Pages:
Author

Topic: ETHEREUM UZUN VADE DE İYİ BİR YATIRIM ARACI MIDIR? - page 5. (Read 3783 times)

full member
Activity: 420
Merit: 100
 Şu anda öyle görünüyor bitcoinden sonraki en iyi seçenek ethereum.   Çaktırmadan tabana yayıldı, icolar fiyatı etkilese de, ethereumu  tanıtan en önemli unsurlardan biri.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Bitcoin gittikçe yaşlanıyor ve yavaşlıyor ama ethereum tam tersine kendini güncelleyerek yoluna devam ediyor ve birgün bitcoini geçiceğini düşünüyorum( her anlamda )
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Kesinlikle ve kesinlikle iyi bir yatırım aracıdır ethereum. Bitcoin ile birlikte en çok güvendiğim coindir. Bitcoin nasıl değerlendiyse ethereum da onun gibi değerlenecektir. Yatırım yapan kimse pişman olmayacak bence.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Vitalik'ten iyi bir haber gelmedikçe Ethereum'un fiyatının 500 dolarlara yükseleceğini açıkçası bende pek zannetmiyorum, son güncellemede fiyatı hiç kıpırdamadı ki gelen son güncelleme baya sağlam bir güncellemeydi fee ücretleri çok düştü hız çok arttı vs
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Ethereum için bence çok uzun vadeyi beklemeyeceğiz gibi. Bu kadar ico hep ethereum tabanlı geliştiriliyor. Bir dünya smartcontractlar hep ethereum platformu üzerinden yapılırken fiyatının 300$ civarları olması bence şuan fırsattır. Yakın gelecekte 1000$ civarlarına gelmesini bekliyorum.. Hatta vitalik'in bomba bir haberle bir şekilde oyunu farklı kulvarlara çekeceğini düşünüyorum..
newbie
Activity: 77
Merit: 0
Ben kalıcı enstrümanlarım arasına yılbaşında ekledim etheri. Ufak kardeşi ile birlikte, orantılı olarak.

Size göre şuan için en mantıklı olan kalıcı enstüramanlar neler?
newbie
Activity: 77
Merit: 0
Ethereum uzun vadede tabıkı kazandırır, ülkede dolar artar mı demek gıbı bısey:) Nekadar artacağını kestirmek asıl mesele, 1 yıl bekledikten sonra x2 yapmışsa sızın ıcın yeterlı bır kar mıdır mesela. Baska coınler var beklentısı daha yüksek olan, yetmez dersenız onları da dusunebılırsınız.

Sizin beklentiniz daha yüksek olduğu coinler neler?
full member
Activity: 266
Merit: 242
Ethereum çok ilginçtir ki BTC nin yükselişine ilk olumsuz tepkiyi veren coindir. Bugun hareketlenen btc neden sankı sırf etherden çıkan kişiler yüzünden hareketleniyor kaç aydır 290-310 bandında seyredıyor bıraz 330-340 yaptı gıbı saldılar bugun yıne aşagıya. Ether uzun vadede kanser eder adamı
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Ethereum zaten uzun vadede iş yapacak olan ve kalıcı olabilecek nadir coinlerden biri, blockchain teknolojisini bitcoinden daha çok özümsemiş bir coin, uzun vadede btc kadar değerleneceğini düşünmesemde güzel kazandırabilir
full member
Activity: 210
Eğer BTC'nin gelişimini ve ETH'in gelişimini yanyana getirirseniz ETH'in daha hızlı ve seri bi yükseliş yakalacağını görürsünüz. Ve şuan en hızlı blockchain ETH'in.
https://etherscan.io/txsPending  Şuan bekleyen transaction sayısı 500. Bu yoğun saatler. Normalde 100-50 arasıdır.

BTC'ye bakalım.
https://blockchain.info/unconfirmed-transactions 85.000. İnanılmaz bi hız farkı var arada.

Ben ETH'i her zaman sevmişimdir. Bir o kadar da nefret edeni var evet. Şuan ICO yapma aracı olarak görülüyor. Doğru fakat ilerleyen zamanlar bunlarda aşılacaktır diye düşünüyorum.
member
Activity: 201
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Valla uzun zaman dump oldu ne pump ne olucagını bende merak ediyorum ama kaybettirmez gibi
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bana göre ethereum ilerleyen süreçte bitcoinin değerine yaklaşacaktır.Altcoin dünyası için ethereum'u ben altın gibi güvenli liman olarak görüyorum. Grin Son günlerdeki grafiğide fena değil ethereum'un.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Best IoT Platform Based on Blockchain
Ethereum şu an yaşayan altcoinler  içinde uzun vadeli düşüneceksek ilk sırada yer alıyor  bana göre de fakat, tüm sermayemi ethereuma yatırmam  doğrusu ne olur ne olmaz, bir sepet hazırlamak iyi olur.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Ethereum waves bata falan bölüştür parayı ilerde sağlam kar edersin benden tavsiye sana
full member
Activity: 238
Merit: 105
Uzun vadede zaten blockchain sisteminin geleceği çok daha parlak olduğu için yapılan bütün yatırımlar fayda sağlayacaktır. Ben yerinde olsam yinede bütün parayı tek bir yere riske etmektense bölüştürmeyi tercih ederdim. Dev ekibi aktif olan ilk 20 listeden güvendiğin coinlere bir bakman faydalı olabilir.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Bitcoinde ki bitmeyen segwit, fork, bitcoin cash vs. muhabbetinden dolayı ben ethreumu güvenilir liman olarak görüyorum. Her ne kadar ethnin rakipleri fazla olsada kendi alanın bitcoini olmayı başardı. Tahtı kolay kolay sallanacak bir coin değil. Uzun vadede tercih edilebilinecek bir coin eth. Belki sizi zengin yapmaz ama çok fazla risk içermediği için kafanızı ağrıtmaz.Ayrıca ortalık durulana kadar eth iyi yol alır diye düşünüyorum.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Etheryumun alt yapısı ve destekçileri oldukça güçlüler. Bence yıl sonuna kadar 500 600 dolar seviyesini görecektir ama uzun vade kısmını bilemem bence iyi bir yatirimdir
full member
Activity: 222
kısa vadeli dalgalanmalar elbette ki olacaktır fakat uzun vadede bende ethereum un başarılı olacağını düşünüyorum bir gün bir bakmışız uçmuş
full member
Activity: 378
Merit: 102
Ethereum uzun vadede tabıkı kazandırır, ülkede dolar artar mı demek gıbı bısey:) Nekadar artacağını kestirmek asıl mesele, 1 yıl bekledikten sonra x2 yapmışsa sızın ıcın yeterlı bır kar mıdır mesela. Baska coınler var beklentısı daha yüksek olan, yetmez dersenız onları da dusunebılırsınız.
member
Activity: 182
Merit: 10
Ether iyi bir yatırımdır. Ama size tavsiyem paranızı tek bir coine yatirmayin. Bir sepet yapın. İçinde BTC,ETH,LTC bence olmalı. Hatta yıldızı parlayacagi düşünülen 1-2 coine de yerverilirse daha iyi olur.
Pages:
Jump to: