Pages:
Author

Topic: Eylül Ayı Bounty Kampanyaları Hepsi Bir Arada! - page 6. (Read 2614 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Valla ethereum fiyatı icolara yapılan yatırımı da etkiledi kimse ucuza ellerindekileri ucuzdan vermek istemiyor. Çoğu kişi nakit paraya geçiyor.

Valla ethereum fiyatı icolara yapılan yatırımı da etkiledi kimse ucuza ellerindekileri ucuzdan vermek istemiyor. Çoğu kişi nakit paraya geçiyor.

Evet hocam maalesef özellikle bugün ciddi bir düşüş yaşandı Ethereum 200 dolarlık barajın altına indi daha nereye gidecek çok merak ediyorum.

Bu iki mesajın konu başlığı ile ne alakası var? Hadi onu geçtim, bu yorumlardan bir tanesini de konuyu açan arkadaşın yapması daha da garip bir durum.

Ayrıca konuyu açarken, buradaki kampanyaların belirli bir spreadsheetden alındığını mutlaka belirtmek gerekirdi.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Ellerinize sağlık hocam ben bundan daha yararlı bir konu gördüğümü hatırlamıyorum çok ama çok işimize yarayacak teşekkürler.
member
Activity: 700
Merit: 56

Evet hocam maalesef özellikle bugün ciddi bir düşüş yaşandı Ethereum 200 dolarlık barajın altına indi daha nereye gidecek çok merak ediyorum.
full member
Activity: 420
Merit: 105
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Anlam veremedim niye bu kadar uğraşıyorsunuz. Zaten bu listenin orijinali burada: http://bounty.slavyansk.biz/signatures.php?page=September

Derdiniz meritse bunu paylaşın, boşa zahmete girmeyin kopyala yapıştır bilmem ne yapacam diye Cheesy
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Eline sağlık. Bu başlıklar gerçekten faydalı oluyor, zaten katılacak kampanya bulamıyoruz son zamanlarda. Yakında benim kampanya da bitecek, bakarız bir şeyler artık Smiley
member
hocam emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş . ama bir güzellik yap bize de bunun devamını getir. senin sayende güncel kalalım , bilgili kalalım Smiley

Elimden geldiğince güncelleyeceğim hocam kuşkunuz olmasın beğendiyseniz ne mutlu Smiley
full member
Activity: 770
Merit: 103
hocam emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş . ama bir güzellik yap bize de bunun devamını getir. senin sayende güncel kalalım , bilgili kalalım Smiley
member
kardeşim o kadar uğraşmasaydın diyecem ama yapmışsın artık. google dökümanlarda yap bunu kontrollü daha güzel ve kolay olur. araması da kolay olsun.
buradaki tablolar adamı delirtir. Cheesy gdoc  ilk önce form oluştur sonra excel e bağla formları cevapları oraya aktar. böylece daha hızlı güncelleme yaparsın. Cheesy

keşke şu gdoc 10 yıl öncede olsaydı da üniversitede kolaylık sağlardı. Cheesy

Hocam biliyorum daha kolay oluyor ama maalesef o zaman teşekkür bile alamıyorsun o yüzden daha çok uğraştım biraz merite ihtiyacım var Smiley
member
Activity: 448
Merit: 10
Tahminen maximum 1 ay sürecek güncelleme sonra buda meritleri alıp gidecek standart yani herpsi böyle yapıyor maalesef merit alıp gidiyolar güncellemeleri bırakıyolar inşallah sende o arkadaşlar gibi olmazsın eline emeğine sağlık çok teşekkürler.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
kardeşim o kadar uğraşmasaydın diyecem ama yapmışsın artık. google dökümanlarda yap bunu kontrollü daha güzel ve kolay olur. araması da kolay olsun.
buradaki tablolar adamı delirtir. Cheesy gdoc  ilk önce form oluştur sonra excel e bağla formları cevapları oraya aktar. böylece daha hızlı güncelleme yaparsın. Cheesy

keşke şu gdoc 10 yıl öncede olsaydı da üniversitede kolaylık sağlardı. Cheesy
member
Kardeş eline sağlık gerçekten harika çalışma olmuş. Ciddi emek vermişsin. Merit in yok ama sana dua ediyorum. Bereketli kazançlarin olsun inşallah

Amin hocam en güzeli budur zaten dua dan daha değerli ne olabilir Smiley

Eline koluna sağlık.
Hocam bir tavsiyede bulunucam ,bitiş süresinide eklersen harika olur.
Bide önemli şartları yazarsan yeni bounty takip konumuz seninki olur.
Mesela kyc istiyorsa veya lokal post kabul etmiyorsa bunları belirtirsen iyi olur.
Mesela ön satışta şu kadar topladı vs yazabilirsin

Bu çok fazla zaman isteyen bir durum aklıma geldi ama zaman bulamadım hocam tavsiyelerinizle ilgileneceğim teşekkürler

Hocam eline sağlık. gerçekten epey uğraşıp bir araya getirmişsin. çok iyi bir çalışma olmuş.

Teşekkürler

hocam yanlış anlamayın ama yaptığınız liste rus arkadaşın yaptığına çok benziyor: http://bounty.slavyansk.biz/

siz de onu buraya eklerken en az 1 saat harcamışsınızdır. elinize sağlık ama verdiğim linkteki listeden yararlandıysanız lütfen kaynak belirtin. o insanın da bir emeği var. sizin listenizin bir alakası yoksa yazdıklarımdan dolayı özür dilerim.

Hocam ben başka bir spreadsheet paylaşımından aldım bunları o siteyi daha yeni gördüm kaynak belirtmek isterdim ancak elimdeki spreadsheet'te hiç bir bilgi yok kim paylaşmış necidir diye. Bende burda daha kolay olur diye düşündüm.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
hocam yanlış anlamayın ama yaptığınız liste rus arkadaşın yaptığına çok benziyor: http://bounty.slavyansk.biz/

siz de onu buraya eklerken en az 1 saat harcamışsınızdır. elinize sağlık ama verdiğim linkteki listeden yararlandıysanız lütfen kaynak belirtin. o insanın da bir emeği var. sizin listenizin bir alakası yoksa yazdıklarımdan dolayı özür dilerim.
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
Gene bir bounty kampanya basligi umarim
Buseferki uzun soluklu olur gorecegiz.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
güzel bir çalışma olmuş teşekkür ederiz Bu tür yardımlaşma amaçlı yazıları destekliyoruz Keşke Merit olsaydı sizi atardım rahatça
member
Activity: 1264
Merit: 43
Belli ki uğraşmışsınız elinize sağlık. Yalnız ben yanlarında bitiş tarihlerinin de olmasını isterdim. Çoğunun süreyi uzattığını biliyorum ama bitiş tarihi verenler vermeyenlere göre az biraz daha net gibi. ICO bitişi denmesi hiç bir anlam ifade etmiyor çünkü ve ben bu şekilde net tarih vermeyen hiç bir bountye girmiyorum.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Güzel çalışma olmuş ama bu çok denendi henüz hiç sürekliliği sağlanmadı. Haftada 1 falan güncelleyip karşılığında merit falan alabilseniz güzel olur aslında ama malum kimsede merit yok elinize sağlık
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Listenin spreadsheet ve surekli guncel halini görmek icin http://bounty.slavyansk.biz sitesini kontrol edebilirsiniz. Günlük saatlik olarak detaylı sekilde guncelleniyor.
member
Activity: 504
Merit: 10
Ciddi bir çalışma olmuş, eline emegine saglık dostum. Bende imza bakıyordum kullandığım imza bir türlü bitmedi kaç ay oldu unuttum artık 30 haftayı geçirdi sanırım böyle giderse 1 yılı devirecek
member
Activity: 238
Merit: 14
Teşekkürler dostum, bir süredir takip edemiyordum. Çok sağlıklı görünüyor kampanyalar. Yeni katıldığım kampanya güzel listede görmek isterim onuda.
Pages:
Jump to: