Pages:
Author

Topic: Ethereum Bitcoin Market Cap'i Geçip 1. Olur mu Sorunsalı - page 2. (Read 1663 times)

sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Ethereum hala ikinci sırada olsa da büyük eksikleri de var, eos gibi rakiplerinden birisi ethı da btcyi de geçebilir bence gelecekte, eos sadece göz önünde olduğu için onu söyledim ama başka projeler de var ethdan daha değerli olabilcek.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
btc piyasa değeri sallanıyor resmen. etheri altcoin görmüyorum. o da bitcoin gibi coin. bitcoinden sonra piyasaya çıktı diye nasıl altcoin oluyor. kendi blockzinciri var. etherde karar almak için öyle spekülasyon oluşmuyor. vitalik randımanlı götürüyor. bitcoinde oylama yapıyor madenciler. tamam etherde de oylama var ama bitcoindeki sorunlar çok az onda.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
piyasa bazında geçebilir yani ama 1 etherin fiyatı 1 bitcoini geçemez bana kalırsa zaten piyasa miktarı olarak geçsede fazlasıyla yeterli olur düşüncesindeyim ben
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Ethereum için Roger Ver açıklama yapmış btc yi geçebilir diye ben böyle bir şeye pek ihtimal vermiyorum. Ancak Ethereum un da btc için sürekli bir tehdit haline dönüşeceğini düşünüyorum. Bu iyi mi kötü mü o da ayrı tartışma sonuçta şimdi bir tek btc var yukarı çıktı mı çıkıyoruz düştü mü düşüyoruz piyasanın kısmende olsa takibi kolay.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
ether marketin değeri 2-3 atak yapanlardan birisi. cmc herşeyi anlatıyor. ether gibi bir, iki tane daha bitcoinin pazar payından alanlar var. bitcoin hep geriliyor. %30'larda. ben bitcoinin %10 ve altına geleceğini ve piyasayı artık altlara bırakacağını düşünür oldum.
newbie
Activity: 252
bence şu anda gecemez ama uzun vadede market capta gecmesini bekliyorum hata uzun vadede ethereum bitcoinden daha kulanılıcı olacaktır o yüzden size tavsiyem ethereum biriktirin kendiinize
member
Activity: 294
Merit: 10
bana kalırsa da olmaz gibi geliyor hocam zira, bunun olması hamsinin kavağa çıkması ile eş değer bir şey, bana kalırsa  0.1 ila 0.5 BTC arası gezer durur ethereum
full member
Activity: 308
Merit: 100
açık konuşayım : olmaz

neden?

çünkü ethereumla bitcoin tamamen ayrı şeylerdir, bitcoin altın gibidir saklanır, 

ethereum ise benzin gibidir, mazot gibidir, hiç mazot ile altın bir olur mu
full member
Activity: 392
Merit: 101
bana kalırsa 1. olması zor gözüküyor, ama ben hep şunu bilir şunu söylerim, bu piyasada imkansız diye bir şey yoktur. bir sabah bir kalkarsınız bakarsınız, eth 10.000k dolar olmuş ? olur mu olur, işte o kadar.
member
Activity: 280
birinci olmasını imkansız görüyorum ben, zira 1. olabilmesi için,  ethereum un madenciliğinde önemli güncellemeler gerekiyor diye düşünüyorum, bununla birlikte  olabilir
newbie
Activity: 25
Geçmesi herkes gibi bende istiyorum ama kısa vadede çok zor. Yıl sonu eth. tahminim 2 k civarı
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Ara ara farklı fikirlere açık insanların olmadığına rastlasakta bu başlıkta çoğu kişinin fikirlere değişimlere açık olduğunu görmek beni daha çok umutlandırdı.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Hiç bir şeyin kesinliği yok neden olmasın =) buna potansiyelide yeterli kitleside teknolojiside var.
member
Activity: 519
Merit: 16
Ethereum'un 2018 yılı içinde coinmarketcap'te birinci sıraya yerleşeceğini düşünüyorum. Özellikle Casper ve  Proof-of-Stake geçişi tamamlandığında Ethereum'un yükselişinin hız kazanacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 448
Merit: 100
ethereum'u bilmem ama eos gümbür gümbür geliyor. her pump'da güzel yükselişler yakalıyor önümüzdeki yıllarda ether'e rakip olabilir diye düşünüyorum. market hacmi olarak çok iyi gidiyor.
member
Activity: 336
Ben Ethereuma bitcoinden daha fazla güveniyorum. Artık birçok token ETH tabanlı ve ETH'ın hız olarak BTCye ciddi farkı var. Tabii bütün bunlara rağmen bitcoinin ismi hala çok büyük.
member
Activity: 504
Merit: 12
bitcoin artık eskisi gibi iyi performans göstermediği için yoplu bir yatırımcı kayması olursa etheryuma bu ihtimal gerçekleşebilir büyük ihtimalle.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bu piyasadan öğrendiğim en önemli şey; hiçbir şeyin imkansız olmadığıdır. "O kadar da yükselemez" denenler yükseldi, "o kadar da düşmez canımmm" denenler de düştü. Büyük konuşanların çuvallamalarıyla dolu bu forumun geçmişi. 2014 yılındaki BTC mesajlarına bir bakın mesela. 100 doları yüksek bulan büyük bir tayfa vardı BTC için o zamanlar.

Şu anda henüz adını bile duymadığımız, ikinci 500'de yer alan coinlerden biri çıkıp da ilk 10'a da yükselebilir. Ethereum, ERC20 eko-sistemi ve akıllı kontratın yaratıcısı. Arkasına yüzlerce tokenin gücünü alarak BTC'nin tahtın zorlaması hiç de zor değil.

"10.000 USD olması için vayyy şu kadar market cap yapması lazım, imkansızdır bu" diyenlere kulak asmayın yani. Gün gelir şartlar öyle bir değişir ki, imkansız diye bir şey kalmaz ortada. Ha ben demiyorum ki Ethereum kesin birinci sırayı alır. Demek istediğim, ihtimaller dahilinde bu da mümkündür.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
şu son zamanlardaki ether dalgalışına bakınca en az bi 3 yılı daha olabilir bu olayın gerçekleştiğini görmemiz için diye düşünmeye başladım
newbie
Activity: 196
ben yakın zamanda böyle bir marketcapa ulaşacağını düşünmüyorum etherin yerini tartışamayız ama bitcoini gözden kaçırıyorsunuz gibi geliyor bana bazen
Pages:
Jump to: