence şu günlerde. Ethereum en güvendiğim coinlerden biri hatta belki en çok güvendiğim de denilebilir ama 1. olması çok zor bu koşullarda.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Eth belli bir değere vardıktan sonra orada takılıp kalacaktır. Btcyi geçecek olursa piyasa bundan olumsuz etkilenir .Piyasayı btc temsil ediyor nerdeyse.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Ether o kadar yükselirmi o konuda emin  değilim açıkcası marketcap olarak geçse'de bu uzun vadede gerçekleşir zor gibi duruyor.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Eth'in geleceği yer 0.3tür. O ara flipping göreceğiz gibi geliyor ve ETH marketcapte ilk sıraya oturacaktır. Dolar değeri düşük olacka tahminimce ama BTC karşısında 0.3 gibi bir şey olacak. Süre ne kadar uzun olursa ETH'in değeri o kadar artacak. Şuan yolun 3'de 1'ini tamamlamış gözüküyor. 0.03'ten beri izliyorum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Benim gözümde etherin yeri 0,25.

Son bir yıldır Ether-BTC tabanlı yatırımları kendi içinde oranlayarak devam ediyorum. Benim için kırılım noktası 0,05. Üstüne çıkıp güven telkin etmişse ether ve ether bazlı tokenların toplamdaki oranını yukarı çekiyorum. Şu anda Ether ve ether bazlı tokenlar %65'te mesela bende. 0,25'i görene kadar da pozisyonumu bozmam. 0,05'in altına indiğinde BTC ve BTC korelatif assetleri yükseltiyorum.

Bugüne kadar tuttu. Anlattım ya yarında itibaren bozulur. O yüzden kulak asmayın dediklerime Smiley

Konu başlığına dolaylı olarak cevap vermiş olsam da net olarak da bir cevap vereyim. Bu gidişatla evet. Ama bu durum da büyük planı destekleyen bir tablo oluşturur. Sanıyorum ki büyük senaryonun bir sonraki adımını çözdüm. Kurduğum senaryoya göre şimdilik ether yukarı btc aşağı diyorum. Ama bu geçici bir durum sadece.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Geçebilir yalnız bir ay önce ethereum sürünüyordu ripple tahtını almıştı ethereumun sonra ne oldu geri aldı ikincilik tahtını ethereum bitcoini geçse bile eninde sonunda bitcoin yine fırlayacaktır gibime geliyor
full member
Activity: 728
Merit: 151
gelecek ethereum da...bitcoin in değer saklama özelliğinden başka bir vasfı yok..he birde sıçınca bütün piyasayı kendiyle birlikte batırıyor...kriptoların duyulması adına reklam yüzü oldu birde...başka ne özelliği var ki ? bi boka yaramıyor..yavaş..transferleri pahallı teknolojisi ilkel...ama bir de ethereum a bakın..sürekli geliştiriliyor..teknolojik olarak önü çok açık..ethereum btc nin ilkelliğine ve manipülasyonuna kurban edilemeyecek kadar değerli aslında

(bitcoin e lighting network ve smart contract gelirse belki fikirlerim değişebilir Tongue ..gerçi SuperBitcoin bu özelliklere sahip değil mi Cheesy )
full member
Activity: 490
Bitcoin lightning fork gerçekleşirse bitcoinin çok duracağını sanmıyorum bir çöküş söz konusu olmaz. Ethereum bitcoini geçebilir ama bu 1 2 senede olmaz gibime geliyor, çok uzun vadede gerçekleşir eğer olursa.
member
Activity: 406
Merit: 10
Bitcoin balinaları ile ethereum balinaları farklı kişilerden oluşuyorsa olabilir. Aynı kişilerse bitcoinin marka değerine zarar vermek istemezler. Belki kısa süreli bir 1. lik olur.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Geçeceğine kesin gözüyle bakıyorum ben artık arasında çok az bir hacim kaldı ve bugünler ethereum arkasına bakmadan yükseliyor, genel bir pump dalgasında ethereum 1500 dolara tırmanır
full member
Activity: 392
ethereum eğer cmc de birinci sıraya oturursa bunun ekmeğini eth tabanlı tokenlar yiyecektir. umarım geçer de bizim de artık yüzümüz güler  Smiley
newbie
Activity: 224
Merit: 0
şu an her şey bitcoin'in potansiyeline göre dönüyor gibi.bir nevi tek el gibi davranıyor ama bu piyasanın daha çok insana hitap etmesiyle, değişkenlerin değişmesiyle ethereum tekeline dönebilir
full member
Activity: 616
Merit: 108
Ethereum 2018 de marketcap olarak bitcoini geçecektir. Bunun için emin olun çok beklemeyeceğiz. Sonrasında btc yerini geri alır.
Btc dominance %30 larda olmasına rağmen Market üzerindeki baskısı çok yüksek. Bu baskıdan kurtulmaya ön adım olabilir.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Eski kral öldü yaşasın yeni kral . BTC nin üstünde oynanan çok oyun oldu ve olmaya devam edecekti zaten . ETH nin vitalik gibi bir çobanı var en azından .
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
1   Bitcoin   $166,190,955,118   
2   Ethereum   $109,488,684,518   

55 milyar dolar.. büyük para ama olur mu olur

#   Name   Market Cap   Price   Volume (24h)   Circulating Supply   Change (24h)   Price Graph (7d)
1   Bitcoin   $158,137,227,618   $9,391.29   $7,843,130,000   16,838,712 BTC   -8.69%   sparkline
2   Ethereum   $112,117,612,104   $1,151.76   $4,163,190,000   97,344,596 ETH   3.14%   sparkline

46 milyar dolar.. büyük para ama olur mu olur Smiley
Pages:
Jump to: