Pages:
Author

Topic: Ethereum Bitcoin Market Cap'i Geçip 1. Olur mu Sorunsalı - page 4. (Read 1663 times)

member
Activity: 714
Merit: 82
eth kullanım alanları çok geniş. eth kesinlikle birinci olacaktır.

sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Geldik gidiyoruz bu tartışma bitmez, bitcoine olan destek ve ilginin arttığına ben de katılıyorum özellikle son zamanlarda yeni bir güven ortamı yaratılmak isteniyor eğer bu başarılı olursa tutabilene aşk olsun Smiley
full member
Activity: 392
Merit: 101
Şu an bitcoine olan ilgi ve destek çok yüksek seviyelerde, piyasadaki yatırımcıların Ethereum'a kayması için Bitcoin cenahında ciddi bir kırılma olması gerekiyor ki ben bunu kısa vadede mümkün görmüyorum.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Bunun gerçekleşmesini imkansıza yakın buluyorum ben neden derseniz,  bitcoin sınırlı sayıda üretiliyor, teoride üretimi hiç durmayacak olsada, pratikte bir yerden sonra artık üretimi çok çok zor bir hale gelecek,

ama;

ethereumda böyle bir durum yok ethereum sınırsız, unlimited yani ( şu anlık böyle ileride işler değişebilir)   Bu sınırsızlık söz konusu olduğu sürece ethereum'un bitcoin'i geçmesini ihtimal dahilinde görmüyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Çok fazla dillendirilen bir sorunsal, doğrusu bu ya Ethereum marketcapta Bitcoini bir ara geçebilecektir fakat ben bunu Bitcoinin çöküşü olarak düşünmem  markette bir büyüme olarak bakarım.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Böyle bir durum her zaman için benimde düşüncelerim arasında yer alıyor fakat bunun gerçekleşmesi için önümüzde çok uzun bir süreç olduğunu düşünüyorum. Ethereum nitelik anlamında daha önde iken neden bitcoin'in arkasında olsun sorusu herkesin aklında bence.
newbie
Activity: 99
Merit: 0
Şu sıralar ethereumu shilliyolar reddit ceosu 15k dolar demiş yıl sonuna kadar ne gördüyse gerçi olmayacak bir coin değil ethereum
benim de dikkatimi çekmişti.her köşede eth nin haberini görür oldum.bugünkü yükselişin nedeni belli oldu Smiley
member
Activity: 448
Merit: 10
Şu sıralar ethereumu shilliyolar reddit ceosu 15k dolar demiş yıl sonuna kadar ne gördüyse gerçi olmayacak bir coin değil ethereum
full member
Activity: 504
Merit: 103
Bu tarz konular hep açılıyor ama bana göre böyle bir şeyin çok zor bitcoinin ethereumun gerisine düşmesi gibi bir olayın yaşanacağını sanmıyorum çok vakit gerektirir 5 yıl 10 yıl gibi ama ben 5 yıl 10 yıl sonrada böyle bir şeyin gerçekleşeceğini düşünmüyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 105
etherium bitcoini geçerse bence piyasanın deengesi altüst olur bunun gerçekleşmesi bütün gidişatı da etkiler umarım böyle olumsuz etkilere sebebiyet verecek gelişmeler olmaz.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Bi ara yanlış hatırlamıyorsam bu son düşüş öncesi 30 Milyar dolarlara kadar yaklaşmıştı. Şu an 80 Milyar dolar aradaki fark. Kendini 2-3'e katlaması yeterli geçmesi için. Geçebilir mi? Bence evet.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
şurada bi grafik gördüm ( https://twitter.com/cryptoghini/status/992042949994270720 )

ETHereum blockchain boyutu hızlıca Bitcoin in kinin 4 katına yaklaşmiş. üzerinde bir çok token üretiliyor olması zinciri yoracaktır.
newbie
Activity: 163
Merit: 0
ben bunun gerçekleşeceğini düşünmüyorum piyasanın başından sonuna kadar bitcoinin marketcapta önde olacağını düşünüyorum
member
Activity: 448
Merit: 10
Olabilir mi evet olabilir ama olması için gerekenler bütün coinlerin tokenlerin bağımsız olması yani hiç bi coin token btc'ye bağlı fiyatlanmıyıcaksa olabilir bu önünü çok kesiyor bazı coinlerin fiyatlanmasında btc dumplanınca diğer coinlerde dumplanıyor pump olunca yanı şekil bu biterse olabilir
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Ethereum 0.17 btc (tam sayı 0,1716752503726122 BTC) aşması durumunda otomatikman btc'yi geçmiş oluyor. Daha önce 0.15'i geçmişliği var. Sorun şu ki 0.17'yi geçip orada kalabilir mi? Evet 0.17'yi geçebilir ama kalıcı olabilir mi olamaz bence...Ethereum da diğerleri gibi BTC bazında işlem görüyor yani asli unsur ne dolar ne ether sadece BTC. Dolar bazında işlem görmeye başlanırsa yani tether ya da direk USD ile alınıp satılmaya başlanırsa (yüksek hacimli) bu durumda BTC tamamen safdışı kalır ki bunun da piyasadaki paradigmaya ters düştüğü aşikar. BTC'ye gerçeklikle sanallık arasında aracı vazifesi yüklenmiş, ether'e smart contrat vs...
Bence BTC'ye fazla yüklenmemek gerek çünkü bu bindiğin dalı kesmek gibi birşey olur. Bırakalım her coin kendisine özel durumuyla yetinsin ve birlikte çığ gibi büyüsünler. Bugün BTC yıkılır Ethereum gelir, yarın Neo gelir ether yıkılır, neo yıkılır waves gelir...bunun sonu yok, kimseye de bir faydası yok! tamamen zaman kaybı olur piyasa açısından...
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Bence zor bir durum. Ether günlük tahmini 3.6 Milyon $ değerinde ödül coin veriyor. Bitcoin 16.2 Milyon $ değerinden ödül coin veriyor. Sadece günlük $ değerine ulaşması için bile Bitcoin in 9k$ da kalması ether in 3k$ olması lazım.

günlük dolar değerine ulaşmasına gerek yok.
şuan 600 dolar ether market cap 62 milyar dolar. btc 150 milyar dolar 8900 dolar da.
yani ether 2.5x yapsa 1500 dolarda zaten 150m doalr oluyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Bence zor bir durum. Ether günlük tahmini 3.6 Milyon $ değerinde ödül coin veriyor. Bitcoin 16.2 Milyon $ değerinden ödül coin veriyor. Sadece günlük $ değerine ulaşması için bile Bitcoin in 9k$ da kalması ether in 3k$ olması lazım.
full member
Activity: 392
birinci olması bence oldukça düşük bir ihtimal hocam, çünkü kolay bir iş değil, bir de ethereum madenciliği de aldı başını gitti, çok ciddi boyutlara ulaştı
full member
Activity: 686
Ethereum için pos muhabbeti yeniden gündeme gelmeye başladı bu durum nasıl bir etki yapılabilir kestiremiyorum 1. coin olacağını düşünmüyorum ancak reel bakalım eth bence gelişime daha açık.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
1. olması imkansıza yakın, bitcoinin tahtı uzun yıllar sallanmayacak hocam, onu bir gün sallayacaksa ilk ethereum sallar, ama geçemez, çünkü önemli şeyler var.
Pages:
Jump to: