Pages:
Author

Topic: Explorează, documentează-te, învață, întreabă-te, cântărește și urcă la bord! - page 4. (Read 36155 times)

hero member
Activity: 1437
Merit: 550
XVP AMBASSADOR
Virtacoin este de un timp la "51% Attack". Asta inseamna ca un miner (sau un grup de mineri) cu putere mare de hash, poate controla reteaua.
Suntem in situatia asta deoarece sunt foarte putini cei care mineaza.
https://chainz.cryptoid.info/vta/#!extraction

Scurt tutorial despre "51% Attack": https://99bitcoins.com/51-attack-simplified-bitcoin-tutorial/
hero member
XVP AMBASSADOR
it is a dump or an opportunity?
It is both. Smiley

People selling. Big holders fill out their bags Cheesy

Seems like we back in 2014!!!!!!!!!!

Sell walls are building, better to get cheap VTA now.

Vreau doar să spun un mare "MULȚUMESC!"

acelui dumper care mi-a dat posibilitatea să cumpăr virtacoin ieftin.

"Price is what you pay. Value is what you get." (Warren Buffett)

"Prețul este ceea ce plătești. Valoarea este ceea ce obții."
hero member
XVP AMBASSADOR
Se apropie anul 2017, motiv de bucurie pentru posesorii de virtacoin!
Pentru inceputul noului an sunt pregatite cateva noi proiecte care, spunem noi, vor duce la o crestere semnificativa a valorii vta prin atragerea de noi investitori.
Prognozam ca 2017 va fi Anul VirtaCoin, ramane ca realitatea sa confirme sau sa infirme ceea ce noi credem cu tarie, stiut fiind faptul ca, in lumea crypto, evolutiile si/sau involutiile sunt greu de anticipat.

hero member
XVP AMBASSADOR
Run for it ! Then FIGHT for it !! Fight for virtacoin to succeed !! Smiley

hero member
XVP AMBASSADOR
hero member
XVP AMBASSADOR
Dear member,
Some people are experiencing a problem when trying to login to their online wallet.
After login only the top of the screen seems to be loading, the rest stays blank.
This is NOT a problem of virtacoinwallet.eu. The problem is somewhere on YOUR local environment it has NOTHING TO DO with the online virtacoin wallet which works just fine.
It may have to do with an adblocker, a virusscanner, local caching, cookie blocking, javascript disabled or blocked and so on.
There is NOTHING I can do about it, it is YOUR problem.
I understand this is annoying but it is NOT my job to figure this out.
If for any reason you want to withdraw your VTA balance please send me an email at [email protected] and I will send your balance to a VTA address of your choosing.
If you need to have your PIN code changed, please send an email to [email protected] with PINCODE in the subject. That is the ONLY way to request a PIN code.
John.
Thank you for using our services.
VirtaCoinWallet Administration

Unii membri se confrunta cu o problema cand incearca sa se logheze in contul lor.
Dupa logare doar partea de sus a paginii pare sa se incarce, restul ramane goala.
Aceasta NU este problema virtacoinwallet.eu. Problema este undeva in mediul local, NU ARE NIMIC DE-A FACE cu wallet-ul online care functioneaza foarte bine.
Ar putea fi de la un adblocker, virusscanner, local caching, cookie blocking, javascript dezactivat sau blocat si asa mai departe.
Nu este NIMIC ce as putea face eu, este problema TA.
Inteleg ca acest lucru este enervant dar NU este treaba mea sa-mi dau seama care e cauza.
Daca din orice motiv doresti sa retragi balanta ta VTA, te rog trimite-mi un email la [email protected] si iti voi trimite balanta la o adresa VTA aleasa de tine.
Daca doresti sa-ti schimbi PIN-ul, te rog trimite-mi un email la [email protected] avand PINCODE ca si subiect. Este singurul mod de a cere un cod PIN.
John
Iti multumim pentru ca folosesti serviciile noastre
Administratia VirtaCoinWallet
hero member
XVP AMBASSADOR

Am primit cateva sesizari cu privire la faptul ca Wallet-ul Online (virtacoinwallet.eu) da rateuri in ultimul timp, mai precis atunci cand unii utilizatori se logheaza, le apare o pagina alba (blank page) si nu au acces la datele din contul lor. Vreau sa va spun ca si eu sunt afectat de aceasta problema, i-am sesizat-o admin-ului si asteptam ca ea sa fie rezolvata cat mai curand.
De asemenea, in ceea ce ma priveste, am suta la suta incredere in admin, asa cum am mai spus-o lucrez cu el de peste 2 ani si niciodata nu am avut nici cea mai mica suspiciune in ceea ce priveste corectitudinea lui. Trebuie sa avem rabdare pentru ca in urma cu ceva timp s-a confruntat cu o problema legata de coruperea unei baze de date, care nu a afectat cu nimic conturile user-ilor, dar care se pare ca inca ii da batai de cap. Eu unul sunt increzator ca orice disfunctionalitate va fi remediata.
Multumesc.
hero member
XVP AMBASSADOR
hero member
XVP AMBASSADOR
hero member
XVP AMBASSADOR
Ma bucur sa vad tot mai multi romani in comunitatea virtacoin! Cineva mi-a sugerat nu demult sa ne organizam cumva... ei bine, eu nu sunt tocmai in masura sa fac asta, dar cine stie ce ne va rezerva viitorul? Poate-om face-o si p'asta!

Astea-s mai vechi de un an, dar sunt in romaneste (oldies but goldies):

scurta prezentare:

cum sa colectezi virtacoin:

Enjoy! Smiley
hero member
XVP AMBASSADOR
hero member
XVP AMBASSADOR
În ciuda dumping-ului din ultimele zile, cred că cel mai important lucru care s-a întâmplat este că lumea vorbește despre VirtaCoin și tranzacționează...

hero member
XVP AMBASSADOR
VirtaCoin va trimite tuturor o imbratisare virtuala Smiley

hero member
XVP AMBASSADOR
hero member
XVP AMBASSADOR
Incepem sa fim bagati in seama?

hero member
XVP AMBASSADOR
https://coincurrencynews.com/ :
"VTA – VirtaCoin has made some impressive gains over the past couple days, moving upwards of 20 Satoshi, from 12 Satoshi earlier in the week. Will it continue it’s bullish activities or dip back down again?
Coincurrency News is proud to start accepting VirtaCoin, our preferred coin of choice! We are working to develop this coin on small economies of scale in Africa, and hope to develop a small-business model around a use-case scenario in farming where migrant workers and underpaid labourers can earn a small income to play the long-term investment ratio potential developed by the Virta Coin Fund Developers initial fund startups.
 It is no wonder early adopters are getting rich using VTA because so many professional developers, architects, and engineers have created a system that works for the people, and besides getting rich, it actually works as a good system for local economies since everyone know that being “rich” is a relative term."

VirtaCoin este o BOMBĂ pe cale să explodeze !!!

hero member
XVP AMBASSADOR
Astazi, 10 btc volumul tranzactiilor doar la C-Cex si 20 per total. Incurajator... si imi place!!  Shocked

hero member
XVP AMBASSADOR
hero member
XVP AMBASSADOR
Am adaugat un nou tutorial video pe canalul YouTube " Virtacoin - How to...? " :

hero member
XVP AMBASSADOR
Pages:
Jump to: