Pages:
Author

Topic: Ethereum Bitcoin Market Cap'i Geçip 1. Olur mu Sorunsalı - page 5. (Read 1663 times)

full member
Activity: 728
Merit: 151
hiçbişeye kesin gözü ile bakmamak lazım...tutturmuşlar bi BTC kral o olmazsa şöyle böyle hede hödö...teknolojide bilimde önyargılara yer yoktur..bugün windows 95 i kim hatırlıyor ? ama çıktığında devrim niteliğindeydi..noldu ? kalabildi mi öyle...

yeni win sürümlerinin çekirdek yapısı sıfırdan yazıldı..yani windows 95 ile windows nt sonrasında gelen xp ile sıfırdan çekirdek kodlar yazıldı..(kernel) yani bugün kullandığınız windows 10 / 8 ile ilk sürümlerin kod bakımından alakası yok...aynı şekilde nokia mesela...noldu efsaneydi falan...android bi geldi nokia tarih oldu..microsoft ile anlaştılar falan olmadı..tutulmuyor artık..

yok işte madenciler blokzincirin belkemiğidir onlar olmazsa olmaz hede hödö....ethereum pos a geçince nolacak ?

pos sisteminin yeni türevleri çıkınca nolacak...kim takar lan madencileri   Grin

bugün ethereum gelir 1. olur... yarın neo olur veya wanchain gelir falan  Grin herşey olabilir bilinmez belki tahmin edebilirz biraz
member
Activity: 596
Merit: 14
bence her zaman mümkün bu piyasada yarın bi coin cıkar belki 2sinide geçer kim bilir baktıgın zaman ethereuma scam diyenler bile vardı ilk cıktıgında Cheesy
full member
Activity: 630
Merit: 104
suanda ethereum btcnın yarısından daha az bitcoin bu piyasanın doğmasına vesile oldu bence ama ethereum emin adımlarla ilerliyor ama btc de sistemi koymuş ellemesine bile gerek yok bence uzun vadede ethereum.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Ya bunlar artış değil ethereumdaki asıl artış bana göre posa geçince olacaktır gibime geliyor o zaman işte 1. olabilir göz dikebilir vitalik reise güvenimiz tam bizim
full member
Activity: 490
Merit: 105
böyle olmaz ama etherium çok güzel yatırım araçlarında biri çünkü düşüş yaşamasına rağmen  bir ay içerisinde yüzde 80 artmış durumda.
full member
Activity: 450
Merit: 122
Bu neden sorunsal olsun ki anlamadim helal olsun vitalike dersin.Bu btc nin basarisizligi ile alakali degil ethnin basarisi ile alakalidir
full member
Activity: 630
Merit: 102
Bitcoin ile transfer artık çok ucuzladı ve hızlıca geçiyor.O eskiden pahalı ve günlerce geçmeme sorunsalı olsaydı ethereum çoktan geçerdi.Ama şu an sorunsuz olduğu için zor.

Bende öyle düşünüyorum. Ayrıca mininglere bile her geçen gün daha çok masraf edilip daha fazla yatırım yapılıyor. Bu da her geçen gün bitcoinin öneminin artması demek. Ha ETH ile BTC belki listenin başını paylaşabilir ama ETH lider olup da BTC unutulur vs zor iş bunlar
full member
Activity: 322
Merit: 100
Bitcoin ile transfer artık çok ucuzladı ve hızlıca geçiyor.O eskiden pahalı ve günlerce geçmeme sorunsalı olsaydı ethereum çoktan geçerdi.Ama şu an sorunsuz olduğu için zor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Piyasada hiçbir şeyi önden tahmin edemiyorsunuz ki buna net bir cevap verebilmek çok zor bence. Bitcoin böyle giderse bir müddet daha yerini çok rahat koruyacak gibi duruyor, öte yandan eth’nin sağlamlığı ortada ve insanlar seviyor güveniyor, işlevsel buluyor. Geçerse de çok şaşırmam sanırım.
full member
Activity: 406
Birinciliği geçtim ikinciliği kaptırmasın da bence de, dışarıdan çok sağlam gözüküyor ethereum ama basit bir yoğunluk oldu mu kaldıramıyor kedi oyununda olduğu gibi, daha iyi projeler 1-2 yıla çıkacaktır bence.
member
Activity: 238
Merit: 30
zor bir ihtimal özellikle şu icolar konusunda bişr önlem alınmazsa 2. liği dahi kaptıraiblir. adamlar habire binlerce eth bozduruyo. mk eth'nin belki şaunda 2 bin dolar civarını dahi görebilridi
full member
Activity: 532
Merit: 102
Ben geçeceğini kesinlikle düşünmüyorum bitcoin gene en yukarda olarak kalıcaktır ether geçemez onu.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Şahsen ben ethereumun yatırımcılarına kısa vadede bitcoinden daha çok kazandırabileceğini düşünüyorum fakat market cap olarak bitcoini geçebileceğine ihtimal vermiyorum doğrusu.
full member
Activity: 602
Bitcoin için kemikleşmiş bir yapı var takım tutar gibi kripto parayı destekleyen bir taraftar gurubun olduğu hissiyatına kapılıyorum. Etherum da belki bir zaman böyle bir hal alıp bitcoine yakın bir pazar hacmine ulaşabilir.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
ethereum hayatta bitcoini geçemez. sisteme aykırı. ether, bitcoindeki hareketlerinden etkilenmezse tamam ama diğer binlercesinde olduğu gibi yine etkileniyor.
member
Activity: 560
Merit: 57
Olabileceğine nedense duygusal olarak inanıyorum hep ancak teknik olarak bu mümkün mü pek bir bilgim yok bu konuda
full member
Activity: 546
Biz etherum için konuşuyoruz ama Ripple da gümbür gümbür geliyor ETH12un hemen arkadsında yer alıyor piyasa hacminde 3. sırada daha fazla yatırımcı bulması dengeleri değiştirebilir.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Başlık yanlış olmuş düzelteyim, "Ethereum Bitcoin Market Cap'i Geçip 1. Olur mu Saçmalığı!". Yok öyle bir dünya hocam. Ethereum akıllı kontratlardan ve sınırsız sayıda üretilen coinleriyle piyasada sadece. Piyasaya ana değerini biçen şey bitcoindir. Bitcoin bitirilirse de yerine ethereum değil BCH gelir zaten. Ethereum'un yeri ayrı Bitcoin'in yeri ayrıdır. Bitcoin sadece "değer"dir.

Altın ve petrol gibi düşünün bunu. Petrolü ethereum yerine koyun altını da btc. Bir ürünün fiyatını gidip petrol cinsinden hesap etmezsiniz çünkü petrol fayda sağlar, ethereum da faydadır burada. Ama altını sadece değer biçmede kullanırsınız, btc de değerdir.
full member
Activity: 387
Merit: 186
Makasın daraldığı doğru ama birçok faktör var ve göz göre göre olur mu böyle bir şey hiç bilmiyorum. Ethereumun mükemmelliğini, işlevselliğini kesinlikle tartışmıyorum ama daha uzun süreler boyunca bitcoin ilk sırayı korur gibi görünüyor.
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Daha çok destekçi bulması lazım, bir de rusyada doğan bir proje olduğu için emgelleme ya da yavaşlatma tarzı bir girişim olduğunu düşünüyorum. Özellikle amerika tarafından
Pages:
Jump to: