Pages:
Author

Topic: Euro 2024 şampiyonası ve elemeleri - page 5. (Read 3150 times)

legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
June 22, 2024, 02:25:25 PM
Montella garip işler yapıyor. Portekiz maçına en çıkılmayacak kadroyla oyuna çıkıp ne olmasını bekliyordu bize gelen teknik direktörler hep bir garip oluyor milli takıma aldıkları. Bence doğru kadroyla çıksak sonuna kadar mücadele ederdik Portekizle.

Arda Güler'i nasıl yedek çıkarabiliyorsunuz hala hadi sonradan oyuna soktunuz rotasyonda kullanılacak son isimlerden biri sonuç aldırtmaya oynaması yerine sağa sola koştu oyuna girdikten sonra sürekli.
legendary
Activity: 1106
Merit: 1039
June 22, 2024, 02:16:08 PM
Fatih Terim’i sevmem ama gazlaya gazlaya Euro 2008’de bizi üst seviyeye taşımıştı. Portekiz ile aramızda zaten kadro farkı gün ışığı gibi belli. Buna sen yanlış kadro dizilimiyle tuz biber ekiyorsun. Arda’yı, Kenan’ı, Semih’i oynatmamak nedir? Barış Alper tel tel döküldü. Yunus bir pozisyonu yok. Sene boyunca Leicester’da yedek kalmış oyuncuyu, Real Madrid yedeğine tercih eden garip bir tercih Montella’dan. Sosyal medya doğal olarak şu an Montella Twitleriyle doldu taştı. Ülkenin böyle turnuvalarda Türk bir hocaya emanet edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Baş adayım da Sergen Yalçın.
hero member
Activity: 630
Merit: 463
Enjoy 500% bonus + 70 FS
June 22, 2024, 02:09:09 PM

Maçın özeti.  Grin

Yani ne denir ki, her şeyden önce ilk 11'in yanlış. Yunus ile falan başlamak nedir ya? Yok Arda yorgunmuş da yok umarım 2. yarıda da ona ihtiyacımız olmazmış da... Samet konusuna gelince, ilk maçta iyi oynadı ona lafım yok. Ancak her an büyük hata yapma potansiyeli olan bir oyuncu kendisi. Şu ana kadar oynadığı takımlarda hep bunu yaptı. Montella'nın Samet inadını bu yüzden anlayamıyorum. Hadi ilk maçta iyi diye oynattın. Neden kendi kalesine attığı o rezil golden sonra oyundan almıyorsun be adam?  Sad

Çekya'nın berabere kalması çok işimize yarayacak evet. Son maçta da bir zahmet kaybetmeyelim. Portekiz Gürcistan'a liderliği garantilemiş olsa bile yenilmez bana göre.
Samet kadar kötü oyuncu zor görülür herhalde. Bence stoperde Merih tercih edilmeliydi ki Ahmetcan eğer sakat değilse o da Samet’ten iyidir. İyi ki bir ADS yönetmişliği var. Yunus ve Samet saçma sapan tercihler. Bir sene boyunca tek bir maç oynamamış Altayı kaleye koymak Mert varken saçmalık. Baştan aşağı berbat seçimlerin maçın sonucuna etkisi bu. 3 golde de hatayı bizimkiler yaptı bireysel yetenekli gol atmadılar. Şu Portekiz’i yenebilirdik ama Montella sattı.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
June 22, 2024, 01:42:36 PM
Gürcistan maçının yıldızları Mert,Kenan,Arda ve Semih yokken ileriki üçlüyü galatasaray üçlüsüne çeviren montella’yı tebrik ederim. Umarım bunda da ekşilimonun eli yoktur.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
June 22, 2024, 01:40:34 PM

Maçın özeti.  Grin

Yani ne denir ki, her şeyden önce ilk 11'in yanlış. Yunus ile falan başlamak nedir ya? Yok Arda yorgunmuş da yok umarım 2. yarıda da ona ihtiyacımız olmazmış da... Samet konusuna gelince, ilk maçta iyi oynadı ona lafım yok. Ancak her an büyük hata yapma potansiyeli olan bir oyuncu kendisi. Şu ana kadar oynadığı takımlarda hep bunu yaptı. Montella'nın Samet inadını bu yüzden anlayamıyorum. Hadi ilk maçta iyi diye oynattın. Neden kendi kalesine attığı o rezil golden sonra oyundan almıyorsun be adam?  Sad

Çekya'nın berabere kalması çok işimize yarayacak evet. Son maçta da bir zahmet kaybetmeyelim. Portekiz Gürcistan'a liderliği garantilemiş olsa bile yenilmez bana göre.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
June 22, 2024, 01:31:58 PM
Bu Montella hangi kafayla kadro oluşturuyor, gram mantık yok kurduğu kadroda. Forvette Barış Alperin işi ne.
Arda, Kenan neden ilk 11 de yok.
Altay yine çöplüğünü konuşturdu, bir kaleci kendisini hiç mi geliştirmez. Fener iyi ki kurtulmuş bundan.
Allahtan Çekya-Gürcistan berabere kaldı da bizim için iyi oldu.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
June 21, 2024, 10:01:21 AM
Fransa beklediğimden kötü bir oyunla başladığı için Hollanda'ya karşı rahat kazanacaklar gibi gelmiyor. Elemeler sırasında Fransa onları darmadağın etmişti. Fakat elemeler ile turnuva aşaması bambaşka olabiliyor. Bence berabere bitme olasılığı hiç de az değil ama Hollanda'nın da kazanabilecek kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.

Bizim maça kaldı 1 gün. Portekiz baya zorlu rakip ama ne kadar sağlam savunursak o kadar iyi sonuç alırız. Hücum yönümüze çok daha fazla güveniyorum.  Smiley
legendary
June 21, 2024, 09:08:46 AM
Bu akşam Hollanda - Fransa maçı var, güzel bir maç olacak inşallah, ben umutluyum bu maçtan, iki takımda birbiriyle eşit güçtü gibi ama Fransa bir tık daha iyi düşünüyorum, maçın kazananın da Fransa olacağını düşünüyorum.

İngiltere futbolun beşiği olabilir ama takım olarak o iş yapamıyorlar, yapacaklarını da sanmıyorum, Avrupa'da İngiltereyi katlayacak çok takım var, benim gözümde İngiltere=Portekiz
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
June 20, 2024, 05:13:19 PM
İngiltere Danimarka'ya karşı da şu an fazlasıyla zorlanıyor. Şöyle bir kadroya sahipler ama bu kadar fazla zorlanıyorlar ya aklım almıyor.  Sad  Southgate'in kötü bir TD olduğunu düşünüyorum ama yönetim ısrarla 8 senedir onu göndermiyor. Bu takımın çoktan şampiyonluklar elde etmiş olmasını beklersiniz normalde. Senelerdir çok yetenekli oyuncularla oynuyorlar. Eğer Euro 2024'te de hüsran olursa bence artık Southgate gidici. Zaten kontratının da son senesinde.
İngiltere, hem futbolun beşiği hem de takımlarıyla başarıya koşan bir ülke.Ancak turnuvalarda hala büyük bir başarı elde edemediler.Son Avrupa şampiyonluğunu da İtalya almıştı.İngiltere şampiyon olmayı hedeflemişti.Ancak görünen o ki Danimarka karşısında bile bu kadar zorlanırken, daha büyük takımlarda çok zorluk yaşarlar.Grupları çok rahat aslında.İtalya-İspanya grubunun zorluğu ile İngiltere’nin zorluğu kesinlikle aynı değil.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
June 20, 2024, 04:51:18 PM
Bugün İngiltere beraberlikle yetindi ama ilk maçı kazandıkları için rahatlardı, gruptan çıkmayı garantilediler. Son maçta berabere kalsalar bile grubu lider bitiriyorlar sanırım.
Şimdi gruplar şekillenmeye başlayınca birinci bitirmek mi ikinci bitirmek mi daha iyi olur gibi hesaplar yapılmaya başlanır. Bu açıdan net bir sıralamada bulunmamak daha avantajlı dahi olabilir.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
June 20, 2024, 03:28:05 PM
Şu ana kadar en tatmin edici futbol oynayan takım bence Almanya. Zaten şu ana kadarki gruplardan çıkmayı garantileyen ilk takım da onlar oldu. Elbette rakiplerinden çok güçlü olması bu durumda etkili oldu fakat gerçekten iyi oynuyorlar.
Şampiyonanın devamında neler yapacaklarını merak ediyorum. Finale kadar yükselirlerse şampiyonluğu kaçırmayacaklardır Smiley
sr. member
June 20, 2024, 12:20:50 PM
İngiltere Danimarka'ya karşı da şu an fazlasıyla zorlanıyor. Şöyle bir kadroya sahipler ama bu kadar fazla zorlanıyorlar ya aklım almıyor.  Sad  Southgate'in kötü bir TD olduğunu düşünüyorum ama yönetim ısrarla 8 senedir onu göndermiyor. Bu takımın çoktan şampiyonluklar elde etmiş olmasını beklersiniz normalde. Senelerdir çok yetenekli oyuncularla oynuyorlar. Eğer Euro 2024'te de hüsran olursa bence artık Southgate gidici. Zaten kontratının da son senesinde.
legendary
June 19, 2024, 04:35:33 PM
Almanya gruplardan çıkmayı garantileyen ilk takım oldu.

Dün akşam bireysel yeteneklerle maçı kazandığımızı düşünüyorum, takım olamamışlar gibi geldi bana, bu galibiyet bizi yanıltmasın, Gürcistan'ın kaçırdığı net pozisyonalar vardı.
Mert Müldür ve Arda Güler çok güzel goller attılar, Mert Müldür'ün golü bence daha güzeldi ama Arda işin içinde olunca maalesef öne geçti konuşulmada.
Umarım Cumartesi günü Portekiz karşısında puan alabiliriz, bu bizim için en önemli maç, puan alırsak gruptan çıkma ihtimalimiz daha da artacaktır.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1760
June 19, 2024, 04:27:27 PM
Gürcistan maçında ofansif anlamda olumlu şeyler gördük. Gollerin hepsi ayrı güzeldi. Fakat defansta oldukça vasat seviyedeydik.  Sad  Gürcistan'a karşı bile bu kadar fazla pozisyon veriyorsak sonraki maçta Portekiz'e karşı ne yapacağız bilemiyorum. Savunmaya özen göstermezsek muhtemelen yeniliriz ve işimiz Çekya maçına kalır. Portekiz'i gözümüzde büyütmeden oynamalıyız. Savunmada iyileşmeler görürsek işte o zaman çok değerli puan ya da puanlarla ayrılabiliriz de.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 318
June 18, 2024, 04:05:29 PM
Gürcistan maçı şükür ki istediğimiz gibi bitti, kazandık ama ritm bulamadık oyun içinde, arda ve Kenan üzerinde benim gördüğüm biraz baskı vardı, özellikle Arda için gol çok güzel oldu çünkü onun öz güvenli olması bizim için çok önemli, son dakikalarda Samet çok kritik bir top çıkardı ki maç boyunca da gayet iyiydi, diğer maç ise az önce bitti, Portekiz neredeyse bir puanı zor kurtardı diyecekken uzatmalarda bulduğu golle maçı kazandı ama ben cekya yi çok beğendim, alan daraltan hücuma hızlı çıkabilen, sert bir takım, umarım doğru planlamalarla gruptan çıkabiliriz.
hero member
Activity: 1554
Merit: 762
June 18, 2024, 04:00:16 PM
Sonunda büyük gün geldi çattı.  Grin  Türkiye Gürcistan ile ilk grup maçına bu akşam 19:00'da çıkıyor. Tahmini ilk 11'imize gelecek olursak ilerde Kenan Yıldız - Arda Güler - Barış Alper üçlüsünün oynaması bekleniyor. Bence hücum üçlüsü bu şekilde gayet iyi olur. Sol kanatta Kerem Aktürkoğlu da iyi olabilir ama bakalım son kadro nasıl olacak.

Bu maçı sıkıntısız bir şekilde kazanmalıyız. Bu gibi takımlara karşı saçmaladığımız da oluyor örneğin Letonya maçları gibi ama umarım bu yaşanmaz. Grupları direkt geçmek istiyorsak bu maçı kazanmaktan başka çare yok.

Milli takım yanılmıyorsam ilk defa bir turnuvaya galibiyet ile başladı. Moral açısından son derece önemli bir detay bu. Heyecanı yüksek, keyifli ve pozitif bir oyun vardı sahada. Turnuvanın geri kalanı için en büyük eksiklerimiz santrafor ve savunma oyuncularımızın zayıf kalması. Montella’nın oyuncu değişikliklerini kötü buluyorum ve maçta çok fazla dengesiz oynamamıza sebep oluyor. Bunlar haricinde başta dediğim gibi turnuvaya galibiyet ile başlamak son derece önemliydi. Diğer takımların da performanslarını göz önünde bulundurduğumuz zaman eksiklerimizi giderirsek turnuvanın iddialı takımlarında biri olmaya adayız.
sr. member
June 18, 2024, 08:07:42 AM
Sonunda büyük gün geldi çattı.  Grin  Türkiye Gürcistan ile ilk grup maçına bu akşam 19:00'da çıkıyor. Tahmini ilk 11'imize gelecek olursak ilerde Kenan Yıldız - Arda Güler - Barış Alper üçlüsünün oynaması bekleniyor. Bence hücum üçlüsü bu şekilde gayet iyi olur. Sol kanatta Kerem Aktürkoğlu da iyi olabilir ama bakalım son kadro nasıl olacak.

Bu maçı sıkıntısız bir şekilde kazanmalıyız. Bu gibi takımlara karşı saçmaladığımız da oluyor örneğin Letonya maçları gibi ama umarım bu yaşanmaz. Grupları direkt geçmek istiyorsak bu maçı kazanmaktan başka çare yok.
hero member
Activity: 966
Merit: 764
June 15, 2024, 04:38:17 PM
İspanya çok etkili bir futbol ortaya koydu. Hırvatistan aslında buna rağmen güzel fırsatlar yakaladı ama hepsini cömertçe harcadı. Kaçan bir penaltı ve karambolde bir türlü atılamayan gol kaçan büyük fırsatlardı. İspanya şimdiden grup liderliğini almaya yaklaştı. İtalya'yı da böyle oynarlarsa yenebilirler. İtalya da Arnavutluk karşısında Avrupa Şampiyonalarının en erken golünü yese de maçı çevirip 2-1 öne geçti. Bu maçta takılmaları zaten büyük sürpriz olur.

Kupanın favorilerinden olan İspanya güçlü rakibine acımadı ve diğer rakiplere gözdağı verdi. Böyle bir başlangıç yapmaları turnuvayı ne kadar önemsediklerini gösteriyor. İtalya Arnavutluk'u yendi ama oyunları çok iç açıcı değildi. Bu grupta İspanya lider olarak çıkar, İtalya ise Hırvatistan'ı yenerse ikinci olur. Arnavutluk Hırvatistan'a da zorluk yaşatabilir. En güzel gruplardan biri bu, bütün takımlar oldukça kaliteli.

İspanya gruptan rahat çıkar hiç zorlanmaz gibi. İtalya’yı kolayca geçerler bugün İtalya’nın maçını izledikten sonra bu şekilde bir yorum yapabilirim. Arnavutluk maçı çok geride kabul etti ve uzatma dakikalarında rakibine baskı yaptı ama çok geçti artık. Arnavutluğun her baskısında İtalya topu kaybetti. Bu baskıyı 90 dakika yapamazlar ama gidip de son 4 dakika da yapmaları bence yanlış bir tercihti. İtalya beklendiği gibi oynamadı ve Arnavutluk bunu değerlendirebilirdi.

Hırvatistan İtalya maçı grubun en önemli maçı olacaktır. Bu maçı Hırvatistan'ın kazanacağını düşünüyorum.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
June 15, 2024, 04:03:19 PM
İspanya çok etkili bir futbol ortaya koydu. Hırvatistan aslında buna rağmen güzel fırsatlar yakaladı ama hepsini cömertçe harcadı. Kaçan bir penaltı ve karambolde bir türlü atılamayan gol kaçan büyük fırsatlardı. İspanya şimdiden grup liderliğini almaya yaklaştı. İtalya'yı da böyle oynarlarsa yenebilirler. İtalya da Arnavutluk karşısında Avrupa Şampiyonalarının en erken golünü yese de maçı çevirip 2-1 öne geçti. Bu maçta takılmaları zaten büyük sürpriz olur.

Kupanın favorilerinden olan İspanya güçlü rakibine acımadı ve diğer rakiplere gözdağı verdi. Böyle bir başlangıç yapmaları turnuvayı ne kadar önemsediklerini gösteriyor. İtalya Arnavutluk'u yendi ama oyunları çok iç açıcı değildi. Bu grupta İspanya lider olarak çıkar, İtalya ise Hırvatistan'ı yenerse ikinci olur. Arnavutluk Hırvatistan'a da zorluk yaşatabilir. En güzel gruplardan biri bu, bütün takımlar oldukça kaliteli.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1760
June 15, 2024, 02:58:00 PM
Pages:
Jump to: