Pages:
Author

Topic: Explorează, documentează-te, învață, întreabă-te, cântărește și urcă la bord! - page 5. (Read 36155 times)

hero member
Activity: 1437
Merit: 550
XVP AMBASSADOR
hero member
XVP AMBASSADOR
... dar nu ma pot abtine sa nu anunt aparitia primului magazin online cu plata exclusiv in virtacoin, VirtaBay.
Chiar daca unii sunt suparati pe mine pentru ca postez prea des, acesta este un eveniment ce trebuie anuntat.
Si, din fericire, vor urma si altele...
De fapt nu e chiar primul magazin, pentru ca mai e si VirtacoinWorld, care, printre altele (local market, exchange, escrow, etc), are in componenta si un magazin online cu plata exclusiv in virtacoin.

Viata lunga Virtacoin !!!!!

Revin cu un update la postarea anterioara referitoare la virtaBay, se pare ca nu sunt informatii despre el astfel incat va recomand sa-l tratati cu rezerva. Intr-adevar, m-am grabit sa fac anuntul, e-adevarat site-ul exista, dar pentru ca nu stim cine se afla in spatele lui, va rog sa fiti prudenti. Cand voi avea informatii suplimentare despre el, le voi pune aici. Multumesc
hero member
XVP AMBASSADOR
Ok, am înțeles, pe viitor mă voi abține, mersi că m-ai sesizat, entuziasmul e di_vinî   Smiley

... dar nu ma pot abtine sa nu anunt aparitia primului magazin online cu plata exclusiv in virtacoin, VirtaBay.
Chiar daca unii sunt suparati pe mine pentru ca postez prea des, acesta este un eveniment ce trebuie anuntat.
Si, din fericire, vor urma si altele...

De fapt nu e chiar primul magazin, pentru ca mai e si VirtacoinWorld, care, printre altele (local market, exchange, escrow, etc), are in componenta si un magazin online cu plata exclusiv in virtacoin.

Viata lunga Virtacoin !!!!!
hero member
XVP AMBASSADOR
Ok, am înțeles, pe viitor mă voi abține, mersi că m-ai sesizat, entuziasmul e di_vinî   Smiley
hero member
Activity: 819
Merit: 1000
Zici ca esti Dan Diaconescu  Cheesy ! Senzational !  Cheesy Cheesy
hero member
XVP AMBASSADOR
M-am decis sa pun aici un link spre un articol care mi-a placut foarte mult si se refera la impactul monedei virtuale asupra romanului, felul cum el, romanul, priveste sau se pozitioneaza in momentul in care intra pentru prima data in contact cu ea. Sunt convins ca majoritatea dintre voi priviti VirtaCoin cu neincredere si nu va condamn pentru asta, fiecare e liber sa gandeasca si sa se pozitioneze cum vrea el. Insa mi se pare atat de adevarat fragmentul de mai jos, ca nu ma pot abtine sa nu-l public si aici (face parte dintr-un articol mai amplu):

"Acum, imaginați-vă cum arată palmaresul lui Ionuț, șomer, care ar avea bani cât să-și cumpere 0,3btc urgent, fix în ziua în care a auzit de bitcoin. Probabil că a aflat despre bitcoin de la știri. Știrile mainstream acoperă bitcoinul doar atunci când se întâmplă câte un pump spectaculos, așa că bietul Ionuț și-a cumpărat cei 0,3btc când prețul era de 760$ și urma piața urșilor. În două zile, s-a trezit că prețul a scăzut cu vreo 200 de dolari. Care este impresia cu care a rămas? Că istoria Caritasului se repetă. Așadar, s-a grăbit să vândă cei 0,3btc înainte să îi piardă de tot și va povesti tuturor cunoscuților cum s-a ars. Așa, Ionuț a rămas cu impresia că unul pe care îl cheamă Satoshi Nakamoto l-a păcălit și i-a furat banii. Asta pentru că nimeni nu i-a spus că piața bitcoin este complicată. Pentru că la știri se vorbește despre sume fabuloase făcute peste noapte."

Este exact ceea ce se va intampla cu tine, cititorule. Acum cand pretul virtacoin este jos-jos de tot, stai si cantaresti... oare sa ma bag in chestia asta?... Dar mai bine mai astept sa vad cum evolueaza treaba...
Si atunci cand pretul VTA va exploda, abia atunci te vei hotari sa investesti... WRONG!!!

Citeste aici tot articolul
hero member
XVP AMBASSADOR
Este uluitor pentru mine sa constat ca romanasii mei au vizitat de 7113 ori topic-ul acesta. ULUITOR!
Asta ma duce cu gandul spre o intrebare pe care mi-o pun deseori: Oare cati romani au inceput sa investeasca in virtacoin? Sincer, m-as bucura sa fie cat mai multi si nu e nici un strop de ipocrizie in asta. Da! Daca virtacoin va reusi, mi-as dori ca printre cei care au profitat de succesul ei sa fie cat mai multi romani. Nu ma intrebati de ce. Poate ca de vina e educatia pe care am primit-o, orientata spre dragostea de neam si tara. Nu stiu. Cert e faptul ca nu sunt genul "sa moara capra vecinului".
Nu am cum sa aflu vreodata cati dintre cei care viziteaza topic-ul au inceput sa investeasca in virtacoin, daca ar fi sa-mi dau cu parerea (fara sa am argumente) as spune ca foarte putini, probabil. Daca ar fi sa ma iau dupa postari... nimeni! Oricum, pentru cei care se mai gandesc si inca mai cantaresc, mai pun o data graficul de pe http://coinmarketcap.com/currencies/virtacoin/#charts,  poate va ajuta:

hero member
XVP AMBASSADOR

--------------------------------------------------------------------------------------------
ATENȚIE !!

<<<  ACESTA ESTE UN CONCURS  >>>

organizat doar pentru nou-veniți!

- Primul venit, primul servit -

Baftă!
hero member
XVP AMBASSADOR

ATENȚIE !!

Găsește cuvântul "mistress" folosit prima și ultima oară într-un comentariu de către mine -balvio- în acest thread în lb.engleză, click pe el și vei câștiga 5000 VTA GRATIS !!

Baftă!
hero member
XVP AMBASSADOR
hero member
XVP AMBASSADOR
Postare admin virtacoinwallet.eu:

Astazi voi trimite un email tuturor celor peste 6300 de membri ai virtacoinwallet.eu anuntand Campania 1-2-3. Iata mesajul care va fi trimis in urmatoarele zile:

Multumita generozitatii Membrilor Fondatori, virtacoinwallet.eu ofera o Recompensa Zilnica de 100 VTA doar pentru ca te loghezi la portofelul tau online in fiecare zi.
Doar logheaza-te in fiecare zi si vei primi 100 VTA transferati in portofelul tau online instantaneu!

Dar asta nu-i tot!
Daca vei primi vizite la Link-ul Promotional Platit (PPL), Recompensa Zilnica pentru logare de 100 VTA va fi marita cu 1% pentru FIECARE vizita primita! Deci, daca ai 100 de vizite la Link-ul de Promovare Platit, primesti 100% adaugati la recompensa. 150 de vizite – 150% adaugati... si asa mai departe. Toate informatiile despre Link-ul de Promovare Platit gasesti aici.

Si inca se poate si mai bine!
Da, mai este o caracteristica de adaugat, „Premiul Saptamanal”. Toti cei care revendica Recompensa Zilnica pentru logare de cel putin 5 ori intr-o saptamana, vor fi eligibili pentru „Premiul Saptamanal”.
Multumita din nou Fondului Membrilor Fondatori, vom face donatii gratuite constand in VirtaCoin, e-books si referrali in fiecare zi de Luni, tuturor acelora care si-au revendicat Recompensa Zilnica de cel putin 5 ori in ultimele 7 zile.

VirtaCoin este „Moneda Maselor” (The People’s Coin). Asta inseamna un efort colectiv de a creste valoarea monedei noastre. Sunt multe modalitati de a revendica VTA g.r.a.t.i.s., dar ne asteptam ca si tu sa faci ceva in schimb.

Ajutand la promovarea VirtaCoin, te ajuti in acelasi timp pe tine. Mai multi utilizatori de VirtaCoin inseamna o piata mai mare, inseamna mai multe vanzari, inseamna mai multe venituri pentru noi toti pe care sa le impartim. Si cel mai important: cu cat VirtaCoin se va raspandi mai mult, cu atat valoarea ei va creste – ceea ce inseamna ca si valoarea celor care iti apartin tie va creste.

Asa ca, uite care-i planul:
1.   Fa-ti un portofel online – Deja ti-ai facut unul! (asigura-te ca si prietenii tai si-au facut unul)
2.   Incepe sa castigi VirtaCoin g.r.a.t.i.s. – e simplu!
3.   Cand valoarea VTA creste – VINDE si ia-ti profitul, sau foloseste VTA pentru a cumpara ceva – oriunde se accepta bitcoin, poti plati folosind VirtaCoin de asemenea  Smiley
Simplu ca 1-2-3!

Felicita-te pentru ca esti la Momentul Potrivit in Locul Potrivit – Acum e SANSA TA sa-ti iei bucata din Placinta asta Mare. Prinde Trenul asta!

hero member
XVP AMBASSADOR
Mi-am facut si eu cont. Felicitari ca nu te-ai lasat si ca perseverezi

Felicitari! Daca ai devenit si posesor de moneda, pot sa-ti spun "Bine-ai venit in comunitate!"
Ma feliciti ca nu m-am lasat... sa ma las de ce? de VirtaCoin? VirtaCoin pentru mine e ca un copil pe care l-am luat spre adoptie, cum sa-l parasesc? LOL
Daca tot ai trecut pe aici, lasa si o critica, abia astept sa aud pareri... si sunt dornic si deschis pentru imbunatatiri  Wink
member
Activity: 112
Merit: 10
Mi-am facut si eu cont. Felicitari ca nu te-ai lasat si ca perseverezi
hero member
XVP AMBASSADOR
hero member
XVP AMBASSADOR

ATENȚIE !!

Caută imaginea asta , postată de mine -balvio- în acest thread în lb.engleză, click pe ea și vei câștiga 500 VTA GRATIS !!

Baftă!
hero member
XVP AMBASSADOR
Când mă uit pe bleutrade, inima-mi crește. Era să spun că devin și mai optimist, dar cine-i cel mai optimist de pe-aici? EU! Smiley
Ne mișcăm, prieteni!
Eu personal cred că e doar începutul furtunii. Lucruri mărețe se vor întâmpla în viitor. Cine are urechi să audă, bine, cine nu... e treaba lui, eu tot spun de mult timp deja.
E drept că aș putea foarte bine să mă înșel, dar până acum am prognozat corect.
Uneori, dacă nu punctezi când ai o oportunitate, ai pierdut trenul. Cum a fost cu bitcoinul, ha?
Mă simt în formă! NOI suntem în formă bună! Dac'aș fi putut, v-aș fi dat câte o bere la fiecare...

hero member
XVP AMBASSADOR
hero member
XVP AMBASSADOR
Asa cum am mai spus-o de-atatea ori, eu cred 100% in VirtaCoin!

hero member
XVP AMBASSADOR
Viziteaza site-ul VirtaCoin-Romania. Considera-te privilegiat ca ai toate informatiile adunate intr-un singur loc si in limba romana...

Pages:
Jump to: