După cum ați aflat din postările mele anterioare referitoare la minare, avem probleme cu rețeaua, în sensul că, pe lângă cei care minau în trecut vta, a apărut unul cu putere mare de hash, care a dat un pic peste cap rețeaua virtacoin (deține mai mult de 50% din puterea de minare). În scopul ăsta, am creat un grup pe facebook, numit impropriu "Virtacoin Mining Team", pentru că cei din acest grup nu minăm efectiv, ci închiriem echipament de minare. Am făcut asta pentru a atrage cât mai mulți membri să ni se alăture în speranța că vom face față MONSTRULUI.
El (grupul) se adresează mai mult celor începători (ca și mine) care nu știu să configureze un miner și care doresc să ajute la "însănătoșirea" rețelei. Inițial, inițiativa a fost gândită pentru o lună, urmând ca din ianuarie, să fie relansat vechiul pool Virtamining, însă cel mai probabil va continua și după 1 ianuarie, când îmi doresc să ne mutăm și să ne "jucăm" în noul pool.
Actualmente minăm pe prohashing, nu prea suntem satisfăcuți de rezultate, dar în lipsă de altceva...
Din grup face parte un tip din Barcelona, Oscar, care se ocupă de partea tehnică (mining rig rentals). Până acum nu ni s-a alăturat niciun român (de altfel suntem doar 13 la această oră), cu excepția unui tip din Bruxelles (Cosmin) care m-a întrebat de sănătate. Nu vreau să fac prea mult tam-tam, e deschis pentru oricine vrea să ajute, nu există o sumă minimă de investit, dar majoritatea au pus cam 50 de dolari (echivalent în bitcoini) la bătaie. Eu sunt cu 0,1 btc.
De asemenea, nu știu câți vta voi primi de banii ăștia - am spus-o deja anterior, minarea, în acest moment NU ESTE PROFITABILĂ - știu doar că minerul meu, a ajuns la 300K vta minați. Și pentru că pe topicul în limba engleză cineva m-a întrebat dacă Oscar este serios și nu face șmecherii, vreau să postez două capturi de ieri ale contului meu prohashing, care sunt și pe reddit, și să spun răspicat că de o săptămână vorbesc zi de zi cu Oscar (și noapte de noapte) și mi se pare un super băiat. Garantez pentru el 100%. El nu face decât setările minerului, în rest fiecare are acces la contul lui, poate să-și vadă minerul la lucru, să-și vadă încasările, etc.
De asemenea, anunț de pe acum că, cu cât se va apropia Anul Nou, voi posta (probabil) mult mai des. Spun asta pentru că sunt unii pe care i-am deranjat în trecut cu postările mele dese și mi-am cerut scuze. Nu de alta, dar odată cu începutul lui 2017 vor fi probabil mult mai multe informații de adus la cunoștința tuturor. În același timp, vă invit să vizitați și topicul în engleză
VTA ANNOUNCEMENT THREAD și de asemenea
reddit-ul și de ce nu?... alăturați-vă
Grupului de Promovare de pe facebook.
Și încă ceva, postările mele anterioare din engleză vor rămâne probabil așa, pentru că nu am strop de timp să le traduc, credeți-mă! Sunt pe facebook aproape non-stop, sunt ca un dispatcher workstation, am în permanență minimum 6-7 chatroom-uri deschise (ieri un vietnamez a intrat cu mine pe chat privat doar ca să-mi spună că sunt un erou în comunitate. Oi fi, dracu' știe, dar nu asta îmi doresc), când nu sunt pe facebook mai fac câte un .gif sau un tutorial, am o slujbă de care trebuie să mă îngrijesc și peste toate astea, ghici ce?, am și eu viața mea privată.
Așa că apelați la google translate, nu e foarte bun, dar eu... îmi cer scuze... nu mai pot!
Salut tuturor!