Pages:
Author

Topic: EURO Hakkındaki Düşünceleriniz Neler - page 4. (Read 753 times)

legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Genel olarak dünya bazında en önemli birim dolar olduğu için Euro geri planda kaldı biraz. Ama Geri planda kalacak para da değil. Çok fazla arttı. Ve bu  artış aslında iyi bir turizm geliri haline gelebilir. Türkiye açığı oradan kapatabilir.  Çok ucuz bir tatil yeri haline gelicek  Türkiye.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
nisan sonunda yani sen bu konu başlığını açtığında4. 90 civarındayken bugun itibariyle 5.49 civarında seyrediyor.. şuan dolar alış satış arasındaki farkla euro alış satış arasındaki fark eşit gibi.
newbie
Activity: 152
Merit: 0
herkes doların peşinde ama günlük alım satımlarda euro daha iyi kar getiriyor, takip etmenizi tavsiye ederim geçin doları..
newbie
Activity: 172
dövizden yana seçimden önce bariz bir düşüş olacacağını düşünmüyorum ki seçimden sonra da bir süre artış olacaktır.ülkemizi kimin yöneteceğine bağlı olarak da dövizin kaderi seyredecektir.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
EUro dolar kadar agrasif olmasada istikrarlı biçimde yükselmeye devam etmekte. Paramız hayal olsada doları ezebilir fakat euroyu asla geçemez. Güvenli liman olmustur her zma euro.
member
Merit: 10
Merkez bankasının müdahaleleri peş peşe geldi ve kurdaki artış duraksadı gibi seçime kadar yukarı yönlü bir artış olmaz ise euro bu seviyelerde seyrine devam edecektir.
jr. member
Activity: 112
Birlik dagilmadigi surece euro istikrarini surdurur ingiltere birlikten cikma karari aldiginda dahi sikinti yasamadi genel ulkeler dunya tasit teknoloji silah sanayinin basini cekiyor biz tl mizin derdine duselim
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Yıl sonunda minimum 6,5-7 TL benim görüşüm, seçim belirsizliği ve spekülatörler yükseltip seçim sonrasında da milletin eline vereceklerdir.
jr. member
euro dahada artacak
newbie
Activity: 85
Dolar karşısında şu anda eriyor fakat uzun vadede doların değer kaybedip euro nun değer kazanacağını düşünüyorum. Tabi Türk lirası olarak düşünmemeniz lazım, bizim paramız uzun süredir herşeye karşı değer kaybediyor
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Euro zaten almış başını gidiyor ama gidişi iyi değil bir gün çok kötü dağılacağını düşünüyorum ama ne zaman olur bilmem avrupa birliğinde dağılmalar var her ne kadar apaçık söylemeselerde.
newbie
Activity: 98
euro hakkinda bişey diyemem ülke ekonomisi çok kotu ülkeye para lazım eder Boyle devam ederse kotu bir yola doğru gidiyoruz .
newbie
Activity: 84
Ekonomi haberlerinde ve hükumet tarafında hep dolar konuşulduğu için euro arka planda kalıyor, merkezin ikinci müdahalesi ile kur artışları durdu gibi gözüküyor. Bir kaç gün bu seviyede kalırsa dahada artış olmaz.
member
Activity: 294
Merit: 11
hocam euro dolar vs bunlar artık tl karşısında arşa çıktığı için bizim için bunlar altın kadar değerli şeyler gibi duruyor artık. yani hal bu durumdayken bunları küçümsemek çok yanlış.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
elimde var bir miktar işte bakalım duruma göre değerlendireceğiz ama bende 6 TL'yi görür diye düşünüyorum açıkçası
member
Activity: 364
Dolar büyük bir yükseliş yaşayınca euro biraz gölgede kaldı tabi.. Ancak euro da seçim süreciyle birlikte değerini yükseltecek bana kalırsa.
Eğer bir şeyler değişmezse euro da dolar da artmaya devam edecek..
newbie
Activity: 168
algı yapıp 1€ 5 TL değil de farklı yoldan halka anlatmaya başlarlar. youtubeda ilk oy hareketi videoları var reklam vermişler. baya iyi yapıyorlar. genç nesil araştırıyor, sorguluyor. Tamam Euro, Dolar kadar güçlü para birimimiz olmasın ama bu hızla gidersek Venezuela'nın Bolivarını bile yakalayabiliriz.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Hiç bir zaman düşeceğini sanmıyorum ancak seçimler başlayana kadar en az 6 yı bulur ve geçebilir diye düşünüyorum,aynı şekilde dolarda 5i rahat geçecektir bence.
full member
Activity: 387
Merit: 186
Euronun akibetide dolar nereye savrulursa oraya doğru fark eden bir şey olmuyor, paramızın değeri düştükçe euroda artmaya devam edecek maalesef.
member
Activity: 252
euroda dolara nazaran yükselmeye devam ediyor. ama bü yükseliş dolar kadar değil . umarım yğkselme devam etmez .
Pages:
Jump to: