Pages:
Author

Topic: EURO Hakkındaki Düşünceleriniz Neler - page 5. (Read 753 times)

member
Activity: 574
Merit: 14
seçimi kazanacaklarına nasıl eminler ki seçimden sonra yeni ekonomik düzen gibi birşey geliyormuş. Venezuela'da başkanlık seçiminden sonra tüm kararlar tek adama kaldı. Youtubeda video eklemişler "hayır" oyu verin diye. bizim halimizi görün diye tek tek açıklıyorlar.

Ülke 2001'den daha iyi hale falan gelmedi. 500 milyar dolara yakın dış borç var 5 lira ile çarp işte. doların durdurulacağı yok ve bu borcu tl olarak ödeyeceklerinden genelde iflasların önü açılır. euro, dolar alayı bize karşı değerlenmeye de devam eder.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Dolar/Euro paritesi çok fazla oynamaz. O yüzden TL'nin değer kaybında dolar da euro da benzer şekilde artıyor. Genelde herkes dolara odaklanmış durumda ama tüm diğer paralar da aynı şekilde yükseliyor. Daha doğrusu TL aynı hızda değer kaybediyor. Euro 5.50'den işlem görüyor. 6'yı görmesi için önünde bir engel bulunmuyor.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Dövizle ilgili durum bu aralar baya karışık dolar 4.92 lere kadar çıkınca artık merkez bankası 300 baz puanlık artış yaparak geçici bir süre için doları 4.50 lere indirmişti ama bugün yine 4.70 lerde geziniyor. Yani pansuman bir çözüm üretildi.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
dolara kiyaslayip baktigimizda euro çok yüksekte dogdogumdan beri euro cikiyo düşmesi lazimm .
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Dolar gibi Euroda aldı başını gidiyor, bakalım bu yükselişlerin sonu nereye varacak? Dolar, Euro, altın, benzin derken günler böyle geçiyor, umarım bir çıkış yolu bulurlar.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Ülke olarak dolara odaklanmış durumdayız. Bu sebeple Eura’daki yükseliş bir kaç aydır gölgede kaldı, hatta sterlin bile TL karşısında çok yükseldi. Dolar yükselmeye devam ederse Euro yıl sonunda 6 TL’yi geçer diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Euro da dolar kadar hizli olmasa da bir artış içerisinde. Seçimden önce 6 tl yi geçeceğine inanıyorum. Umarim secimden sonra daha fazla artmaz.
newbie
Activity: 140
Avrupa birliğinin güç kaybettiği kendi içinde bile bölünmelerin başladığı (İngiltere) ortamda TL değer kaybediyor euro değerini arttırıyor. Hiç mantıklı gelmiyor ama malesef gerçekler böyle. Euroda 6 lirayı bulur seçimden önce.
newbie
Activity: 182
TCMB sı kur artışının önüne geçmek için faizi arttırdı ama oda çare olmadı böyle giderse yıl sonundan önce euro 6 lirayı geçecek. Hükumetin müdahale edeceği pek fazla bir şeyi kalmadı.
member
Activity: 308
Merit: 10
Medyada ve hükumet tarafında hep dolardan bahsedildiği için euro ikinci planda kalıyor. Euro da ciddi artış gösterdi onunda 6 lira olacağını düşünüyorum seçimden önce.
newbie
Activity: 154
Bugünkü yükseliş devam etseydi yıl sonuna kalmadan euro 6 liraya ulaşacaktı. Allah'tan merkez bankası müdahale etti de kurlardaki artış durdu. Eğer seçimde sürpriz bir sonuç çıkmaz ise kur fiyatları bu seviyeden biraz daha aşağıda olacaktır.
jr. member
Activity: 239
Merit: 1
her ne kadar ekonomi dolar endeksli olsa da euro da avrupa devletlerinin parası en az dolar kadar değerlenir diye düşünoyorum.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Yıl sonuna kadar kadar 6 olması cok normal su andaki fiyatı zaten 5,40 bagımsız hareket ediyor ve artısı cok normak buluyorum ben zaten hep bi iki tık öndeydi
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Avrupa birliği   kötü dönemlerini yaşamasına rağmen euro karşısında tl bir şey yapamıyor daha bize hala suriyeliler için paramızıda vermedi puştlar hepsi yalanı .
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Seçime kadar artışın devam edeceğini düşünüyorum. Tahminim ise 5,75 tl civarları olacak gibi görünüyor.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Euro kale gibidir. Yatirimcisi turkiye ortaminda hic kaybetmez. Tl euroyu gecmesi neredeyse imkansizdir. Ab para birimi, artmasi deger kazanmasi yayginlasmasi normal. Dolar 5 dayandi euro 7 seviyelerine yuruyecektir
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Dolar uçmuş Euro kaçmış garibandan başka kimsenin umrunda değil, alım gücü azalan orta ve alt seviye gelir grubu ağaların paşaların durumunda sıkıntı yok. Parayı dövize çevirip kaldıkları yerden devam ediyorlar.
newbie
Activity: 168
an itibariyle EURO kuru da 5.49TL olmuş durumda. Elinde para olan gidip dolara euro ya yatıryor. Özellikle erken seçim kararından sonra borsa iyice uçtu. TL bu kadar değer kaybederken borsa nasıl hala 100bin puanın üzerinde bu da mantıklı gelmiyor.
full member
Activity: 294
Merit: 101
Ne 6 TL si 7 TL olur herhalde yurt dışında çalış gel burda yaşa abi en iyisi bu burda alacağınız 2K ile ne ev alınır nede başka bir şey herşey ateş pahası olmuş .
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
euro nun 6 olmaması için hiç bir sebep yok seçim sonrası yakındır 6 ya dayanması.Dolar bile 5 e geldi yahu Smiley
Pages:
Jump to: