Pages:
Author

Topic: ETHEREUM UZUN VADE DE İYİ BİR YATIRIM ARACI MIDIR? - page 6. (Read 3783 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Konu başlığını okuyunca otomatikmen kesinlikle dedim. Yüzlerce müthiş proje ethereum alt yapısıyla kuruluyor. Bence ethereum hala değerinin çok çok altında.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Kesinlikle iyi bir yatırım. Şuanki değerine bakmayın potansiyelinin çok altında. Yılbaşından sonra artmaya başlayacak bence. Yeni yılda en az 600 doları göreceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 987
Merit: 254
ethereum kesinlikle uzun vadede güzel bir yatırım aracıdır. bizans güncellemesiyle birlikte fee ücretleri ve işlem hızı beni ethereum'a aşık etti.

ethereum bitcoinin alternatifi direk.
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
kimi 2-3 seneye 500 600 dolar olacak demiş

kimi 2-3 seneye 2-3x yapacak demiş

beyler  Cheesy

akbank maaş kuyruğu değil burası. şundan iki ay sonra bi piyasaya uyanırız ; beş gün pipetle beslenmek zorunda kalırız.

ethereum yükselişinin o kadar yavaş olacağını hiç sanmıyorum , şurda bir ay bile o kadar uzun bi süreki ; yakalayabilsek 1000 dolarlık sermayeyle plaza dikeriz amına koyyım.

demek istediğim , hiç girmeyin 'şu kadar yıla bu olur' toplarına

onun dışında , benim vitalikim işini bilir

ethereum evet , uzun vadeli ve gayet güvenli bana kalırsa

ama yine de uzun vadeli bi sepet yapıp bırakacaksan , araya başka şeyler de karıştır biraz

halihazırda son bir yıl içinde %bilmemkaçyüz artmış ethereum için de -yükseleceği yok yeaa- diyen amcık ağızlıları da takma

bi durun amın evlatları , az soluklanalım amına koyyım , daha ay a çıkalı bi kaç gün olmuş , ''neden marsa gitmiyoz! çıkmıyo işte bu' diye ağlamayın amk
full member
Activity: 420
Merit: 101
pos sistemine geçeceği kesin mi ethereumun? ben de ethereumdan ilerleyen zamanlarda güzel yükselişler bekliyorum.piyasadaki en sağlam ve kullanışlı coinlerden şu an.ama son günlerde daha net gördük ki bu piyasada hak eden değil balinaların istediği coinler yükseliyor. yavaş yavaş  ethereum hak ettiği yerlere gelecektir yine de.
full member
Activity: 210
Merit: 103
🤖UBEX.COM 🤖
Ethereum bence 2017 değil 2018 sonunda bile aynı yerlerde gezer. Birsürü güncelleme oluyor birsürü Ethereum tabanlı coin çıkıyor, Ethereum'da olması gereken para Ethereum tabanlı coinlere bölünüyor. Bu Ethereum'un hızını kesiyor. Yükseleceği yok gibi.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
ethereum uzun vadede güvenli bir yatırım aracıdır bence, 2-3 sende 2x-3x yapma potansiyeli var.
2 3 sene sonra insanlar bitcoinin yavaşlığından sıkılıp ethereum'a geçerlerse ethereum ozaman 5-10x civarı katlanabilir.
full member
Activity: 252
Merit: 105
2018'in sonuna doğru farklı bir sisteme geçilecek, iyi bir spekulasyonla beraber 1000 doları bulacağına inanıyorum. Bitcoin cash 300'den 2500'e çıktığına göre piyasada olmaz diye bir şey yok, her şey olabilir.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Ethereum gelecekte en az 1000 dolar olacaktır pos sistemine geçtikten sonra banko hızlı bir şekilde artacaktır bence.
full member
Activity: 672
Merit: 100
2 3  yıl sonra 500 600 dolar civarlarına rahat gelir ethereum geçenki hacklenme olayında bile değer kaybetmedi.
diğer altcoinler gibi birden fırlayamaz ama güvenli bir yatırım olur sizin için
member
Activity: 215
Merit: 13
Bu piyasada neyin ne olacağı hiç belli olmaz, bitcoin cash'in durumuna bakın.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
btcyi bitirmeye başladılar planları tutarsa önlerindeki tek engel ether kalıyor fiyatı önümüzdeki yıllarda 1k dolarları rahat geçecektir.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Ben kalıcı enstrümanlarım arasına yılbaşında ekledim etheri. Ufak kardeşi ile birlikte, orantılı olarak.
member
Activity: 238
Merit: 30
ben 1 sene içinde 1000 doları göreceğini düşünüyorum görmemesi için hiçbir sebep yok.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Evet, Ledger'de saklıyorum bende ve yıl sonunda 500 dolar olacağına hala inanıyorum. Ethereum yükselecekti güya, Bitcoin cash yükseldi.
full member
Activity: 280
Merit: 106
Ethereum çok sağlam olmasına rağmen piyasayı Bitcoin domine ediyor. Bence gözden kaçırmamak lazım bir miktar Bitcoin bir miktar Ethereum alınabilr ilerde sizi ikisinin de üzmeyeceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Ethereum 2017 başlarında 20 dolarlardan satılıyordu.bir kaç ay içerisinde 290 dolara yükseldi ve bir düzeltme yaparak 400 doları da gördü.Bir kaç aydır 300 dolar civarında tutunuyor ve bence yerini sağlamlaştırdığını düşünüyorum.Uzun vadede ne kazandırır bilmem ama şahsen ben iyi kazandıracağını en azından hiç bir şekilde kaybettirmeyeceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
2 sene değilde 2020-21 yılında bitcoin blok ödülü yarıya düştüğü zaman çok büyük sıçrama olucaktır piyasada. Tabiki o zamana kadar 300$ da kalmayacaktır. Piyasa geçen seneki hızıyla yatırım almaya devam eder,trilyon dolarlar konuşulursa zaten otomatikman x5/10 yapıcaktır. Ben ethereumu bitcoinden bile sağlam görüyorum. Kısacası yatırım yapıcaksanız bunu en az 4 sene olarak yapın.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Cok uzundur takildi kaldi oldugu yerde, hafif dusuyor hafif yukseliyor ama yine yerinde sayiyor. Ethereum sabir isine dondu resmen
member
Activity: 140
Merit: 10
En sağlam ve sakin seyrinde yavaş yavaş yükselen bir yatırım aracı. Yatırımcısını hiç bir zaman zora sokmayacağını düşünüyorum. Bende yatırımımı risksiz bir şekilde ethereuma yapıyorum.
Pages:
Jump to: