Pages:
Author

Topic: Ethereum Bitcoin Market Cap'i Geçip 1. Olur mu Sorunsalı - page 12. (Read 1663 times)

full member
Activity: 475
Merit: 127
Paribu eth eklesin ben bile BTCyi bırakır ETH ile devam ederim birde eth deki transfer sorunları çözülse baya bi uzar ETH.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
1   Bitcoin   $166,190,955,118   
2   Ethereum   $109,488,684,518   

55 milyar dolar.. büyük para ama olur mu olur
mbp
newbie
Activity: 25
Merit: 0
Bu konu iyiden iyiye gündeme gelmeye başladı, biz burada konuşurken twitter üzerinde de bir kaç kez denk geldim. Böyle bir beklenti oluşmaya başladı bile Smiley
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Boyle birseyin olmasi kisa vadede olmasada uzun vadede olmasi mumkun.  Her ulkede Yerel borsalarin tumunde ether satilmaya baslarsa,  yavas yavas btc den uzaklasmak mumkun.
full member
Activity: 252
Merit: 103
bitcoin bu bu piyasadaki en güvenli coini oldugundan ethereum bitcoini geçse bile çok uzun sürede gerçekleşeceğini düşünüyorum ama olamıyacak birşey değil tabiki ayrıca ethereum bitcoini geçtiğinde bitcoin den birçok yatırımcı etheryuma transfer olacağından dolayı bitcoin büyük bir hızla düşecektir yani böyle bir ihtimal var
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Geçme şansı var ama yakın vade de çok zor görünüyor. Ethereum sürekli kendini geliştirse de bitcoin zirveden uzun yıllar inmeyecek gibi geliyor bana. Yine de garantisi yok tabi ki.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
geçmesine 2x bile kalmadı açıkçası. insanlar bu seviyeden alıyorlarsa bu ihtimal var diye alıyorlar. bence geçebilir. neden geçemesin ki?
member
Activity: 250
Merit: 13
Dextrust.org #Defi
Ethereum çıkınca zaten bitcoinin olduğu yerde kalması imkansız o yüzden ethereumun geçiceğini düşünmüyorum belki bir hacklenme olayı olur dumpdan bitcoin gerileyebilir ki buda extrem bir durum
member
Activity: 112
Merit: 10
Ethereum market capta birinciliğe gelmesi için yıllar geçmesi gerekir. Sadece zaman yetmez BTC nini talebinin olağandışı azalması gerekiyor. Bütün kripto paraların ekipleri yukarıya tırmanmak ister. Ethereum 2018 içinde 3.000 dolar, Btc 30.000 dolar olur.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bitcoin ile takası yapılmaya devam ettiği sürece Ethereum'un market kapasitesi bakımından Bitcoin'i geçmesi pek olası değil. Ancak bir aşamada Bitcoin' in %70 cap değerine hatta %80 değerine ulaşması olası. Bitcoin geliştiricileri eğer çok büyük bir engelle karşılaşmazlarsa olası bir Ethereum atağında ciddi bir hardfork planlayarak buna önlem alacaklardır.
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
Hiçbir şeye körü körüne fanatik olmaya gerek yok buna bitcoin de dahil. Ethereum’un çok parlak bir yolu var, olur mu olur. Neden olmasın? Sadece vaktini kestiremiyoruz.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Yani bence imkansız diyemeyiz ama yukarıda arkadaşların da dediği gibi kısa bir süre içerisinde olmayacaktır. Ben 2019'dan önce olmaz diyorum.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Bitcoinin yaptığı forklar neticesinde bu kadar kıymetlendiğini düşünüyorum. Foklar olmasaydı muhtemelen 20000USD'lere gelmeyip biraz daha stabil hareket ederdi ve Ethereuma daha fazla yatırım yapılırdı diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
2018 ekime kadar ethereum bitcon marketcap i gecebilir. ama malum Q4 donemlerinde btc her sene eskisinden daha buyuk bir ath hareketi yapiyor.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Sanmıyorum böyle birşeye madenciler izin vermez zaten millet diğer coinleri çok bilmiyor herkes bitcoini biliyor o yüzden yatırım yapıyor
newbie
Activity: 47
Merit: 0
Valla hacım hızlı yükselen aynı şekilde hızlı da düşer.  aldanmayın böyle yükselişlere. daha stabil fiyatı olan  coinlerden almak lazım. gerçi hepimiz risk alıyoruz bir yerde ama. para durdugu yerde eriyince bunun stresini yaşamak çok üzücü oluyor , fakat bende eth a para bağlamış birisi olarak geçmesini hatta iyi bir yerde sürekli kalmasını istiyorum umarımda öyle olur
full member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bitcoin o kadar çok ön planda ki şu son 1-1.5 aydır olan gelişmeler bizi yanıltmasın. Bitcoin eşsiz yapısıyla koltuğunu kimseye kaybetmez

bitcoinin eşsizliği mi kaldı, üzerine yığınla teknoloji geliştiren oldu. bunun en önde seyreden örneği ethereumdur. sadece en büyük 3 ethereum tokeninin toplam değeri 2.8 milyar dolara eş. uzun da demiyorum, kısa süre sonra ethereum tahtı ele geçirirse hiç şaşırmam.
full member
Activity: 392
Merit: 107
pek ihtimal vermiyorum bu duruma. yani etherumun da 1. olması için uğraşan bir kesim yok. biraz farklı düşünelim. bu durumda ne olur. bitcoin değerini kaybetmiş olur. bu da büyük bir olumsuz hava yaratılması demek. bu senaryoda ethereumun yüksek bir fiyatta kalması imkansızdır. her zmana için ethereum 2. sırada kalacaktır. ve bundan hiç kimse rahatsızlık duymamalı.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Çıktığı günden beri bitcoin'in götünden ayrılmayan coin Bitcoin'i geçecek...
En son böyle muhabbet edildiğinde, ethereum 0.15 idi... Sanırım geçen mayıs, haziran aylarıydı.. Sonra 0.3'e kadar düşmüştü..
Ethereumları elden çıkarma zamanı gelmiş...

ETH market denen bir şey de var, BTC yi hiç karıştırmadan direk ETH ile kripto piyasasında işlem yapanlar var, madenciler bile artık kazdıkları ETH'ları borsalara ETH olarak gönderip BTC'ye hiç bulaşmadan yerel paraya çeviriyorlar, bunları atlamamak lazım, her şey BTC değil artık, çağ değişiyor. Bir konuya saplantı halinde olmak ve çağı yakalayamamak en büyük kayıp olur yatırımcı için. Yarın sizin tabirinizle 0.1 olan ETH 1.5 olabilir şaşırmayın sakın.
member
Activity: 182
Merit: 10
Çıktığı günden beri bitcoin'in götünden ayrılmayan coin Bitcoin'i geçecek...
En son böyle muhabbet edildiğinde, ethereum 0.15 idi... Sanırım geçen mayıs, haziran aylarıydı.. Sonra 0.3'e kadar düşmüştü..
Ethereumları elden çıkarma zamanı gelmiş...
Pages:
Jump to: