Pages:
Author

Topic: Ethereum Bitcoin Market Cap'i Geçip 1. Olur mu Sorunsalı - page 14. (Read 1663 times)

member
Activity: 99
Merit: 10
2018 sonuna doğru gecer casper protokolune gecince kedi oyunundaki hikaye yaşanmayacak.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Ethereum un dolaşımdaki coin sayısı arttığı için muhtemel bir durum aslında.
Teoride maksimum supply ile ilgili bir sınır da yok sanırım.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
ether ile ilgili çok konuştuk ettik. bir arkadaşımla konuşuyorduk ileride ether bitcoin'i geçerse nasıl olur diye. bu konuda ki düşünceniz nelerdir? ether bitcoin'i geçip ilk sıraya yerleşir mi dersiniz? geçerse neler olabilir bitcoin için çöküş mü başladı diye düşünürüz öyle bir durumda?

ether kesinlikle uzun vadede btc yi geçeçecektir.
tezos da ether i geçecektir.

bu seneki forklarda gördük ki, btc nin hem merkezileşmeye çalışmaları, mining in hemen hemen tek elde olaması  hem de açıkları ileride daha da büyük sorunlara sebep olacak.

etherin hem arka plan çalışanları çok, hem de merkezileşme dertleri yok. miningçi de çok.
full member
Activity: 218
Merit: 100
olanaksız. sonuçta eth/btc kuru var ve herkes bu kurdan işlem yapıyor. kripto piyasası varoldukça bitcoin bu piyasanın kralı olarak kalacaktır hep. ethereum marketcap olarak btc yi mümkün değil geçemez. boş hayaller bunlar
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Daha bunun için erken ama uzun vadede olabileceğini düşünüyorum. Özellikle pow bitip posa geçince, degerınde bir artıs ve dolayısıyla marketcapte 1. lıge yerlesmesını bende dusunuyorum. Ama marketcapte 1 yada 3 olmak cok sorun değil bence.
member
Activity: 113
bence eth da durum bi pump a bakar bitcoinin destegi azalıyor.zaten gönderme ücretleri felanda ucuk durumda hiçbir artısı yok şuan bitcoinin.
member
Activity: 152
Merit: 12
Bu konu bana da imkansız gibi geliyor. Bitcoin'in bu piyasada öncü olması, blockchain sistemini tanıtması, her türlü altcoini btc ile almamız (usdt hariç) buna bağladığım sebepler. Bunların dışında gerek teknoloji anlamında, gerekse network anlamında bitcoinden katbekat üstün olduğu malum.

Bkz: Btc artık para biriminde ziyade altın vb.. türevdir. Ethereum ise kendi network ağından bile para birimi yaratılabilen gerçek bir para. (Btc forklarını es geçtim.)
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Eth daima ikinci kalır. 5000 doları göremez.

biz zamanında 100 doları görür müyü tartışıyorduk, bu piyasada kesin konuşmamak gerek
member
Activity: 127
Eth daima ikinci kalır. 5000 doları göremez.
member
Activity: 112
Merit: 11
Bir ara çok güzel olumlu haberler vardı şu an bilerekmi yapıyorlar anlamıyorum sürekli kötü haberler geliyor şu çin bi rahat durmadı
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Geçecektir ama bu 2018 de gerçekleşirmi bilinmez . Önce ethereum'un byzans güncellemesi gibi yeni güncellemeye ihtiyacı var .

Ethereum o güncelleme ile 5 dakikada giden işlemleri 5 saniyeye kadar düşürmüştü . Şimdi gas problemi cogaldı kediler yüzünden . 200KM Bakıma ihtiyacı var .
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Bitcoin'den tam umut kesildiği sırada transfer süresi ve ücretinde düzeltmeler yapılıp tekrar canlandırılacaktır diye tahmin ediyorum bundan dolayı Bitcoin uzun vade de her zaman kriptoparaların yapı taşı olmaya devam edecek gibi.

Bu banada öyle geliyorda, hissiyat mı yoksa fanlık mı yapıyorumda bitcoin için öyle geliyor bilemiyorum.
member
Activity: 238
Merit: 14
ethereum ciddi derecede daha fazla gelecek vaad ediyor btc den...btc ilkel ve yaşlı..lightng network gelirse kıpırdanır gerçi. ama değer saklama aracından ötesine geçemeyecek..

ethereum bu noktada btc den çok daha üstün ve farklı yönleri var..

bence piyasa btc üzerinden değil ETHEREUM üzerinden fiyatlanırsa btc nin ilkel ağır zavallı teknolojisinden de kurtulmuş oluruz..ethereum a pos madencliği gelince zaten kimse tutamayacak onu
member
Activity: 152
ImmVRse | Disrupting the VR industry
ETH artsa btc yerindemi duracak sanki.1.ciliğe oynaması zor olsada imkansız değil bence
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Bitcoin'den tam umut kesildiği sırada transfer süresi ve ücretinde düzeltmeler yapılıp tekrar canlandırılacaktır diye tahmin ediyorum bundan dolayı Bitcoin uzun vade de her zaman kriptoparaların yapı taşı olmaya devam edecek gibi.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Bu son hareket konunun sinyallerini verdi anlayana soruya kesinlikle evet cevabı verebiliriz ama tarih muamma.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Açıkçası ben bu ihtimale çok da imkansız gözüyle bakmıyorum, olursa beni pek de şaşırtmayacak bir durumdur. Yaşayıp göreceğiz artık.
member
Activity: 596
Merit: 14
herşey olabilir abicim neyi tartışıyorsunuzki paraya bakıyosunuz fiyata bakıyosunuz proje konuşan sayısı gerçekten sayılı ne yazıkki
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
ben süpriz ata oynayacağım. 'C' şıkkı diyorum.
hero member
Activity: 510
Merit: 500
Olur mu? -Olur.
Bu piyasada imkansız, olmaz yok.

Fakat aptal bir kedicik oyunuyla blockchain sistemi göçen bir koine insanlar neden bitcoin'den daha fazla değer biçer, bu psikolojiyi araştırmalıyız.
Ayrıca, eğer market hacminde btc'yi sollayacaksa bunda POS'a geçişin çok önemli bir katkısı olacaktır bunu unutmayalım.
Pages:
Jump to: