Pages:
Author

Topic: ETHEREUM UZUN VADE DE İYİ BİR YATIRIM ARACI MIDIR? - page 3. (Read 3783 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Waves al waves Cheesy
full member
Activity: 490
Merit: 100
bunu 280 dolarlardan 420 dolara geçip oturmasıyla bağdaştırırsak şuan için evet iyi bir yatırım aracı bence güncelleme sonrasıda baya bir iyileşti gönderim hızı ve ücretleri uzun vade için düşünülecek coinlerde başta geliyor.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Ethereum artık harakete gectı gordugunuz gıbı 416 doalr suan 600 700 dolar olur bnce dıyorum yatırımını yap
full member
Activity: 840
Merit: 103
Saglam bir alim satim firsati verdi 400den 420ye kadar ben dusus geldiginde bu kaca kadar duser onu merak ediyorum eger 450lere yukselir ve taban 400 olursa iyi olur.
sr. member
Activity: 453
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Taasın portfolyosunda var. Orta vade btc ile beraber kazandıracağını düşünüyorum. Uçuk kaçık para katlama peşinde değilim.
Uzun vadede yatırım yapılıp unutulabilecek çok iyi bir coin. Token ların gas ı yandığı sürece ether in fiyatı çok düşmez. Bu arada Taas portföyünü nereden görüyorsunuz? Canlı canlı yayınlıyorlar mı?
full member
Activity: 728
Merit: 151
aralık için 500 2018 2.çeyrekte 1000 dolar rakamları dolaşıyor..ne kadar gerçekçi bilmiyorum ancak aralık hedefi baya yakın gibi duruyor...uzun vade de ethereum un asla üzmeyeceğini düşünüyorum..madenci etkenini de unutmamak lazım
full member
Activity: 616
Merit: 108
Taasın portfolyosunda var. Orta vade btc ile beraber kazandıracağını düşünüyorum. Uçuk kaçık para katlama peşinde değilim.
newbie
Activity: 87
Merit: 0
iyi yatırım gibi duruyor bu gün de iyi yükseldi  Cheesy
full member
Activity: 420
Bitcoin ve Ethereum 2 farklı yapı, ethereumun ekmeğini  asıl 2018 yılında yiyeceğiz gibime geliyor. Bugüne kadar da şikayetim yok Ethereumdan, pumplara koşup sermayeyi kediye yükleyemem, yavaş yavaş ta olsa sağlam şekilde artsın yeterli.
full member
Activity: 224
Kesinlikle çok iyi bir yatırım aracıdır.2018de daha da artacağına inanıyorum ayrıca en tanınmış ve güvenilen alt coinden biri ethereumdur.
member
Activity: 68
Merit: 10
180 Dolardan beri alayım mı almayım mı diye izlerken 420 Dolara kadar tırmandı, attım sepete, bu saatten sonra 10 Dolara düşsede satmam
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
sessiz sessiz yine gösterdi kendini.

ne waves ne iota ne monetha . piyasadaki btc harici en güvenilir liman kendisi. her şekilde uzun vadede kar ettirir.
sr. member
Activity: 378
Bitcoinin ardından en güçlü coini ethereum olarak görüyorum çin çekilmesi bitcoin forkları olağan dışı bitcoin yatırımları derken 300 doların altına düşmeden bir denge noktası belirlendi.Bu esnada bir çok spekülasyon da çıktığı halde.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Eth şu anda piyasadaki en sağlam coin bana göre, gelecekte daha işlevsel önünü kesecek yeni bir zincir çıkmadıkça da yükselişini sürdürecektir diye düşünüyorum. bugün piyasadaki assetlerin nerdeyse %90 ı eth altyapısını kullanıyor.2018 de 1k dolar ı göreceğini düşünüyorum market hacminin 95 milyar dolar olması demek bu rakam.
ilerleyen yıllarda toplan cmc nin trilyon dolarları bulacağı öngörülüyor.yani 1000 dolar seviyelerini görmek sürpriz olmaz
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Ethereum utandırmayacak  bizi güvenmemiz boşa değil, onca olaylar yaşandı bu yıl sapasağlam durdu maşallah, öncelikle  1.000 doları bekleyeceğim şahsen, 2018de ise beklentim aslında daha da fazla, sonrasına o zaman karar vereceğim.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Eth işlevsellik ve platform olarak bence çoktan btc yi geçti. Ancak Btc nin bir marka değeri var ve bunu kolay kolay bırakmayacaktır. Ancak bilinirlik arttıkça,  işlemler yoğunlaştıkça eth nin değeri daha da ortaya çıkacak.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Ether btc yi sallayacak tek coindir hem teknolojisi hemde kullanımı bence en stabil coin, eğer 5-10 coin kalacaksa ileride bunlardan biri kesin ethereum olur
sr. member
Activity: 686
Bitcoin ve ethereum güvenli liman sayılır oyüzden kazançlar da daha riskli coinlere göre daha küçük olur ama yine de iyi kazanç sağlayacaktır. 15-20 günde 300 dolardan 410 dolara gelmiş fiyat, güzel kar bırakıyor herzaman.
full member
Activity: 378
Merit: 103
ether candır Smiley) 2018 ortalarında inş 700 dolarlarıda görürüz çok umutluyum ben bakalım
full member
Activity: 238
Merit: 104
Alaattin
Ethereum her türlü yükselecek,1000$a rahat çıkar 1 yıla.İnsanlar Ethereum'un hızını görünce işlemlerini Bitcoin'le yapmayı bırakacak zamanla.Fakat Bitcoin'in fiyatı düşecek demek mi oluyor bu,hayır.Çünkü Bitcoin bir yatırım aracı olarak kalacak.Tabii,5-10 yıl gibi bir zamanda Ethereum Bitcoin'i tahtından edebilir orası belli olmaz.
Pages:
Jump to: