Pages:
Author

Topic: Eylül Ayı Bounty Kampanyaları Hepsi Bir Arada! - page 3. (Read 2613 times)

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Twitter Daha önce rateonium a girmiştim patladı sanırm
Sımdı başka bir twitter kampanyasına katılmak istiyorum arkadaşlar
Bunların içinde hangisi girilesı kampanya olur twitter için. Sizce ?
member
Activity: 700
Merit: 56
valla kardeşim sunum olark çok iyi olmuş forumda paylaşılan diğer excel tablolarından çok daha iti ve açıklayıcı emek verdiğin belli oluyor o yüzden bende merit verdim.eğer sürekli güncel tutabilirsen harika olabilir globalde pek takılmayanlar rahatça burdan takip edebilir

Eyvallah hocam teşekkürler Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
valla kardeşim sunum olarak çok iyi olmuş forumda paylaşılan diğer excel tablolarından çok daha iyi ve açıklayıcı emek verdiğin belli oluyor o yüzden bende merit verdim.eğer sürekli güncel tutabilirsen harika olabilir globalde pek takılmayanlar rahatça burdan takip edebilir
member
Bugünün toplam 3 kampanyası var ve hiç bir işe yaramaz bu yüzden paylaşmadım bilginiz olsun
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Güncel tutmak için uğraşanların emeğine sağlık. Maalesef haftalardır aynı kampanyadayım, ne tabloları güncellediler ne de kampanyayı bitirmeye niyetleri var. Çok sıkıldım artık bu işlerden. Sakız gibi uzuyor her şey.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Girdiğim imza kampanyası hayırlısı ile biterse güzel bir projeye girmek istiyorum
5000 dolar kazanan arkadaşlar var imza kampanyasında ama bu kazançlar 2017 yılında idi 2018 yılında sağlam kazandıran bir kampanya var mı bildiinız?? Ben pek duymadım da
member
19 EYLÜL

KAMPANYA               ÖDÜL               
YÖNETİCİ               İMZA               SOSYAL               TELEGRAM               ÇEVİRİ               
MAKALE               REDDİT               BLOG / VİDEO
CryptoCams335K $bizfyn_ru
  %25  %12,5   X   X   %15   %12,5   %35
Mix Rent
25M Token
Biggapp
 X   %30   %20   %5   X   X    %30
member
Bakıyorum da katılacak bounty yok. Bu da bende gergin bir his yaratıyor. Hani zaten bountylerden çok fazla bir şey beklediğimiz yoktu son zamanlarda. Ama şimdi o kadar ayağa düştü ki. Piyasanın aslında ne kadar kötüye gittiğinin de bir nevi ispatı bu durum.

Katılıyorum hocam durumun özetini buradan anlayabiliyoruz.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bakıyorum da katılacak bounty yok. Bu da bende gergin bir his yaratıyor. Hani zaten bountylerden çok fazla bir şey beklediğimiz yoktu son zamanlarda. Ama şimdi o kadar ayağa düştü ki. Piyasanın aslında ne kadar kötüye gittiğinin de bir nevi ispatı bu durum.
member
18 EYLÜL

YÖNETİCİ               İMZA               SOSYAL               TELEGRAM               ÇEVİRİ               
MultiChainExchenge3M $Markus-Maximillian
  X  % 50   %15   X   X   X   % 35
AiBB
500k $
aibb
 %25   %40   %5   %5   %15   X    %15
member
peki bunlar iyi kazandırırmı hangileri iyi kazandırır?

Enes Baturun adına hesap açmışlar ya Cheesy eğer sen isen youtube'tan öteye geçme bu piyasaya o paraları kaptırma ki çakma hesaptır bu zaten Smiley

Konuya gelince, Emeğe saygı Smiley Teşekkürler...

Aklımdan geçenleri söyledin gerçekten Cheesy
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Güzel bir çalışma olmuş böyle konular her zaman görmek dileğiyle ama şuda önemli Lokal kabul ediyormu etmiyormu açıkcası lokal yazanlar için bu durum önem taşıyor faydalı bir çalışma umarım bunun devamlılığı olur bu sayede daha fazla bilgi edinmiş oluruz.
full member
Activity: 392
Merit: 103
peki bunlar iyi kazandırırmı hangileri iyi kazandırır?

Enes Baturun adına hesap açmışlar ya Cheesy eğer sen isen youtube'tan öteye geçme bu piyasaya o paraları kaptırma ki çakma hesaptır bu zaten Smiley

Konuya gelince, Emeğe saygı Smiley Teşekkürler...
full member
Activity: 518
Merit: 100
Helal olsun guzel çalışma olmuş emek verılmış cok ıyı dusunmussun kardeş kaydettım ılerde yararlanabılırım belkı meritinide verdim kolay gelsin.
member
Arkadaşlar HKK bounty Scam çıktı katılmayın vaktinizi boşa harcamayın ekip üyeleri sahte

https://bitcointalksearch.org/topic/hkk-scam-fake-team-5030991[/b]
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Ne zaman başladığı tamam da bitiş tarihi daha hayati sanırım, kimse artık aylarca sonu ne olacağı belli olmayan kampanyalarda kalmak istemiyor, az vakti kalan tercih sebebi oluyor.
member
17 EYLÜL

Vena.network%15Lauda
  %20  % 25   %20   X   %15   X   % 15
Vion
8,5M VION
Peskun
 X   X   X   X   %30   X    X
MIRACLE TELE500K EURMiracleTele  %60    %40   X   X   X   X   X
member
Activity: 223
Merit: 11
Oldukça güzel ve bir o kadar faydalı bir içerik olmuş. Sürekli olarak bounty kampanyası arayan birisi olarak bu konunun bana faydası olacağını düşünüyorum. Her ne kadar merit vermek istesem de smerit bulunmadığı için maalesef gönderim yapamıyorum. O sebeple konunuzu güncel tutmak ve başka arkadaşların görerek size katkı sağlaması amacı ile mesaj yazmanın uygun olacağını düşündüm.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Eskiden ne günlerdi be.En scam projenin imzasında 3 hafta kalıp 2900 dolar kaldırdığımı bilirim Cheesy şimdi ana bakiyem o kadar yoktur.İyi zarar ettirdi şu ayı dönemi.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
emeğine sağlık hocam her ne kadar eski tadı tuzuda olmasa bountylerin kampanya arayanlara ilaç gibi gelmiştir bu konu umarım
Pages:
Jump to: