Pages:
Author

Topic: Eylül Ayı Bounty Kampanyaları Hepsi Bir Arada! - page 4. (Read 2613 times)

member
Activity: 252
Merit: 11
Vayy işte emek diye ben buna derim. Fazla söze gerek yok. Elinize emeğinize sağlık. Özellikle bu alana ilişkin yeni yeni çalışmalar yürütmeye başlayan arkadaşlar için tam bir hap kıvamında olmuş. Tebrikler..
full member
Activity: 742
Merit: 140
Ellerine sağlıık çok güzel çalışma olmuş.

Ama bountyler can sıkmaya başladı artık aylarca imzasında kal yalan rüzgarına çevirsinler yok uzadı, yok kyc, yok bilmem ne. Başlarken KYC demiyorlar sonradan mecbur bırakıyorlar. Ulan madem KYC isteyeceksen en baştan söylesene işine gelen katılsın, gelmeyen katılmasın.

Mide bulandırmaya başladılar artık.
member
Activity: 532
Merit: 29
Eline sağlık hocam, güzel bir liste olmuş.

Google Dökümanlar aracılığı ile oluştursan daha kolay olurdu ama zor olanı seçmişsin. Umarım katılan arkadaşlar kazançlı çıkar. Yakın zamanda vakit bulunca incelemeye çalışıcam ben de listeyi. Teşekkürler.
member
Activity: 700
Merit: 56
Şu yaptığınız gerçekten çok büyük emek yaa.Aynı zamanda büyük kolaylık.Merak ettiğim,günlük olarak tüm bountyler mi ekleniyor,yoksa sadece sizin beğendikleriniz mi var burada? Gerçekten bounty aramaya gerek kalmamış sayenizde...

olanları ekliyorum hocam sadece başarısız olacağına emin olduğum projeleri eklemiyorum. Ayrıa yorumun için teşekkürler hocam Smiley
member
Activity: 588
Merit: 22
Şu yaptığınız gerçekten çok büyük emek yaa.Aynı zamanda büyük kolaylık.Merak ettiğim,günlük olarak tüm bountyler mi ekleniyor,yoksa sadece sizin beğendikleriniz mi var burada? Gerçekten bounty aramaya gerek kalmamış sayenizde...
newbie
Activity: 5
Merit: 0
peki bunlar iyi kazandırırmı hangileri iyi kazandırır?
member
Activity: 462
Merit: 42
bence bu bilgilerden daha ziyade topladıkları miktar ve projelerin başlangıç bitiş tarihleri daha çok ilgi çekecektir eğer yapmayan varsa ilerde belki ben böyle bir adım atabilirm fakat projelerin güncel takip tablosu lazım
member
Doların artmasına rağmen bountylerden gelen coinler 5 para etmiyor verdiğimiz emeğe yazık oluyor asgari maaş gelse yine iyi fakat her gün uğraşıp bir şey alamayınca insanın morali bozuluyor.

katılıyorum hocam artık eskisi kadar bir kazanç yok ama uğraşmaya devam üç beş birşeyler kazanabilme umuduyla Smiley

Hocam ellerinize sağlık,harika bir düşünce ile tasarlamışsınız..Bu şekilde yeni gelen ne var diye aramak gereksiz hale geldi.Büyük kolaylık oldu benim için.Günlük ayırmışsınız,o da harika olmuş..Vakti olanlar için muhteşem bence.Çok sağolun

Beğenmenize sevindim hocam işinize yaradıysa ne mutlu Smiley
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Hocam ellerinize sağlık,harika bir düşünce ile tasarlamışsınız..Bu şekilde yeni gelen ne var diye aramak gereksiz hale geldi.Büyük kolaylık oldu benim için.Günlük ayırmışsınız,o da harika olmuş..Vakti olanlar için muhteşem bence.Çok sağolun
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Doların artmasına rağmen bountylerden gelen coinler 5 para etmiyor verdiğimiz emeğe yazık oluyor asgari maaş gelse yine iyi fakat her gün uğraşıp bir şey alamayınca insanın morali bozuluyor.
member
Ellerine sağlım kampanyalar çok güzel listede çok güzel ama devamını getir lütfen böyle kalmasın meritleri toplayıpta ortadan kaybolmayın devamının gelmesi dileğiyle teşekkürler tekrardan.

Keşke merit toplayıp gidebilsek hocam Smiley maalesef merit veren yok toplayamıyoruz Smiley
member
Hocam listede en alttan 3. kampanyanin linkini paylasabilir misiniz? Kampanya ismi LYNKED yaziyor ama bu sekilde aradigim halde bulamadim. Mümkünse linkini linkini yazar misiniz?

Hocam kampanya isminin üzerine tıkladığınızda kampanya sayfasına gidecektir.
Buyrun;
https://bitcointalksearch.org/topic/bountylynk-lynked-world-2-million-lynk-tokens-bounty-700k-4990965
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
Ellerine sağlım kampanyalar çok güzel listede çok güzel ama devamını getir lütfen böyle kalmasın meritleri toplayıpta ortadan kaybolmayın devamının gelmesi dileğiyle teşekkürler tekrardan.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Bluzelle kampanyası nasıldır acaba? Sadece reddit bounty kampanyası mevcut incelediğim kadarıyla. İco hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
newbie
Activity: 179
Hocam listede en alttan 3. kampanyanin linkini paylasabilir misiniz? Kampanya ismi LYNKED yaziyor ama bu sekilde aradigim halde bulamadim. Mümkünse linkini linkini yazar misiniz?
member
16 EYLÜL

KAMPANYA               ÖDÜL               
YÖNETİCİ               İMZA               SOSYAL               TELEGRAM               ÇEVİRİ               
MAKALE               REDDİT               BLOG/VİDEO
LabelsCoin100K LBSCLabelsCoin  15%  30%   9+5%   7%   8%   4%   12%
Bluzelle  XMirallas
  X  X   X   X   X   100%   X
FinanceX8,5M FNXngocthanh06  20%  40%   10%   X   15%   X   15%
Host.Games$300Kbernard12345  X  30%  20%   X   X   15%    35%
member
bountylerden 100 150 dolar dahi gelse member halimle epey mutlu olacağım bakalım son katıldığım swipe ne kazandıracak hayır artık kazandırsın birşeyler de miktarı önemsiz  Grin

Azimle devam hocam mutlaka gelecek bişeyler  Smiley

şu ubex biteydi de bir kampanya araştıraydım ne getirir oda bilinmiyor ama bounty ruhu bitti artık insanlar icoların bountysine giriyor sonra hoop bir bakıyorsun proje scam çıkmış aylarca boşuna uğraşmışsınız

Katılıyorum hocam etraf scam proje dolu

Hocam emeklerinize sağlık. Hakikaten bilgilendirici bir baslik olmuş. Bayağı uğraşmışsıniz belli oluyor. Umarim devamını saglarsiniz. Bir de kampanya bitiş veya kampanya linki gibi eklemeler de yapilabilir. Tekrar teşekkürler

Teşekkürler hocam vakit buldukça güncelleyeceğim beğendiğinize sevindim
newbie
Activity: 179
Hocam emeklerinize sağlık. Hakikaten bilgilendirici bir baslik olmuş. Bayağı uğraşmışsıniz belli oluyor. Umarim devamını saglarsiniz. Bir de kampanya bitiş veya kampanya linki gibi eklemeler de yapilabilir. Tekrar teşekkürler
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
şu ubex biteydi de bir kampanya araştıraydım ne getirir oda bilinmiyor ama bounty ruhu bitti artık insanlar icoların bountysine giriyor sonra hoop bir bakıyorsun proje scam çıkmış aylarca boşuna uğraşmışsınız
member
Activity: 476
Merit: 31
bountylerden 100 150 dolar dahi gelse member halimle epey mutlu olacağım bakalım son katıldığım swipe ne kazandıracak hayır artık kazandırsın birşeyler de miktarı önemsiz  Grin
Pages:
Jump to: