Pages:
Author

Topic: Ethereum Bitcoin Market Cap'i Geçip 1. Olur mu Sorunsalı - page 15. (Read 1663 times)

sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Ethereum birinci sıraya yerleşebilecek kapasiteye sahip bir coin. Aktif bir ekibe sahip ve yaşanabilecek problemleri aşabilecek teknolojik altyapı ve zekaya sahipler. Fakat böyle bir durumun yakın zamanda olabileceğini sanmam.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Çok yakın bir zamanda btcnin büyük bir artış yapacağını düşünüyorum. Eth ve birçok coin nal toplayacaktır o zaman.Her ne kadar btcden daha hızlı bir coin olsada btcyi geçemez
full member
Activity: 224
Merit: 100
Ben birgün geçeceğini düşünüyorum. ethereum bana göre daha kaliteli bir coin.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Ben ethereumu her zaman destekliyorum altyapısını çok yeterli buluyorum ama bitcoin ile yarıştırınca ethereum biraz eksik gibi geliyor. Bunun sebeplerinden biri bitcoinin daha eski olması tabii. Ethereum hızını alamıyor ama bitcoin de yerinde durmaz diye düşünüyorum.
member
Activity: 462
Bitcoin o kadar çok ön planda ki şu son 1-1.5 aydır olan gelişmeler bizi yanıltmasın. Bitcoin eşsiz yapısıyla koltuğunu kimseye kaybetmez
full member
Activity: 322
Merit: 154
ethereum 5.000 dolar olduğu noktada 100 milyon yaklaşık var desek 500 milyarlık bir market-cap'e ulaşır.  btc 20.000 dolarda kalırsa 21 milyon tane var dersek 420 milyar dolarlik bir market-cape sahip olur ki açıkçası emin değilim. böyle bir durumda eth 0.4 btc edecek.  

teorik olarak 100 milyon eth sahibi isterlerse ellerindeki ethereumlarla bütün bitcoinleri alabilecekler ama bunu yapmayacaklar demek de olmuyor mu? yani tercih etmeyecekler. şu anki 100 milyarlık market-capi buna yetmiyor. bilemiyorum altan.

hesap hatası varsa düzeltin lütfen
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
Ben kriptonun 3-5 yıla yok olmasını beklesek yanlış olmaz diye düşünmeye başladım her gün 3-5 kötu haber çıkıyor. BTC yatırımlarınız anında çöp olabılır vb. haberler piyasayı mahvediyor, sürekli borsa kapatma veya olumsuz beyanlar cabası
member
Activity: 170
Merit: 11
bu soru bile yanlış şuan hemen hemen her yerde btc alım satımı var eth ise yeni yeni giriyor bu uzun sürecektir.
jr. member
Activity: 125
Merit: 2
eth, uzun vadede btc'yi kesinlikle geçecek. Ama bu sene olması biraz zor. Önümüzdeki 5 sene içinde eth 1. sıraya oturur.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Ben bu ihtimali her zaman %51 olarak görüyorum. Marketteki coinlerin çok büyükmbir çoğunluğu Erc20 tabanlı ama bu yarışa artık neo gibi kendi üstünden ico yapılan coinlerde katılacak. Neo ve eth çekişmesi belki sonradan bu yarışa katılacak başka coinler olabilir. Belli olmaz kısacası.
full member
Activity: 124
Merit: 100
Etherium ekibi gerçekten güzel işler çıkarıyor. Bitcoini geçemese bile market cap i çok iyi değerlere gelecektir bu sene içinde.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Bitcoin bu haliyle bir ödeme aracı olarak değerlendirilmeye çok uzak ve çözümlemesi gereken problemler mevcut. Yatırım aracı olarak yoluna devam etmesi büyük olasılık. Ethereumun ekibi sürekli çalışıyor ve başarılı bir ekip. Zamanla Ethereumun gelişticilerinin çok başarılı projelere imza atabileceklerini düşünürsek böyle bir olasılık mümkün görünüyor. 
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Ben Ethereum'un market kapasitesinin Bitcoin'i geçebileceğini düşünmüyorum ama garip bir şekilde Ripple bunu yapabilir gibime geliyor. Bitcoin madencileri piyasayı istediği kadar manipule edebilir, onların iki dudağının arasına bağlıyız.
member
Activity: 294
2018 yılı içerisinde bunu bekliyorum ben bence olacak diye düşünüyorum. olmaması için hiç bir neden yok, akıllı kontratlar hayatımızı değiştirecek diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Ethereum tam Bitcoin'in yerini alırken piyasaya fork dedikodusu geldi ve daha şimdilerde bile gözümüzü açabilmiş değiliz. Birkaç madenci grubu insanlara bedava para dağıtarak herkesi Bitcoin'e çekti ve Bitcoin'i piyasanın lideri konumunda tutmayı amaçladılar. Bir ara Vitalik kanser hastası, ölecek, rus ajanı hatta uzaylı gibi haberler bile yayıldı. Bitcoin'in arkasında kim ya da kimler var ise hiçbir zaman böyle bir şey olmasına izin vermiyorlar. Bitcoin'in çalışma stili merkezsiz olabilir fakat piyasa tam anlamıyla merkezsiz değil, gücü elinde tutan gruplar ne istiyorsa o oluyor. Bu spekülasyonlardan kurtulmak içinse bana göre direkt olarak dolar ile alışveriş yapılabilen borsalar gerekiyor, Bitcoin merkezli borsalar yüzünden piyasa bu kadar kolay bir şekilde manipule edilebiliyor.
member
Activity: 126
Renewable Energy Cryptocurrency
Ethereum güzel bir altyapıya sahip bana göre en iyi altcoinlerden hatta belki de en iyisi. Proje sahibi ve lideri Vitalik güzel çalışıyor. Kripto kedi oyununa gelecek olursa bu şekilde ağır transcastion başka bir coinin blok zincirinde olsaydı diğer coinlerin altyapıları ne kadar dayanırdı sorgulamak gerekir. Evet ethereum blok zinciri şuanda sıkıntılı ama gelecek olan güncellemelerle daha iyi konuma gelecektir. Ethereum gerçekten gelecek vaadeden bir coin. Ben ethereum destekçisi birisi olarak bitcoin'in marketcap'ini geçeceğini sanmıyorum. Bitcoin artık bu marketin altını gibi. Herkes bitcoin sayısını arttırmaya çalışıyor. Yarın bir gün çok önemli değişiklikler olmazsa bitcoin her zaman lider kalacaktır.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Ether bitcoini geçerse bencede sıkıntı ama geçeceğini düşünmüyorum.
full member
Activity: 405
Merit: 104
Ethereumun BTC ye yaklaşması durumunda #BITCOINWILLWIN tarzı kampanyalarla buna engel olurlar diye düşünüyorum. Community izin vermez.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Ethereum ekosistemi gerçek hayatta yaşayabilecek bir yapı olduğu için o zamanlar geldiğinde oldukça değerlenecektir ama bitcoin her zaman yatırım aracı olma vasfını sürdürecek gibi göründüğü için fiyat olarak geçeceğini pek zannetmiyorum. Ayrıca geçmesi gerekmiyor, Ethereumun vizyonu bitcoin de dahil olmak üzere hepsinden başka olduğu için bu kadar başarılı gidiyor bence.
member
Activity: 560
Merit: 12
BTC nin her zaman 1. sırada olacağını düşünüyorum. Btcden daha iyi coinler var ama şimdilik onu geçecek bir coin yok olamayacakta
Pages:
Jump to: