Almanya hazırlık maçı havasında bir skor ile kazanmış gibi görünse de, bildiğimiz disiplinli oyunlarıyla ilk yarıda işi bitirdi aslında. İlk yarı bir ara ben Brezilya'dan beter edecekler iskoclari dedim, adamlar başladı mı durmuyor, ki bir de kendi ülkelerinde olunca turnuva bunlar kimseye acımaz.bu arada iskoclarin gol beklentisi 0.01 miş, çektikleri eziyeti böyle anlayabilirsiniz.
Biz bu Almanya’yı nasıl yendik, hayret.Adamlar işleyen bir makine gibi tıkır tıkır oynadılar ve İskoçya’yı adeta boğdular.İskoçlar isabetli şut atamadan bitirdi maçı sanırım.Gol de kendi kalelerine atılınca, Avrupa şampiyonasına en azından golle başlamış oldular.
Bugün, Macaristan-İsviçre maçı 16.00’da, İspanya-Hırvatistan maçı 19.00’da başlayacak.Güzel iki maç bizi bekler umarım.
Tahminlerim ise Macaristan İsviçre berabere, İspanya-Hırvatistan berabere.
Almanların yıldız yoktur takım vardır felsefesi bambaşka bir şey bence, evet aslında elbette yıldızları var, hatta birçok takımdan fazla var ama takım herşeyin ve herkesin önünde. Turnuvada gollü galibiyetleri devam edecektir muhtemelen.
Diğer maçlara gelince Macaristan maçını kaçırdım ama ispanya ilk yarıda işi bitirdi, istatistikleri inceledim topla oynama dahil hepsinde neredeyse Hırvatlar üstün gibi görünüyor ama bunun da temelinde maçın ilk yarıda bitmesi var, ayrica topla oynamada da ben uzun süredir İspanyollarin geri düştüğünü görmemiştim, topu rakibe birakmayi da öğreniyorlar matadorlar😂