Pages:
Author

Topic: ETHEREUM UZUN VADE DE İYİ BİR YATIRIM ARACI MIDIR? - page 4. (Read 3788 times)

member
Activity: 364
Merit: 10
Ben  ethereumun uzun vade de bitcoin gibi yükseleceğini düşünüyorum
full member
Activity: 630
Merit: 101
Bitcoin dahil en iyi yatırım aracı olarak değerlendirilebilir. Bitcoinin dengesiz hareketlerine karşın erhereum sağlam ilerliyor sistemi de bence bitcoine oranla çok çok iyi.
newbie
Activity: 48
Merit: 0
uzun vadeli yatırım için sepet yapmanız daha mantıklı ve az riskli olur. Örnek olarak %50 Bitcoin geri kalan %50 de coinmarketcap ilk 5 coin seçerek yapabilrisiniz.Bunları güvenli bir wallet çekip saklayabilirsiniz. Takip içinde ceptelefonunuza blockfolio kurup takip edebilirsiniz.
newbie
Activity: 77
Merit: 0
Arkadaşlar biraz araştırma ve sizin tavsiyeleriniz üzerine 3 hafta önce 2 Eth aldım 300 dolardan. Şuan 395 dolar. 3 haftada 800tl kâr sağladı. Devamı gelir umarım. Herkese teşekkürler.
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
Valla bence iyi ve güvenilir yatırım aracıdır cok pump ve ya dump yemedi şu zamana kadar ama yakın zamanda pump yakalıcak bence
full member
Activity: 149
Merit: 100
Kesinlikle iyi bir yatırım aracı. Ethereum ve Bitcoin uzun vadede kazandıracaktır.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
ETH çok iyi bir yatırım aracı . Hatta forumda bir oylama olsa ETH seçilirdi. Ama 1000 dolar olmas ihtimali var buna anca 3x demek . Ben aç gözlülük yapıp elimdeki ETH leri ICO larda çarçur etmeyi tercih ediyorum. Hep zarar. Grin
full member
Activity: 602
Merit: 120
Aslında dediğin gibi senin paran buradan alacağın fikirler evet önemli olabilir ama yinede kendin karar vermen lazım o paraya üuzun süre boyunca ihtiyacın olmayacak ise eth kendini ispatlamış coinlerden sıkıntı yaşayacağını sanmam ama bir süpriz yapar ve yüksek miktarda değer kazanır mı onuda bilemeyiz o yüzde birazda kalbinin sesini dinlemen gerekiyor. Borsada çar çur etmektense bırak gitsin mantığı da düşünülebilir.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Ethereum uzun vadede kesinlikle çok iyi bir yatırımdır ben şahsen yatırımlarımı ethereumlara yatırıyorum.Belki gelecekte bitcoini geçemeyecek fakat yanında ortak olacaktır.
full member
Activity: 200
SWISSBORG- THE NEW ERA OF CRYPTO WEALTH MANAGEMENT
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi insanlar Bitcoindeki transfer ücretinin hala farkına varabilmiş değil, bunun farkına vardıklarında ne kadar saçma olduğunun ve günlük hayata uygun olmadığının farkına varıp Ethereum gibi daha yüksek performanslı ve stabil projelere geri dönüş yapacaktır.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Bitcoin forkunun iptal edilmesi sonrasında insanlar hala transfer ücretlerinin yüksekliğini idrak edebilmiş değil, Bitcoin forku iptal olduğu için yakın zamanda bu transfer ücretlerinden sıkılıp kullanıcıların geçeceği ilk kriptopara Ethereum olacaktır. Ethereum Bitcoin'den hem çok daha hızlı hem de yatırımcısına yüksek kâr imkanı sunuyor, 2019 sonuna kadar 1000 dolar üstü benim için hayal değil ve genel olarak yüksek miktarda ethereum saklıyorum.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
ethereum yatırımdan ziyade pazar payı olarak önemli
eth 5x 10x yapsa altındaki assetler iş yapmayacak haliyle kendini ezdirmese yeterli benim için.
full member
Activity: 392
Iyi bir yatirim aracindan ziyade ben guvenli bir yatirim araci kelimesini tercih ederim. Cunku 10x 20x gibi bir beklentiye girmemek lazim , ben Ethereum`a yatirim yapanin uzun vadede kaybetmeyecegini muhtemelende guzel kazanclar elde edecegini dusunuyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
ETH nin 2018 yılında oldukça değerleneceği kanaatindeyim. Tabi bahsettiğim rakam x10 falan değil x3 belki x4 olur düşüncesindeyim. Şimdi diyeceksiniz hangi altcoin o kadar kazandırmıyor ki . Ama ETH nin şöyle bir avantajı var  riski daha az diğer koinler spek ten çok etkilenirken ETH o kdar fazla etkilenmiyor oransal olarak.
member
Activity: 411
Merit: 21
Ethereum uzun vadede iyi bir yatirim araci midir? Bence kesinlikle.

An itibariyle ETH/BTC 0.042'lerde.

Ethereum'un sundugu teknoloji, hedef projeleri ve arkasindaki ciddi gelistirici ve destekleyici organizasyonlari göz önünde bulunduruldugunda bu oranin cok rahat 0.1-0.2 üzeri olmasi gerektigini ön görmek yanlis olmaz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bencede artık uzun vade aracı degil eth çunku ben 16 dolar oldugu zamanı bılıyorum artık 300 doların uzerıne gıdemıyor bır turlu ya çok pis bıktırmaya çalışıyorlar yada gördugu görecegi hikmek bu kadar
full member
Activity: 266
Merit: 242
Uzun vadede birşey kazanamazsınız ben 3 aydır birşey kazanmadım etherden kısa girişler yapmanız lazım sureklı 290-330 aralıgında gidip geliyor 2 btc tutarında alıp satarsanız bu aralıkta birşeyler kazanırsınız ama onun haricinde btc'nin yükselmesinde ilk ether gümlüyor
full member
Activity: 616
Merit: 108
Ethereumun son bir yıldaki hareketine bakın, uzun vade tabii ki bu oranda kazandırmayacak ama iyi bir yatırım tercihi.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
 Ethereum konusunda ben de uzun vade yatırım olarak iyimserim. En azından şöyle düşünüyorum. Şu an 10 Bitcoin alma şansım hiç ama hiç  yok, ama 10 ETH alarak ilerisi için şansımı deneyebilirim.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Bitcoinin 3 5 sene önce olduğu seviyeler gibi ethereum'da şuan ağır ağır işliyor . İleride buralardan niye almadık diyip 6000 7000 $ larda görüp üzülebiliriz ethereumları . Alternatifi yok cünkü . Waves desen eth'nin çok gerisinde . Tezos desen adamlar kaçtımı naptı belli değil . Bigboss Duruyor suan ETH .
Pages:
Jump to: