Pages:
Author

Topic: Explorează, documentează-te, învață, întreabă-te, cântărește și urcă la bord! - page 3. (Read 36155 times)

hero member
Activity: 1437
Merit: 550
XVP AMBASSADOR
Procesul virtacoin swap a început azi https://bitcointalksearch.org/topic/m.18070491 și va dura 20 de zile.

virtacoinplus.uk - cu opțiune pentru traducere în limba română

Procesul de swap va fi simplu dacă urmezi pașii:
1. Te înregistrezi aici: http://vtawallet.virtacoinworld.com unde vei obține o adresă vta
2. Trimiți vta la adresa creată (de peste tot unde îi ai: desktop wallet, online wallet, site-uri de exchange)
3. Procedura de verificare
4. Obții cheia ta pentru swap
5. Swap

Pentru descărcarea portofelului desktop virtacoinplus (XVP):
https://www.dropbox.com/sh/155re7n4wahgkpg/AAAkqwS86OUIEP7IHFlQa30Fa?dl=0
hero member
XVP AMBASSADOR
Deocamdată puteți să vă jucați un pic cu acest wallet online http://vtawallet.virtacoinworld.com. Creați-vă cont, obțineți o adresă vta și trimiteți către acea adresă o sumă mică de vta (10-100). Tranzacția se va procesa foarte rapid. Atunci când procesul de convertire va începe, aici vă veți aduna toate monedele pentru swap.
Deocamdată, sumele deținute în clasicul wallet virtacoinwallet.eu, nu sunt disponibile pentru a fi retrase, se pare că adminul este într-o ușoară întârziere (după cum probabil știți, el a blocat accesul la orice tranzacție la sau de la wallet-ul său, doar cele din interior fiind încă permise). De asemenea, nu se pot retrage vta din site-urile de schimb (bleutrade sau C-Cex), există o persoană care ține legătura cu ele și așteptăm noutăți.
Voi reveni cu update.
hero member
XVP AMBASSADOR
Important Information

LATEST UPDATE

Swapping of VirtaCoin will be ready in the next 3 days. All VirtaCoin holders are advised to have their coins ready before then.

Please try to contact anyone having VTA that VirtaCoin will soon be set for swap. Inform them to put all their VTA together for swap.

Use your keys to get all your coins out and have them in your wallet.

This update is from the development team.

Dear Cadwil, thanks for the update. People have vta in the c-cex, Bleutrade, Nova exchanges, online wallet and desktop wallet as well. So where they suppose to gather all vta coin and how to gather right now. Please advice.
Exchanges have been contacted on the swapping but so far only c-cex and Bleutrade have responded. They both agree to cooperate during the swapping process. Online wallet will swap automatically so you don't have to worry about it. But if not, access will be given so you can transfer coins for swap. If your desktop wallet is working then you have nothing to do worry about. More information will be available soon.

ULTIMELE NOUTĂȚI

Trecerea la noua monedă va fi gata în următoarele 3 zile. Toți deținătorii de virtacoin sunt sfătuiți să aibe monedele pregătite din timp.

Încercați să-i contactați pe cei care au VTA informându-i că, în curând, virtacoin va fi gata pentru swap și să fie pregătiți pentru asta.

Folosiți-vă de cheile private pentru a vă aduna toate monedele laolaltă în portofelele voastre.

Această știre vine de la echipa de dezvoltatori.

Dragă Cadwil, mulțumesc pentru update. Oamenii au VTA în c-cex, Bleutrade, Nova exchanges, online wallet și desktop wallet de asemenea. Unde ar trebui să-și adune toate monedele și cum ar putea face asta. Te rog sfătuiește-ne.
Site-urile de exchange au fost contactate, dar până acum doar c-cex și Bleutrade au răspuns. Amândouă sunt de acord să coopereze pe durata swap-ului. Portofelul online va face trecerea automat, așa că nu-ți face griji. Dar dacă nu, vei primi accesul pentru a-ți putea transfera monedele pentru swap. De asemenea, dacă portofelul tău desktop wallet funcționează normal, atunci nu ai niciun motiv să-ți faci griji. Mai multe informații vor fi disponibile în curând.
hero member
XVP AMBASSADOR
Informații Importante

Salutare tuturor,
așa cum deja știți, Virtacoin s-a confruntat recent cu probleme tehnice care au dus la ruperea blockchain-ului afectând tranzacțiile. Vestea bună e că, de la confirmarea problemei, echipa de dezvoltatori a lucrat în spatele scenei pentru rezolvarea situației și aducerea monedei pe calea cea bună.

Ca un pas înainte, dezvoltatorii se pregătesc să lanseze o nouă versiune a monedei numită 'VirtaCoinPlus' în câteva zile. Noua monedă se va bucura de o susținere puternică, stabilitate, și fără probleme tehnice așa cum s-a-ntâmplat cu versiunea veche.

Toți investitorii ar trebui să fiți liniștiți asigurați fiind că investițiile voastre sunt în siguranță și vor fi mai profitabile cu noua versiune care va fi disponibilă prin swap.

Mai multe noutăți despre asta vor apărea în curând. Vă mulțumim pentru susținere, răbdare și înțelegere.

hero member
XVP AMBASSADOR
Informații Importante

Așa cum mulți dintre voi probabil știți, au existat recent unele probleme asociate cu blockchain-ul virtacoin care procesează tranzacții. În acest moment nu este recomandat să inițiați tranzacții cu virtacoin. Toate site-urile de schimb au suspendat activitatea de comercializare a VTA.

Există, de asemenea, un mare proiect în curs de dezvoltare, care intenționa să utilizeze virtacoin ca monedă. Cu toate acestea, dezvoltatorul a stabilit recent că există un defect în programul de bază, care produce probleme de tranzacții și nimeni nu a fost în măsură să localizeze creatorul monedei, care are acces la github, pentru a corecta problema.

Managerul de proiect a propus un plan pentru a crea o nouă monedă, care va "înlocui", prin tranzacționare, actuala virtacoin și care va elimina situația fără ieșire în care se află acum, până la începutul lunii viitoare. Puteți vedea mai multe despre această propunere și sunteți încurajați să faceți comentarii aici: https://www.reddit.com/r/VirtaCoinFoundation/

Voi reveni cu informații suplimentare pe măsură ce acestea vor deveni disponibile.
hero member
XVP AMBASSADOR
Dacă în ultimele 2 luni ai încercat să retragi fonduri de la Bleutrade, iar respectivele tranzacții apar ca fiind "conflicted", citește acest dialog pe care l-am avut cu admin-ul https://bitcointalksearch.org/topic/m.17599212
Este clar că virtacoin traversează o perioadă nefastă datorată absenței minerilor https://chainz.cryptoid.info/vta/#!extraction, dar trebuie să încercăm cu toții să căutăm noi pool-uri care să mineze virtacoin https://www.reddit.com/r/VirtaCoinFoundation/comments/5pk442/list_of_mining_pools/ și evident, așteptăm în continuare apariția noilor proiecte...
hero member
XVP AMBASSADOR
hero member
XVP AMBASSADOR
hero member
XVP AMBASSADOR
 Smiley Smiley Smiley  Sărbători fericite tuturor !!  Smiley Smiley Smiley

hero member
XVP AMBASSADOR
Și încă unul: "VirtaCoin - The Passion"

Este mai mult un fel de Podcast. Lasă deoparte partea vizuală, toate imaginile alea le cunoști deja. Ascultă cu atenție vocea naratorului.

Acest 'audio filmuleț' se adresează în special celor care au adunat deja o anumită sumă de vta. Nu aștepta ca ea să crească în valoare uitându-te pe fereastră. Dezvoltă un strop de pasiune pentru ceea ce ai acumulat. Moneda asta este susținută de oameni simpli ca mine și ca tine, nu există dezvoltatori, așa că nu aștepta ca alții să facă minuni, pune și tu umărul, doar împreună o putem "sălta".
M-am adresat în special indienilor cu care sunt în război deschis. Nație mai puturoasă ca asta nu cred că există pe glob. Nu sunt rasist, dar așa ceva nu întâlnești prea des și sunt 1,2 miliarde!!!

hero member
XVP AMBASSADOR
hero member
XVP AMBASSADOR

După cum ați aflat din postările mele anterioare referitoare la minare, avem probleme cu rețeaua, în sensul că, pe lângă cei care minau în trecut vta, a apărut unul cu putere mare de hash, care a dat un pic peste cap rețeaua virtacoin (deține mai mult de 50% din puterea de minare). În scopul ăsta, am creat un grup pe facebook, numit impropriu "Virtacoin Mining Team", pentru că cei din acest grup nu minăm efectiv, ci închiriem echipament de minare. Am făcut asta pentru a atrage cât mai mulți membri să ni se alăture în speranța că vom face față MONSTRULUI.

El (grupul) se adresează mai mult celor începători (ca și mine) care nu știu să configureze un miner și care doresc să ajute la "însănătoșirea" rețelei. Inițial, inițiativa a fost gândită pentru o lună, urmând ca din ianuarie, să fie relansat vechiul pool Virtamining, însă cel mai probabil va continua și după 1 ianuarie, când îmi doresc să ne mutăm și să ne "jucăm" în noul pool.
Actualmente minăm pe prohashing, nu prea suntem satisfăcuți de rezultate, dar în lipsă de altceva...
Din grup face parte un tip din Barcelona, Oscar, care se ocupă de partea tehnică (mining rig rentals). Până acum nu ni s-a alăturat niciun român (de altfel suntem doar 13 la această oră), cu excepția unui tip din Bruxelles (Cosmin) care m-a întrebat de sănătate. Nu vreau să fac prea mult tam-tam, e deschis pentru oricine vrea să ajute, nu există o sumă minimă de investit, dar majoritatea au pus cam 50 de dolari (echivalent în bitcoini) la bătaie. Eu sunt cu 0,1 btc.
De asemenea, nu știu câți vta voi primi de banii ăștia - am spus-o deja anterior, minarea, în acest moment NU ESTE PROFITABILĂ - știu doar că minerul meu, a ajuns la 300K vta minați. Și pentru că pe topicul în limba engleză cineva m-a întrebat dacă Oscar este serios și nu face șmecherii, vreau să postez două capturi de ieri ale contului meu prohashing, care sunt și pe reddit, și să spun răspicat că de o săptămână vorbesc zi de zi cu Oscar (și noapte de noapte) și mi se pare un super băiat. Garantez pentru el 100%. El nu face decât setările minerului, în rest fiecare are acces la contul lui, poate să-și vadă minerul la lucru, să-și vadă încasările, etc.

De asemenea, anunț de pe acum că, cu cât se va apropia Anul Nou, voi posta (probabil) mult mai des. Spun asta pentru că sunt unii pe care i-am deranjat în trecut cu postările mele dese și mi-am cerut scuze. Nu de alta, dar odată cu începutul lui 2017 vor fi probabil mult mai multe informații de adus la cunoștința tuturor. În același timp, vă invit să vizitați și topicul în engleză VTA ANNOUNCEMENT THREAD și de asemenea reddit-ul și de ce nu?... alăturați-vă Grupului de Promovare de pe facebook.

Și încă ceva, postările mele anterioare din engleză vor rămâne probabil așa, pentru că nu am strop de timp să le traduc, credeți-mă! Sunt pe facebook aproape non-stop, sunt ca un dispatcher workstation, am în permanență minimum 6-7 chatroom-uri deschise (ieri un vietnamez a intrat cu mine pe chat privat doar ca să-mi spună că sunt un erou în comunitate. Oi fi, dracu' știe, dar nu asta îmi doresc), când nu sunt pe facebook mai fac câte un .gif sau un tutorial, am o slujbă de care trebuie să mă îngrijesc și peste toate astea, ghici ce?, am și eu viața mea privată.
Așa că apelați la google translate, nu e foarte bun, dar eu... îmi cer scuze... nu mai pot!
Salut tuturor!
hero member
XVP AMBASSADOR
Ați văzut asta? Uitați aici organizare...

https://www.facebook.com/simon.ohanuka/posts/1784498431762850

Mă întreb mereu, dacă țările mari, cu populație numeroasă cum ar fi India (1,2 miliarde locuitori) ar reauși performanța să se organizeze după modelul ăsta...

Îmi aduc aminte că am vizionat un film mai demult, se numea "What if...?" și am scris un articol într-un grup cu titlul:

O parte din el... AICI.
hero member
XVP AMBASSADOR
VirtaCoinWallet KIVA FUND a atins un total de 291 milioane VTAs investite !! Yuppyyyyy!  Smiley
Explicația Kiva Fund

hero member
XVP AMBASSADOR
VirtaCoinWallet FOUNDERFUND a atins un total de 84 milioane VTAs din donații !! Yuppyyyyy!  Smiley
Explicația fondului FounderFund

hero member
XVP AMBASSADOR
Nu vreau să spun nimic, doar să marchez momentul...
https://chainz.cryptoid.info/vta/#

hero member
XVP AMBASSADOR
Just a few more words about Mining for newbies (as I am too Smiley, but I am continually updating my knowledge every day)
1) Mining is less profitable than buying coins. So if you want to gain the maximum VTAs... go to the markets and buy as you can afford;
2) The amount of VTAs we will gain by mining, depends on the network and the rig we can rent (the bigger is the better but... expensive);
3) Mining is necessary for any coin's life: with no mining process, we can't do fast transactions etc. So Mining is a contribution to the network (and this effort is rewarded by VTAs)

And don't look at the prices, in crypto world there are usually ups and downs. Specifically to VirtaCoin is the fact that there is no financially potent individual or group of individuals to pump it, dump it or mine it, as other coins have. VirtaCoin is supported by simple people, like me and others. That's one reason I am deeply in love with it. The lately fall down was due to this too, inexperienced people who panicked.
VirtaCoin is the 2nd best virtual currency after bitcoin in terms of quality and it is deeply undervalued, unfortunately. But sunny days will come up soon, I have no doubts... As far as I am concerned, I will keep the flag up proudly!

Pentru cei nevorbitori de engleză, folosiți google translate pentru traducere. Când voi avea timp, poate voi face o traducere care să înlocuiască ultimele 3 postări.
hero member
XVP AMBASSADOR
Oscar, "the miner chief" of our Team, on reddit:

PART 1:

Hi people! A few words to explain you why mining is important for any coin (obviously for VTA too) In a 2nd post I'll try to teach you how and where to mine...

1) We need a fast network: One of the most valuable things of a cryptocoin is that transfers/transactions are much faster (minutes) for example than a bank transfer (1 or 2 days). We must act to keep fast VTA transactions, at this moment there are several pending wtihdraws, etc, it's not very attractive to people waiting and waiting for his coins. So, where are the transactions?? Answer: VTA regularly generates blocks. inside these blocks we found the transactions. If no one mine that block transactions will not appear in our wallets.

2) A strong network: It's a very important thing that mining work don't be concentrated in a few big miners because they can control VTA prices, liquidity, etc. So we need to be a lot of miners mining together to fight/prevent the 51% attacks etc

Sorry for the bad english (much better in catalan or spanish)

PART 2:

Someone (ore more than one) is mining with a big rig with a hashrate of 1 Ghash (cryptoid info) or 15 Ghash (p2pool info). I don't know which of these two numbers are the correct. Let's figure out the worst scenario: 15 Ghash... We need to reach at least the same Ghash. Family: it's a very big rig: what can we do??

1 Ghash=1000000000 hash
1 Mhash=1000000 hash 1 Khash= 1000 hash

A single miner with a pc has a 100000 hash (aprox) so we'll need 10000 pc connected at the same time: whoa!! It's a big number of users but if we want to see VTA like a success must happen

Let's do a little maths: renting a 1 Ghash rig costs 0,091 btc per day, so one month is about 2,73 btc. One person can't afford these numbers but the community can distribute this effort. Everyone must know how can contribute (pc, renting, etc)

Here are some prices for renting scrypt rigs (i use www.miningrentals.com)

Things to do 1) The pool Go to https://prohashing.com/ and register. Then log in and add Virtacoin with the add new coin button, adjust the percentages between VTA and BTC. You will see a box for VTA wallet for withdraws. Save percentages and wallets.

2) Mining with a rented rig Go to www.miningrentals.com and register and login. At the top of the page will see btc sign: here you must deposit your btc to rent the rigs. Once you have money in your balance go to Rigs menu and select SCRYPT rigs Here select the rig you want to rent. Inside the rig you will see a box with the hours to rent and the price of them; if it's ok press rent now! button and setup the worker:

press add pool blue button and fill the boxes with this information Host: stratum+tcp://prohashing.com:3333 username: your username in prohashing pasword: 'c=virtacoin m=solo' (this allows the miner to mine only VTA) Save changes and press the pay now button. Miner is working in a few secs or mins. Then you can login to prohashing to view the progress

3) Mining with your pc For this part i need more time to prepare it properly, there are many different software, etc.
hero member
XVP AMBASSADOR
Due to the lethargy that our community treats the mining issue, I try to take the initiative of creating a permanent group to deal with this problem.

In order to meet the goal, "Virtacoin Mining Team" Facebook Page has been created.

The page is only accessible for members who finance or contribute effectively to the mining process. DO NOT send request of membership if you don't intend to participate to this action.
WARNING: right now mining is definitely not profitable and most likely payoff in vta will not cover your contribution. We will use dollars or bitcoin (satoshi) for renting rigs. There is no minimum of each contribution. The fundraising will start as soon as the details were set. The talks must lead to arranging.

This is only a draft and will not know whether or not have an endpoint, I have the best intentions. The project may fail anytime.

VirtaCoin is The Brave People's Coin.

For short, we intend to rent rigs in organized manner. A trusted guy will do it for us. Somehow, it's a win-win situation, we pay to rent mining rigs and we get virtacoins in exchange. The guy is @Oscar and he will try to balance the network... He will handle all about it - how much to invest daily, daily hash power and so on. You will receive your virtacoins into your vta addresses delivered, but not regularly, it depends on Oscar's decisions about how to invest daily in order to keep the network balanced. Oscar is only doing the setups, you're in control of everything... I mean, you have access to your miner, see how it works, watch your earnings and so on. Everything!

UPDATE: Joyfully announce that the details have been set. Anyone can join the team and together to face the assault of our network. We now have five miners that actually working and are waiting to join another 3 in the near future.
However, it is not enough.
We expect other members of this coin lovers (who don’t have knowledge in mining or in setting up miners), to join us. Just click the FB Mining Team Link and have a talk with me or Oscar. Then you're in and ready for arrangings...
hero member
XVP AMBASSADOR
Pages:
Jump to: