Pages:
Author

Topic: Eylül Ayı Bounty Kampanyaları Hepsi Bir Arada! - page 2. (Read 2613 times)

sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Girdiğimiz imzalar uzadıkça uzuyor. Bir türlü kurtulamıyoruz ki yeni kampanyalara katılalım biraz değişiklik veya çeşitlilik olsun. Hep bana mı denk geliyor anlamadım neye katılsam uzatıyor adamlar.
member
Activity: 700
Merit: 56
Arkadaşlar Bugünde bounty'siz geçicek sağlam tek bir kampanya yok.
member
Arkadaşlar bugün için 2 adet kampanya vardı güven vermediği için paylaşmadım bilginiz olsun.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
Bir ara proof için gerçekten de çok fazla insan banlandı ama sonra bir forum admini açıklama yapmıştı sadece bounty katılımı için kullananları banlamışlar.
member
Hemen hepsine katılacağım ama proof atmaktan dolayı banlanan oldu geçtiğimiz haftalarda acaba aynısını ben de yaşar mıyım diye çekiniyorum. Çok faydalı başlık teşekkürler.

Teşekkürler hocam. Hiç başıma gelmedi proof olayı o yüzden birşey diyemeyeceğim, umarım güzel kampanyalarda güzel kazançlar elde edersiniz
member
Activity: 392
Merit: 11
Hemen hepsine katılacağım ama proof atmaktan dolayı banlanan oldu geçtiğimiz haftalarda acaba aynısını ben de yaşar mıyım diye çekiniyorum. Çok faydalı başlık teşekkürler.
member
26 EYLÜL

KAMPANYA               ÖDÜL               
YÖNETİCİ               İMZA               SOSYAL               TELEGRAM               ÇEVİRİ               
MAKALE               REDDİT               BLOG / VİDEO
Brain Box    XImperivm
  %16   %28   %9   %7   %10   %4   %4
Eunomia
200M ENTEunomia_Dev     X   %25    %15+15    X    %30    X   %30

jr. member
Activity: 248
Merit: 1
Artık piyasada olan coinlerde tekrardan bounty yapıyolar bluzelle nin bounty yapması cidden şaşırttı beni onun gibi sağlam coinin daha ne işi olur bountyle gitsinler coinin geliştirmekle uğraşsınlar bence
member
Waves bountyhive da imza kampanyası düzenlemiş dün geceden beri 2 kere alım açıldı her alımda 12 kişi alıyorlar bende öğlen 15:00 bu 12 kişinin arasına girmeyi başardım şansınızı deneyin  Wink

Bilgilendirme için teşekkürler hocam waves başarılı bir coin aramızdan girenler olur umarım
member
Activity: 504
Merit: 12
uzun zamandır doğru dürüst bu piyasada güzel projeleri görmüyorduk ama bu eylül itibariyle çoğalmaya başladılar.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Waves bountyhive da imza kampanyası düzenlemiş dün geceden beri 2 kere alım açıldı her alımda 12 kişi alıyorlar bende öğlen 15:00 bu 12 kişinin arasına girmeyi başardım şansınızı deneyin  Wink
member
25 EYLÜL

KAMPANYA               ÖDÜL               
YÖNETİCİ               İMZA               SOSYAL               TELEGRAM               ÇEVİRİ               
MAKALE               REDDİT               BLOG / VİDEO
SECRET CONNECTION100M SCTTarrion
  %20   %50   %10      X   %20   X   X
Airgeadcoin
200 EURAirgeadCoin Official     X   %40    %10   %25      X   X   X
BISTOX1.5M $Luxasd  %23   %10    %5+2,5   %10   %14,5   %5  %30
TREX500M TREXArshe26   X   %50    %20    X   %10   X   X
Abriex6M ABRgalio_ico   %15   %30    %10   %10   %15   X   %20
member
24 EYLÜL

YÖNETİCİ               İMZA               SOSYAL               TELEGRAM               ÇEVİRİ               
Crypt-ON   %3CryptON_ICO
  %15   %25   %10   %20   %15   X   X
Excalibur
2500 ETHAndrew Clinton  %20   %40    X   %10   %20   X  X
Loonie300K $insculpt  %30   %20    X   %10   %20   X  %20
EtainPower25M EPRdemirtasilker57   X   %15   %15+10   X   %20   X   %20
member
güzel konu olmuş, guncellemelerıde yapıyorsum devamı gelır umarım, buradan takıp ederız kampanyaları, gercı uzun suredır adam gıbı ımza kampanyası olmuyor , ıco dönemleri bitti artık regule ıcolar geldıgınde tekrar canlanır piyasa, o zamanda market cap 1 trılyon doları gecer bızımde ımza kampanyalarına ıhtıyacımız kalmaz ama hayırlısı artık Cheesy

Aynen katılıyorum hocam artık katılacak bir kampanya kalmadı diyebiliriz.
O kadar çok scam dolaşıyor ki bütün piyasayı bu scam projeler yedi bana göre.
Umarım düzelir de biz de imza vs uğraşmak yerine yatırımlarımızın değerlenmesiyle rahat bir nefes alırız Smiley Merit için teşekkürler bu arada Smiley
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
güzel konu olmuş, guncellemelerıde yapıyorsum devamı gelır umarım, buradan takıp ederız kampanyaları, gercı uzun suredır adam gıbı ımza kampanyası olmuyor , ıco dönemleri bitti artık regule ıcolar geldıgınde tekrar canlanır piyasa, o zamanda market cap 1 trılyon doları gecer bızımde ımza kampanyalarına ıhtıyacımız kalmaz ama hayırlısı artık Cheesy
member
23 EYLÜL

AGATE   Xbtcltcdigger
  %100   X   X   X    X   X   X
EXCOLONY
500K EXCErickvand  %45   X   X   %25   %20  X  %20
BITOZZ3.3M BoZZCrypto S   %10   %45   X   %15   X   %5  X
OneSolution1M OSFICOproducer   %25   %32   %4   %2   %11   %5   %16

member
21 EYLÜL

Vivo Capital4.4M $CyberTG
  %10  % 20   %5   %5   %10   %5   % 15
ALPHA-X
600K $Alpha-X_Official  %5   %44   %2   %16   %12  %3  %8
HETACHAIN600K $hetachain_bounty   %10   %44   %2   %16   %12   %8  %8
ATHERO  %3athero   %25   %32   %4   %2   %11   %5   %16
member
Dostum teşekkürler. Senin paylaşımın sayesinde bende yeni bir imzaya katıldım bakalım ne olacak. Merit im yok kusura bakma. Umarım daha fazla merit toplarsin. Elinde olupta verenlere bende teşekkür ediyorum.

Teşekkürler hocam. Hayırlı olsun inşallah güzel kazançlar elde edersiniz.

Teşekkürler paylaşımlara devam edip listeyi güncel tuttuğun için. Ben de paylaştıklarından bir kaç tane kampanya girdim. Reddit kampanyalarına bakıyorum genelde.

Beğendiğinize sevindim hocam güncellicem fırsat buldukça inşallah

sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Teşekkürler paylaşımlara devam edip listeyi güncel tuttuğun için. Ben de paylaştıklarından bir kaç tane kampanya girdim. Reddit kampanyalarına bakıyorum genelde.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Dostum teşekkürler. Senin paylaşımın sayesinde bende yeni bir imzaya katıldım bakalım ne olacak. Merit im yok kusura bakma. Umarım daha fazla merit toplarsin. Elinde olupta verenlere bende teşekkür ediyorum.
Pages:
Jump to: