Pages:
Author

Topic: EURO Hakkındaki Düşünceleriniz Neler - page 2. (Read 753 times)

newbie
Activity: 196
Merit: 0
avrupa birliği karşısında da amerika karşısında olduğumuz gibi ekonomik olarak çok gerideyiz.euro da alsan dolar da alsan hemen hemen aynı karı elde ediyorsun.
member
Activity: 350
Merit: 11
 Doların yükselmesine kayıtsız kalmayacaktır ,avrupa birliği üyeleri arasındaki sıkıntılardan dolayı her ne kadar istenilen artışı yapamasada yıl sonuna doğru çıkış beklentisi yüksek.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Aslında değer kazanan dolar ya da Euro değil bizim para birimimiz son 1 sene içerisinde muazzam değer kaybetti ve bu düşüşün önünü kesecek mantıklı olarak atılmış bir adım görmek de oldukça zor
newbie
Activity: 56
Yıllardır euro ve dolar arasındaki ilişkiyi anlamamışımdır.

"Piyasalarda en yüksek işlem hacmine sahip olan enstrümanlar; altın, dolar ve Euro’dur. Bu enstrümanlar diğerlerine göre daha çok tercih edilir. Çünkü hem dövizlerin hem de altının bütün dünyada nakit akışı yüksektir. Bu sayede fiyat seviyelerinde anlık değişimler gözlemlenir. Bu da yatırımcılar için fırsattır. Biliyorsunuz ki birikimleri değerlendirmek için yapılan işlemlerde, enstrümanların değerinde yaşanan değişimleri doğru olarak yorumlamak gerekiyor. Bu sayede beklentiye yönelik, kar getirecek pozisyonlara yatırım yapılarak; hedeflenen getirilere ulaşılabiliyor."

Bunu okuduktansonra mükemmel derecede anlaşılır hale gelmişti. Şu bir kesin ki euro gerçek bir para birimi olarak çılgın değerli lakin bu dolar karşısında bizim ülkemiz için dayanamayacak duruma bile gelebilir. Bahsettiğin rakamlar orta vadede mümkün olan rakamlar ama uzun vadede dolar kesinlikle el yakacak
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Euro da dolar da yaz sıcağından bile fazla alev saçıyor, ekonomide beklediğimiz ilerlemeleri göremediğimiz gibi sürekli gerileme yaşanıyor, işsizlik geçen seneye göre azaldı deniyor ama rakamlar bana inandırıcı gelmiyor.
member
Activity: 336
Merit: 10
Euro dolar karşısında çok sessiz kaldı ,avrupa birliği ülkeleri arasında uyuşmazlık ve en önemliside ilgilterenin avrupa birliğinden ayrılması bütün planları alt üst etti ,genede ne. olursa olsun 2019 yılında 6,5 lirayı bulacaktır.
full member
Activity: 686
Merit: 111
dolar karşısındaki artışının ne olduğunu bilmiyorum ama dolara oranla aldı başını gitti. avrupa bölgesinin gerek bitcoine gerek teknolojiye olan bağımlılığı euro'nun hem dolar  hem de diğer pariteler karşısındaki değeri bence artacaktır.
jr. member
türk lirasının değer kaybı bitcoinin değer kaybıyla yarışıyor. ülkemizde artık dövize yatırım yapmak kriptoya yatırım kadar yüksek getiri sağlar hale geldi.
newbie
Activity: 84
Euro sağlamdır , aslında şu anda döviz olarak büyük bir çoğunlu euro sokuyoruz ülkemize nedeni ihracatımızın sanırım %80 civarını avrupa ülkelerine yapıyoruz tabi ki bu bize yetmiyor , birde avrupayla ters köşe olursak yıkımı hızlandırırız.
newbie
Activity: 224
bir arkadaşım euro alıp satıyor.onda ki miktar büyük olduğu için aynı oranda düşüş ya da yükselişte daha fazla kar ettiğini söylüyor.
newbie
Activity: 70
ingilizlerin avrupa birliğinden ayrılma kararından sonra herkes gibi ben de ciddi değer kaybedeceğini düşünmüştüm fakat şu ana kadar beklentimin üstünde kaldı. almanya euroyu iyi sırtlıyor. dolar karşısında değer kazanmaya da devam ediyor.
newbie
Activity: 69
siz yazdıktan sonra 6'ya dayandı bile neredeyse. bizim ülkede bu ekonomik model devam ettiği müddetçe dövizin cinsi ne olursa olsun artması kaçınılmaz. Aslında artan döviz değil düşen türk lirası.
member
Activity: 322
TL haricindeki bütün paralara karşı görüşüm olumludur. Kazandıracağı yönündedir. Bunların başında da dolar ve euro gelir.
Yatırım olarak yarı yarıya veya yarısı dolar+euro diğer yarısı da altın ideadir
member
Euro avrupa birliği ülkelerinin kendi aralarındaki anlaşmazlıklardan ve özellikle Yunanistanın ,İtalyanın ciddi derecede ekonomik sıkıntılarından dolayı istediği fiyat yükselişini gösteremiyor .Yıl sonuna kadar 6 lirayı bulabilir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 250
Dolar üstten, Euro alttan vuruyor acımıyorlar. Borçlar ödenecek, sıcak para lazım, yatırımcı lazım derken dikiş tutmayız diycem ama bilemedim.
Neyse ne bizim kafamız basmaz bunlara, maliye ve hazine bakanımız halleder yarın Grin
newbie
Activity: 84
Açıkcası dolar , euro , Türk lirası üçlüsünde ezilmekten dolayı avrupaya eğitime gidemeyen bir çok arkadaşımız olacaktır euora gerçekten can yakıyor doların da üstünde olması sıkıntı bir durum avrupayı gezmek isteyenler yakın zamadan bütün hayallerinden vaz geçecekler sanırım.
jr. member
Activity: 322
türk lirası karşısında değer kazanmayan neredeyse tek bir para birimi bile yok. en çok konuşulan dolara karşu euro değer kazanıyor. ingiltere ab'den ayrılmamış olsa bugün çok daha yüksek seviyelerde olabilirdi.
newbie
Activity: 28
Ben hep 50 liralık alıyorum  Smiley pardon o farklı bi replikti Huh
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Genellikle dünyanın gözü Dolar üzerinde ama Euro sessizce alttan alta ilerledi, keza sterlin hiç çaktırmadan yürüyor. Euro ilerleyişine devam eder bence.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Son günlerde euro dolara karşı biraz zayıf düştü o yüzden bizde de euro biraz geriledi, yalnız almanya euronun zayıf düşmesini engelleyecek tedbirleri alıyor yükselişini devam ettireceği kanaatindeyim.
Pages:
Jump to: