Kardeş eline sağlık gerçekten harika çalışma olmuş. Ciddi emek vermişsin. Merit in yok ama sana dua ediyorum. Bereketli kazançlarin olsun inşallah
Amin hocam en güzeli budur zaten dua dan daha değerli ne olabilir
Eline koluna sağlık.
Hocam bir tavsiyede bulunucam ,bitiş süresinide eklersen harika olur.
Bide önemli şartları yazarsan yeni bounty takip konumuz seninki olur.
Mesela kyc istiyorsa veya lokal post kabul etmiyorsa bunları belirtirsen iyi olur.
Mesela ön satışta şu kadar topladı vs yazabilirsin
Bu çok fazla zaman isteyen bir durum aklıma geldi ama zaman bulamadım hocam tavsiyelerinizle ilgileneceğim teşekkürler
Hocam eline sağlık. gerçekten epey uğraşıp bir araya getirmişsin. çok iyi bir çalışma olmuş.
Teşekkürler
hocam yanlış anlamayın ama yaptığınız liste rus arkadaşın yaptığına çok benziyor:
http://bounty.slavyansk.biz/siz de onu buraya eklerken en az 1 saat harcamışsınızdır. elinize sağlık ama verdiğim linkteki listeden yararlandıysanız lütfen kaynak belirtin. o insanın da bir emeği var. sizin listenizin bir alakası yoksa yazdıklarımdan dolayı özür dilerim.
Hocam ben başka bir spreadsheet paylaşımından aldım bunları o siteyi daha yeni gördüm kaynak belirtmek isterdim ancak elimdeki spreadsheet'te hiç bir bilgi yok kim paylaşmış necidir diye. Bende burda daha kolay olur diye düşündüm.