Pages:
Author

Topic: EURO Hakkındaki Düşünceleriniz Neler - page 6. (Read 753 times)

member
Activity: 244
Merit: 10
En çok dikkatimi çeken şey haberlerde yada internette hep ekonomiden bahsederken dolar konuşuluyor, dolar şöyle oldu böyle oldu deniyor. Eurodan bahseden yok. Ama son 1 sene içerisinde euro daha fazla değer kazandı dolara göre.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Evet bugün baktıgımda 5.40 dı ve hala artıyor bence yıl sonuna kadar 6 yı gecebilir bile benim kumbarada eurolar var satsam mı diye düşünüyorum 2 euro bile 11.80 saka gibi bu yaz tatile gelen almancılar yasadı artık
full member
Activity: 518
Merit: 100
Aga euro dolar bunlardan şaşma dunyanın en deeğerli paraları ıkısıde hıcbır zaman ölmez bunlar korkmucan yatırım yapmayı dusunuyorsan pişman etmez uzmez yanı bızım tl yı göruyorsun.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
her geçen gün € tırmanmaya devam ediyor. Acaba ne zaman düşüşe geçecek çok merak etmekteyim

euronun dustugu tarihte pek olmadi. bundan sonra da olaagini sanmiyorum.
newbie
Activity: 2
Merit: 0
her geçen gün € tırmanmaya devam ediyor. Acaba ne zaman düşüşe geçecek çok merak etmekteyim
member
Activity: 266
Dövizdeki bu yükselişi kimse beklemiyordu sanırım özellikle kripto piyasası hepimiz btc ye odaklanmıştık. Dolar ve euro nun bu artışı sürpriz oldu. seçimlere kadarda kur artışı durmayacak euro 6 tlyi çok rahat geçecektir.
member
Activity: 308
Bundan iki ay önce euro 6 tl olacak deseniz hadi ordan derdim ama şimdi ki gidişat 6tl olacak diyor. Ve bize de çok doğal geliyor hepimiz bu durumu kabullendik normal geliyor.
newbie
Activity: 2
Seçimlere kadar son sürat yükselir gibime geliyor.
member
Activity: 322
Merit: 12
Türk parası değer kaybettikçe onların da fiyatı artıyor lakin dolar Euro oranı da durmadan azalıyor ve dolar ciddi çıkış yapıyor. Ayrıca bizim için önemli olan dolar. Biz dışarısı ile alışverişimizi dolar üzerinden yaptığımız için euro o kadar da korkutmuyor insanları.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Ekonomi yokki ne kadar müdahale edecekler, bunun tek çözüm yolu güçlü bir ekonomi kurmak ama nasıl oalcak fabrika satarak mı? birşey üretmek lazım bizimkiler üreten kollarımızı kesiyor.
member
Activity: 336
Metahash
Dolarla kıyasladığınızda euro gerçek bir para 1980 den sonra dolar kağıda dönüşmüş durumda. Abd global para petrol altın vb urunlerin piyasasını dolara çekip karşılıksız para basma eğiliminde. Euro ise gerçekten karşılığında varlık olan devalue edilmesi zor paradır. Çin petrol borsası açtı ve yuan la satmaya başladı. Bu şekilde devam ederse dolar daha fazla yara alır
member
Activity: 728
Trphy.io
Ben İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılmasından sonra Euro'da sert bir düşüş bekliyordum ama onda bile olmadı.
Avrupa'nın abileri Almanya ve Fransa'nın stratejik işbirliği sürdüğü sürece Euro güçlü kalacak sanırım.
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
EURO piyasanın babası diye biliriz yatırımcıların gözdesi battığı dibi gördüğü görülmez yatırım yapacaklara tavsiyemdir az damlar ama damlar neticede
member
Activity: 308
eski seviyelerine gelmesi zor. ancak avrupada büyük bir kriz veya katılacakları bir savaş ortamında ancak düşüşler görülür. tabi Türkiye de bu süreçte olaylara atlamaması şart
newbie
Activity: 210
ülkeye yönelik ekonomik baskılar dolar ve euro seviyelerinde yükselme seviyelerinde seyrediyor seçim kararı alınmasının ardında yatanda bu olsa geek artık buna bi dur demeliler.
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
Ülkenin gidişatı pek iyi değil ama olsun yinede öyle böyle devam ediliyor bir şekilde. Seneye dolar 5.5 TL ve euroda 6 TL görürse şaşırmam abi ben şahsen yurtdışına gider orda çalışır sonra gelir türkiyede yerim Cheesy
full member
Activity: 350
Euro, dolar ve altın artmaya devam edecektir. Sindire sindire 1 kurus 5 kurus artarak seneye 5.5 olur tahminimce. Böylelikle ikinci el ve sıfır arabalar da ciddi anlamda artacaktır
full member
Activity: 616
Euro bizim borsadaki altcoinler gibi dolara göre türk lirası bazında daha fazla dalgalanma yaşıyor. Bana göre dolar yerine Euro'ya yatırım yapmak daha mantıklı acrupa piyasası reelde amerikadan daha sağlam gibi gözüküyor.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Gördüğüm kadarıyla sizlerde benimle aynı fikirdesiniz bende seçimlerin ardından euro altı litayi göreceğini düşünüyorum
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Seçimlerin erkene alınmasının altında yatan en önemli sebep, artık baskılanamayacak duruma gelen ekonomik kriz belirtileri. Bu sebeple herkesin gözü döviz kurlarının üzerinde. Daha ne kadar baskılayabilecekler bilinmez fakat en geç seçim sonrası dövizde krizin yansımalarını görmek mümkün olacaktır.
Pages:
Jump to: